5 кроків до ідеального літнього гардеробу

Літо особлива пора року.

Сезон – фруктів, відпусток, нічних прогулянок. Сезон, коли хочеться бути яскравою, бути різною.

Нам не потрібно перейматися щодо складних комбінацій в одязі, не потрібно шукати верхній одяг, який підійде і до офісного костюму, і до вечірньої сукні, і до повсякденних джинсів. Але все ж літній гардероб має свої особливості: він повинен бути комфортним в умовах спеки, модним і комбінаторним, при цьому вирізняти свою хазяйку з-поміж інших.

Сьогодні ми поділимося із вами 5 кроками до ідеального літнього гардеробу.

Якими саме? Читайте далі!

1. Бавовняні сукні – чим більше, тим краще

Важко знайти більш вдалий предмет літнього гардеробу, ніж бавовняна сукня.

Природній матеріал дозволяє шкірі дихати і легше переносити спеку. Список вдалих моделей величезний:

  • коротка сукня-футболка із тоненького трикотажу
  • елегантна максі – однотонна чи із яскравим принтом
  • легкий сарафан на тоненьких бретелях
  • сукня-сорочка для офісу
  • сукня із відкритими плечима – адже літо найкраща пора для такої роматичної моделі

ПОРАДА: головна тенденція сьогодення – носити романтичні і елегантні сукні із зручним взуттям. Влітку це особливо актуально – бережіть свої ніжки. Замість підборів підберіть до своєї сукні зручні босоніжки на низькому ході.

РОМАНТИЧНА СУКНЯ ВІД БРЕНДУ JULIA POMOSHKO

2. Експериментуйте із натуральними матеріалами

Бавовна не єдина вдала тканина для вашого літнього гардеробу. Зверніть увагу на благородний льон чи дикий шовк. Вони допоможуть зробити більш ріноманітним офісний гардероб, і стануть в нагоді у вечірній капсулі.

До того ж бавовна також буває дуже різною: тоненький трикотаж для базових суконь і топів, батист і штапель для сарафанів, поплін – для костюмів.

ЛЛЯНА CУКНЯ ВІД БРЕНДУ CUCHERYACHI

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

3. Базовий одяг – трендове взуття

Для того щоб виглядати модно, не обов’язково шукати складні речі незвичного дизайну із пишним декором. Модне взуття здатне зробити навіть простий комплект яскравим і стильним.

Найгарячіші взуттєві тренди цього літа:

  • платформа – від повсякденної грубої пдошви до екстремальних підборів для вечірок
  • слайдери (насправді, звичайні шльопки) із сюрпризом – донедавна виключно пляжне взуття тепер актуальне і в місті. Сьогодні його доповнює вишивка, бахрома, помпони, каміння і блискітки.
  • металеві текстури – срібло, золото, бронза, кольоровий металік та голографічний ефект
  • оксамит і шовк – доречно як для елегантних туфель, так і повсякденних сандалів
  • банти і зав’язки – як замість ремінців, так і в якості декору
  • прозоре взуття – із прозорими застібками і елементами, чи навіть повністю прозорі моделі, що дозволять вам ніби плисти в повітрі.

ГРАЙЛИВІ БОСОНІЖКИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКОМУ ШОУРУМІ FLOW

4. Додайте яскравих кольорів

Мода сьогодні схильна до експериментів та гумору. А літо сам та пора, коли ці есперименти можна ввести в свій гардероб без великих витрат. І навіть якщо ви не полюбляєте сучасні тренди, яскрава річ у вашій шафі здатна підняти настрій.

Блакитний і кораловий, рожевий і смарагдовий, жовто-гарячий і фіалковий – не стримуйте своєї фантазії, міксуйте кольори, та обирайте незвичні відтінки.

Яскраві кольори гарні тим, що недорога річ, за умови простого крою і гарної посадки на вас, виглядає достойно. А для речей складного кроюяскраві кольори не менш гарне рішення, ніж класичний чорний, білий чи червоний.

ЯСКРАВИЙ ОБРАЗ ВІД МАГАЗИНУ УКРАЇСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ ВСІ.СВОЇ

5. Зухвала футболка: звична форма – унікальний зміст

В вашому гардеробі має бути кілька базових топів без малюнку: білих і пастельних, із коротким рукавом і тоненькими бретелями. Такі футболки дозволять вам створити багато гарних образів із іншими речами: джинсами, шортами, спідницями різної форми та довжини.

Але також варто знайти футболку, яка буде віризнятися з-поміж цих простих базових речей. Футболку незвичного кольору і з неменш незвичним малюнком чи написом на ній. Це може бути зображення вашого улюбленого персонажу з дитинства, зухвалий напис чи ніжна вишивка.

Такий простий за своєю формою, але унікальний за змістом предмет гардеробу, внесе в ваш образ особистість, ваш персональний зміст і історію.

ІРОНІЧНИЙ ТОП У ШОУРУМІ КВАРТИРА 31

Літо – пора, коли варто відійти від старих стереотипів і спробувати щось нове: лавандове морозиво, яскравий колір волосся чи незвичний предмет у гардеробі.

Не бійтися – експериментуйте! І обов’язково розповідайте про свої експерименти нам.

4 Серпня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA