10 найкращих парфумованих спреїв на літо

Парфумований спрей — це практично туалетна вода на мінімалках. У них ароматна композиція має низьку концентрацію, створюючи при нанесенні легку ненав’язливу димку. А деякі засоби також можуть похвалитися доглядовими компонентами в складі, які ще й зволожуватимуть твою шкіру. Це і робить їх абсолютним must-have`ом на літо.

Час читання: 3 хвилини та фруктовий лід 🍧

статья доступна на русском языке

Парфумований спрей

Користуватися ними дуже просто. Достатньо розпорошити кілька пшиків на тіло, волосся та/або одяг, і можна насолоджуватися витонченим ароматом, який точно нікого не «задушить» у спекотну пору. Якщо у твоєму парфумерному гардеробі якраз такого не вистачало, спеціально для тебе ми зібрали десятку класних жіночих і унісекс-спреїв, ідеальних на літо. До речі, в нашому списку є не тільки фужерні, цитрусові або «зелені» композиції, тож прихильницям більш стійких і яскравих ароматів теж нудно не буде.

Цікаво по темі: Фруктово-ягідні аромати: цікава добірка

Victoria’s Secret Pure Seduction

Victoria's Secret Pure Seduction

Хочеш захоплювати всіх навколо так само як і «ангели» Victoria’s Secret? Тоді обирай фруктово-квітковий Pure Seduction. Залишаючи за собою тонкий солодкуватий шлейф сливи, ванілі та фрезії, він створить літній настрій, сповнений легкості та безтурботності. Доглядові та зволожувальні властивості спрею забезпечені екстрактами алое і ромашки, а також касторовою олією в складі. Завдяки цьому він відмінно підходить і для тіла, і для волосся.

Основні ноти: диня, ваніль, слива, фрезія

EVA в инстаграм

Elizabeth Arden Green Tea

Elizabeth Arden Green Tea

Легендарний Elizabeth Arden Green Tea у форматі парфумованого дезодоранту-спрею — це ідеальний бюджетний варіант на спекотну пору. Свіжий аромат зеленого чаю в ньому переплітається з гіркуватістю м’яти та лимона, а жасмин, дубовий мох і мускус закріплюють композицію, щоб вона довше радувала тебе своєю присутністю на шкірі.

Основні ноти: м’ята, бергамот, лимон, дубовий мох, жасмин, зелений чай

Guess Girl Body Mist

Guess Girl Body Mist

Солодкуваті пудрові аромати в тебе у фаворитах навіть влітку? Тоді зверни увагу на спрей Girl від Guess. Квітково-фруктовий коктейль, створений із нот малини, дині, акації та ванілі, запаморочить голову і порадує тебе своєю стійкістю.

Основні ноти: диня, бергамот, малина, акація, орхідея, сандал, ваніль

Dior J’adore

Tom Ford Oud Wood

Парфумований дезодорант-спрей Dior J’adore — відома парфумерна класика в лайт-версії. Вишуканий, жіночний, млосний — так коротко можна схарактеризувати цей аромат. У композиції переплітаються грайливі ноти мандарина, ожини, груші, персика і ванілі з білими квітами, туберозою і фрезією, а кедрові та мускусні акорди в базі дозволяють оточувати тебе елегантною димкою протягом дня.

Основні ноти: жасмин, слива, орхідея, тубероза, фіалка, бергамот, магнолія, груша, диня

Цікаво по темі: Що таке селективна парфумерія та її особливості

Tom Ford Oud Wood

Dior J'adore

Якщо любиш пахнути дорого і розкішно незалежно від пори року, Tom Ford Oud Wood у форматі парфумованого спрею — твій вибір. Він є полегшеною версією однойменного унісекс-парфуму Oud Wood, і призначений як для жінок, так і для чоловіків. Густий, стійкий, зігріваючий і карколомний, він ідеальний для прохолодного літнього вечора і тягнутиметься за тобою витонченим орієнтальним шлейфом.

Основні ноти: уд, боби тонка, ваніль, сичуанський перець, ветивер, рожеве дерево, сандал

Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle — це легка і романтична ода, яку парфумер Олів’є Польж присвятив найвеличнішій мадемуазель світу моди. Вона не схожа на більшість ароматів бренду, які славляться характерністю, яскравістю і насиченістю. У спреї для волосся Gabrielle грайливість цитрусових, груші та чорної смородини переплітається з солодкістю конвалії, туберози та апельсинового цвіту, посилюється кашмераном і коренем ірису, створюючи легку літню композицію.

Основні ноти: грейпфрут, чорна смородина, кашмеран, жасмин, іланг-іланг, конвалія, рожевий перець, корінь ірису, тубероза

Carner Barcelona Tardes

Carner Barcelona Tardes

Ще один спрей для волосся в нашому топі — Tardes від іспанського парфумерного бренду Carner Barcelona. Це квітково-деревна і злегка гурманська композиція, в якій можна відчути мигдалеву гіркуватість, квіткові ноти троянди та геліотропа, характерність сливи та селери. Аромат освіжає та огортає своєю ніжністю, а ще прекрасно тримається на волоссі from dusk till dawn.

Основні ноти: рожеве дерево, мигдаль, троянда, віргінський кедр, слива, селера, геліотроп

Цікаво по темі: ТОП-10 солодких ароматів

Dolce&Gabbana Light Blue

Dolce&Gabbana Light Blue

Від фужерного аромату Dolce&Gabbana Light Blue так і віє розслабленістю і життєрадісністю. Спрей для волосся і тіла має таку саму ольфакторну піраміду, що й культова туалетна вода, тільки представлена в більш невагомій концентрації. У ній свіжі акорди лимона, яблука і бамбука поєднуються з букетом з білих квітів і благородністю кедра. Для літа ансамбль просто ідеальний!

Основні ноти: яблуко, бамбук, сицилійський лимон, кедр

Clarins Eau Extraordinaire

Ariana Grande Moonlight

Clarins Eau Extraordinaire – це абсолютно літній спрей-унісекс. Він являє собою п’янкий сонячний коктейль із цитрусів, імбиру, пачулі та жасмину, а натуральні рослинні олії та екстракти в складі зволожують шкіру і волосся. Якщо ти шукала парфумований спрей на літо з доглядовими властивостями, то, мабуть, це саме він.

Основні ноти: цитрусові ноти, імбир, жасмин, пачулі

Ariana Grande Moonlight

Clarins Eau Extraordinaire

Якщо хочеться солоденького, але без шкоди для фігури, зверни увагу на Moonlight від поп-діви Аріани Гранде. В ароматі переплітається кислинка чорної смородини та сливи з гурманськими нотами маршмелоу і ванілі, до яких приєднуються акорди півонії, амбри та сандалу. Ця піраміда створює грайливий і натхненний настрій для літніх пригод, які запам’ятаються надовго.

Основні ноти: слива, чорна смородина, півонія, маршмелоу, амбра, сандал

 

А ти вже знайома з парфумованими спреями? Які аромати у тебе в улюбленцях? З нетерпінням чекаємо на тебе в коментарях. І не забудь тапнути по сердечку вгорі, якщо наш ТОП був для тебе цікавим. 🤗

Читай також:

13 Червня / 2023 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *