Вбрання для новорічної вечірки на будь-який смак

Ви вже вирішили, де і з ким відкорковуватимете шампанське під бій новорічних курантів? А як щодо святкового вбрання – чи ви вже визначилися, у якому образі зустрінете цей Новий рік? Якщо ні, тоді ми маємо для вас кілька цікавих ідей.

Ми відібрали п`ять різних образів, основаних на найактуальніших трендах цієї зими: леопардовому принті, металізованих тканинах, плісируванні, клітинці та шкіряному вбранні. Кожен з цих образів має свій настрій і розповідає свою історію, а тому ви напевне зможете обрати для себе той варіант, який підкреслить вашу індивідуальність.

Елегантна хижачка

Хижі принти постійно кочують з трендів у антитренди і навпаки, але ніколи не зникають надовго. Цього разу, судячи з усього, анімалістика не поспішає йти від нас, а це означає, що образ королеви савани буде доречним і на новорічному святкуванні.

Анімалістичний принт може бути дуже різним: активним або більш нейтральним, контрастним або монохромним, теплим або холодним. Все залежить від колористики і розміру принта. Обирайте той малюнок, який вам до вподоби.

Уникайте відвертих фасонів: надто облягаючого одягу, глибоких вирізів, екстремального міні, тощо. Леопард не виносить дешевих тканин, тому звертайте увагу на якість матеріалів. Також важливо не перебрати міру з макіяжем – червона помада однозначно не найкращий вибір до леопардової сукні.

Ідеальною буде сукня-максі з легкої струмливої тканини. Довжина до підлоги і закриті ноги дозволять відкрити декольте. Його можна додатково акцентувати нашийною прикрасою. Молоді дівчата можуть приміряти «леопард» незвичного яскравого кольору.

Мрійниця

Легка і романтична – вона мешкає десь поміж хмар і тільки зрідка сходить на землю. Вбрання мрійниці має бути відповідним: легкі фактури, вишивка, квітковий принт і один з головних трендів цієї зими – плісирування. Власне можна обійтися самим лише плісируванням, адже надлишковий романтизм може перетворити вас на подобу тургенівської дівчини, а це не найкращий образ для такої нагоди, як Новий рік. Ми ж бажаємо створити стильний святковий образ, і для цього як найкраще підійде плісирована сукня або спідниця, яку можна вдягнути з блузою або топом.

Якщо вам дозволяє зріст, можете обрати довжину максі. Невисоким дівчатам краще зробити вибір на користь довжини до коліна або вище.

Зверніть увагу на цікавий крій або фасон: асиметрію або окремі плісировані вставки. Можна зіграти на контрасті, поєднавши плісировану спідницю з об’ємним светром або грубим взуттям, а також комбінуючи плісирування з іншими фактурами на одязі або на аксесуарах.

 

Гостя з майбутнього

Навіть коли срібло не було у числі трендів, для нього все одно знаходилося місце у новорічних образах. Цього ж Нового року сріблясте вбрання актуальне в усіх аспектах.

Для святкування можна обрати як сукню з легкої шимерної тканини, так і трендовий металік. Можна обмежитися одним металізованим предметом гардеробу: спідницею, брюками, блузою, жакетом або взуттям. А можна піти далі і створити футуристичний total look, загорнувшись у фольгу з голови до п’ят.

Футуризм взагалі став однією з провідних тем зимових модних показів. На окрему увагу заслуговують тканини і матеріали з голографічним ефектом, які своєю появою викликали якщо не вибух, то принаймні невеличкий бум. І якщо у повсякденному житті сукня, комбінезон або костюм у бензиново-райдужних розводах виглядатиме доволі ексцентрично, то на новорічній вечірці таке вбрання буде на своєму місці.

Англійська леді

Коли ми говоримо про клітинку, то автоматично згадуємо англійську моду. Більшість різновидів цього принта дійсно походять з Туманного Альбіона і відпочатку вони мали доволі консервативний характер. Здебільшого через це ми не звикли асоціювати клітинку зі святковим вбранням. Але це лише прикре непорозуміння. Головне – обрати цікавий картатий принт і правильно скласти образ.

Цьогорічний тренд на клітинку розкрив нові її іпостасі, далекі від англійського консерватизму. Клітинка стала масштабною, яскравою, контрастною і почала з’являтися у неочікуваних поєднаннях. Ці креативні метаморфози дозволили внести клітинку у нашу підбірку образів для Нового року.

Якщо ви надаєте перевагу зручності і практичності, тоді вашим вибором може стати картатий брючний костюм або комплект у піжамному стилі. Не гірше виглядатиме пишна спідниця у складках або спідниця-олівець у крупний контрастний тартан. Класична червоно-зелена шотландська клітинка за колористикою чудово вписується у кольорову концепцію Різдва, у якій також домінують червоний і зелений, тож цю ідею також можна розвинути. Серед конкретних дизайнерських рішень найактуальнішими є картаті асиметричні сукні і спідниці, а також оверсайзний жакет, який можна вдягти на білизняний топ або на сукню-міді у білизняному стилі. До такого комплекту також підійдуть великі масивні сережки.

Домінатрікс

Навіть якщо ігри у домінування зовсім не для вас і не про вас, це не означає, що атрибутику стилю домінатрікс не можна обіграти у святковому образі, надавши йому таким чином трішечки іронії. Відчути себе у ролі пані вам допоможуть шкіра і вініл, а також типові елементи БДСМ-естетики: портупеї, ремені, ошийники, корсети, шкіряні рукавички і високі підбори. Тільки не перегніть палицю – однієї такої деталі буде цілком достатньо. Такі елементи чудово виглядають на контрасті з ніжними легкими напівпрозорими тканинами.

Натяки на БДСМ можуть бути і менш прозорими. Достатньо однієї шкіряної спідниці-олівця і довгих шкіряних рукавичок, щоб усі присутні чоловіки зрозуміли, хто тут справжня пані. І не забуваємо про трендову шкіряну сукню. Це може бути повністю шкіряна сукня-футляр або сукня зі вставками з іншого матеріалу, наприклад, оксамиту або мережива. Доповнити образ можна прикрасами з металу.

Залишайтесь неперевершеною і сяючою, стильною і оригінальною. І нехай ваше новорічне свято буде яскравим і незабутнім!

18 Грудня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *