8 правил вдалого шопінгу на розпродажі

З економічної точки зору жінка є справжнім феноменом. Тільки вона здатна за будь-якої фінансової ситуації поновлювати власний гардероб без відчутного удару по сімейному бюджету. Допомагають їй у цьому такі милі жіночому серцю сезонні і святкові розпродажі. Як отримати максимальну вигоду і задоволення від шопінгу? Що купувати, щоб не пошкодувати про покупку? Наші 8 правил вдалого шопінгу дадуть вам відповідь на ці питання і допоможуть не втратити голову під час шопінг-марафону.

1. Заздалегідь сплануйте свої покупки

Складіть перелік майбутніх покупок. Після цього уважно огляньте свій гардероб і викресліть зі списку зайве. Нехай у вашій шопінг-шпаргалці залишиться тільки те, що вам насправді необхідно, так ви зможете уникнути зайвих витрат.

2. Хто рано встає…

Не полінуйтеся встати раніше. Вранішній шопінг позбавить вас необхідності простоювати у черзі до роздягальні, дасть можливість обійти більше магазинів без поспіху, а заразом подарує чудовий настрій і позитивні емоції на весь день.

3. Спочатку купуємо дорожче

Знижка 50% на дорогий бренд і така ж сама знижка на мас-маркет – це дві різні цифри. Почніть шопінг з дорогих магазинів, поки ви не встигли витратити більшість коштів на комплект однакових футболок та інший непотріб з категорій «для дому» і «за хлібом». Повірте, брендова сукня порадує вас значно більше, навіть якщо вона стане вашою єдиною покупкою.

4. Якість важливіша за ціну

Звертайте увагу не тільки на цінник, а й на склад тканини, якість матеріалів, оздоблення і фурнітури. Обов’язково огляньте річ на предмет ушкоджень та забруднень. Збережіть чек, щоб мати можливість без перешкод повернути покупку, яка не сподобалась або не підійшла.

5. Не купуйте сезонні і ажіотажно-трендові речі

Малинову шубку зі штучного хутра ви сховаєте до шафи вже у середині березня. Також не варто розраховувати, що вона усе ще буде актуальною наступної зими. Універсальний і безпрограшний варіант – це предмети базового гардеробу. Тож можете сміливо купувати класичні джинси або брюки, сорочку, класичну спідницю-олівець, однотонний топ або кардіган – такі речі однозначно стануть вам у нагоді.

6. Пробуйте нове, але не вдавайтесь у крайнощі

Розпродаж – це можливість відійти від своїх уподобань і без переплат купити щось в незвичному для вас стилі.

Але пам’ятайте, що одним із секретних завдань розпродажу є збут непопулярного товару. Тож якою б казково низькою не була ціна, від надто ексцентричних речей краще відмовитися. Тричі подумайте, перш ніж купувати екстремально коротку вінілову спідницю або блискучий піджак у стилі Девіда Боуі.

7. Не експериментуйте з розмірами

Зазвичай під кінець сезонного розпродажу з усієї розмірної сітки на полицях магазинів залишаються самі XS та XL. І тоді ми з вами починаємо вигадувати стандартні аргументи типу «схудну», «переш‘ю», «носитиму як оверсайз». В результаті нам так і не вдається схуднути до потрібного розміру, знайти час, щоб віднести куплену річ до ательє або вигадати вдале поєднання для гігантського светра. Тому завжди обирайте речі вашого розміру і купуйте тільки те, що вам дійсно пасує.

8. Взуття і аксесуари

Всі ми знаємо золоте правило стилю – взуття не буває забагато. Різні ситуації і обставини потребують різного взуття, тож мінімальний набір повинен включати не менше шести пар. Крім того цей предмет гардеробу має прикру здатність швидко зношуватися і втрачати бездоганний вигляд. Сезонний розпродаж – це чудова можливість поновити і поповнити свій взуттєвий арсенал.

Так само без вагань можна купувати аксесуари. Чим більше аксесуарів буде у вашому гардеробі, тим більше оригінальних і довершених образів ви зможете створити.

Дотримуйтесь наших порад, купуйте з розумом і носіть із задоволенням!

12 Січня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *