Шопінг для дому: Три українських бренди посуду

Дім – це місце, куди приходиш відпочити душею і тілом. Особливе відчуття комфорту і спокою залежить від багатьох факторів. Величезне значення має чистота та свобода від мотлоху. Але атмосферу затишку створюють не тільки вони. Важливі деталі: тепле сяйво свічок, квіти на підвіконні, величезна ковдра, у яку так зручно загорнутися, улюблена чашка – чай у ній здається особливо смачним.

Сьогодні ми зібрали 7 українських митців-керамістів, чиї вироби сповнені любов’ю та душевним теплом. Тарелі, горнятка та склянки, яким обов’язково знайдеться місце у вашому домі.

Фото @maquoshaceramic

Серед кам’яних джунглів іноді так хочеться відчути свіжий подих вітру, привнести в свою оселю неповторну красу природи.

MAQUOSHA майстерня авторської кераміки зі Львова, що створює дуже особливий посуд ручної роботи.

Їх вироби шершаві та живі, спокійні, форми – недосконалі, матеріали – натуральні. Вони – поєднання сучасного та традиційного. Кожна річ зліплена руками, без використання гончарного кола. Найбільшим натхненням є природа і тому кольори, форми та текстури виробів часто нагадують каміння, мушлі, кору дерев, листя, перепелині яйця, морські глибини або лісові гущі.

Тут можна знайти столові та декоративні тарілки, піали для соусів та чаю, чашки та горнятка для какао та кави, і навіть вігвами для ароматичних свічок.

«Глина – живий матеріал, що ти у неї вкладеш – те й отримаєш, робота з нею схожа на медитацію, тут беруть участь усі 4 стихії:вогонь, вода, земля і повітря».

@maquoshaceramic

Мрієте про незвичний вазон або чашку? zguro ceramics вирізняються трендовими формами та креативними ідеями. Їх вироби виготовлені в техніці шлікерного лиття в гіпсові форми, та покриті високотемпературними глазурями, що безпечні для їжі.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Майстерня може запропонувати вазу у вигляді голови манекена, горнятко з ефектом мильних пузирів, вазони-пупсики, геометричні стакани та чашки із рельєфними бульбашками. А ще вони створюють керамічні прикраси-оригамі.

Засновники бренду зізнаються, що завжди знаходяться в пошуці нових ідей, прагнуть удосконалювати свої роботи, створюючи щось нове і цікаве.

«Виріб не повинен залишати глядача байдужим. Нас надихають ваші емоції».

@zguro.ceramics

Де ви зберігаєте крупи та іншу бакалію? Використовуєте звичайні банки чи купуєте посуду для сипучих у супермаркеті?

Виявляється, такий звичний для нас предмет, як кухонна банка може бути особливим.

Inside Glass займається розробкою та виготовленням предметів інтер’єру і посуду зі скла. Студія надає перевагу простим формам, яскравим соковитим кольорам і лаконічному дизайну. Увесь посуд виготовляють вручну з видувного (гутного) скла. При цьому вироби вирізняються надзвичайними кольорами – наче веселка поселилася у вашій кухні!

За словами авторів бренду: «Головна мета посуду «Inside» приносити радість і задоволення від його використання в повсякденному житті».

@inside_glass_

А де ви купуєте посуд для своєї оселі? Чи зазираєте до прилавків керамістів на різноманітних творчих фестивалях?

15 Серпня / 2017 Дім

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA