Лайфхаки, які допоможуть вам заощаджувати на покупках

Уміння економити — це справжнє мистецтво. Опанувавши його, можна, нарешті, відкласти необхідну суму для здійснення мрії або просто почати витрачати кошти раціонально. Щоб допомогти вам у цьому, ми вирішили поділитися секретами економії на покупці товарів у магазинах EVA та на сайті EVA.ua.

Долучайтеся до програми лояльності

Купуючи бажані товари сьогодні, можна заощадити свій бюджет на наступні покупки. Саме так працює програма лояльності EVA МОЗАЇКА. Щоб стати її учасником, потрібно просто здійснити покупку на будь-яку суму в одному з магазинів EVA, оформити картку на https://mozayka.com.ua або у мобільному додатку EVA. А далі, розраховуючись за товари, ви накопичуєте бонуси. Їх можна витратити на наступні покупки або перевести на благодійність.

Докладна інформація про програму лояльності та анкета учасника — на сторінці EVA МОЗАЇКА.

Використовуйте промокоди

Маючи промокод, можна отримати знижку в магазинах EVA. Для цього його необхідно показати касиру разом з карткою EVA МОЗАЇКА, прив’язаною до номеру Viber чи email.

Знайти такий код можна в email-листах від EVA та EVA Blog. Просто підпишіться на нашу розсилку й проглядайте листи: у деяких із них ви знайдете приємний бонус — свій персональний промокод на знижку.

Слідкуйте за акціями

Слідкуючи за акціями, можна зекономити більше половини вартості товару! Зі знижками вигідно купувати не лише речі, необхідні саме зараз, але й оновлювати стратегічні запаси — засоби, що мають бути вдома завжди: для прання, прибирання, підгузки, мило, гелі для душу тощо.

Де шукати інформацію про акції в EVA?

  1. Сторінка «Акції» інформує про знижки, що діють саме зараз в магазинах та на сайті. Тут можна зручно відсортувати пропозиції за категоріями (макіяж, парфуми, для дому, дитячі товари та ін.).
  2. Знижки на товари для дітей і мам можна переглядати окремо на сайті Клубу «Щаслива мама». До речі, його учасники мають додаткову економію на окремі дитячі товари. Зареєструватися в Клубі на цій сторінці можуть усі власники картки EVA МОЗАЇКА.
  3. Товар дня — вигідні знижки на необхідні засоби для краси, домашнього затишку, догляду за малюком. Оновлюється кожного дня на eva.ua.

Як не пропустити вигідні акційні пропозиції?

Просто слідкуйте за новинами:

Заощаджуйте на доставці

Купівля товарів у інтернет-магазинах також передбачає оплату їх доставки. Але й тут можна зекономити. Наприклад, замовлення з сайту EVA.ua на суму від 400 грн доставляються безкоштовно.

Якщо ваша покупка менша за 400 грн, можна просто додати ще кілька необхідних товарів. Або зробити спільне замовлення з кимось зі знайомих на загальну суму від 400 грн та отримати безкоштовну доставку.

Використовуючи всі можливості для економії, можна суттєво зменшити свої витрати. А заощаджені кошти — спрямувати на приємні речі, на які раніше вам не вистачало. Бажаємо вигідних покупок!

11 Листопада / 2019 Дім

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *