Б’юті-шопінг з розумом: що варто купити в Чорну п’ятницю?

Чорна п’ятниця у світі б’юті — це запаморочливі пропозиції на улюблену косметику та догляд. Період найкращих знижок року, коли можна порадувати свого внутрішнього шопоголіка без шкоди для гаманця. Спробувати новинки або поповнити запаси базових засобів. І при цьому отримати максимальну вигоду й подарунки.

У зв’язку з цим ми підготували огляд крутих акцій від EVA.UA, щоб ви могли сповна насолодитися вигідним б’юті-шопінгом.

Найкращі знижки від EVA

У цю Чорну п’ятницю EVA виконує б’юті-бажання та дарує найкрутіші знижки року! Кожного дня на сторінці Black Friday знайдете 10 хітових товарів — улюблені продукти з максимальною вигодою. Плюс ще багато цікавого:

  • б’юті-бокси від топових інстаблогерів;
  • спеціальні нічні акції;
  • суперціни на продукцію брендів-хедлайнерів;
  • компліменти та подарунки;
  • розіграш сертифікатів;
  • кешбек і промокоди.

Скористатися пропозиціями можна до 29 листопада включно.

Декоративна косметика

Коли, як не в Чорну п’ятницю, порадувати себе новою косметикою? Купити багатофункціональну палетку або просто поповнити б’юті-арсенал must-have засобами — тушшю, пудрою, тональним кремом, помадою. Тим більше, що грудень близько, і саме час подумати про макіяж для новорічної ночі або корпоративу.

Лайфхак від EVA Blog. Не забувайте про прийдешні свята: День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, дні народження. Додайте до списку покупок подарунки близьким і, звичайно, самій собі.

Полегшити вибір допоможуть поради з Єва Блог:

Засоби по догляду

Отримати доглядову косметику за суперціною — рай для всіх шанувальниць б’юті-шопінгу. Як не розгубитися в запаморочливому списку пропозицій і не купити зайвого? Все як завжди: враховуємо свій тип шкіри, проблеми, які хочеться вирішити, і, звісно, не забуваємо про подарунки коханим і близьким. Щоб заощадити час, переходьте відразу на сторінку з розпродажем у EVA.UA:

Поради для тих, хто ще не визначилися з вибором:

Косметичні ґаджети

Інноваційні б’юті-ґаджети — ще одне приголомшливе придбання листопада. Але про це трохи пізніше, адже відразу після Black Friday на нас очікує Cyber ​​Monday.

Якщо ви не в курсі, то Кіберпонеділок — це понеділок, який настає відразу після Чорної п’ятниці. День, коли інтернет-магазини влаштовують грандіозні розпродажі з акцентом на техніці та ґаджетах. І до цього Кіберпонеділку в EVA.UA вже підготували для вас неймовірно класні ціни на електроніку для краси.

А щоб не пропустити старт продажів і встигнути отримати свою вигоду, на сторінках Чорної п’ятниці та Кіберпонеділку можна зручно підписатися на розсилки. Адже найцікавіші позиції закінчуються першими.

Бажаємо приємних вражень і вигідних покупок!

26 Листопада / 2020 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність