ПерезEVAнтаження: online version або як зробити зйомку у FaceTime

Ми натхненно планували це весняне ПерезEVAнтаження десь на улюблених київських вуличках. Уявляли нашу, тоді ще майбутню, переможницю зіркою стріт стайлу. А може, поїхали б за місто та провели зйомку на природі, серед свіжої першої зелені. 

Але, плани такі плани, і ось ми вже приймаємо виклик створити цікавим та надихаючим не лише один день для нашої переможниці Аліни, а цілих кілька тижнів. 

Як ми створили все онлайн

Как мы создали все в онлайн | EVA Blog

Ми познайомилися з переможницею Аліною і зрозуміли, що вона готова підтримати наш онлайн-експеримент. Не переносити ж такі приємнощі на потім.

Міксувати та збирати образ онлайн воно навіть простіше. Потім битва луків у сторіз, ви допомогли нам обрати фінальний.

Вуличний образ доповнили зручним домашнім. Додали кілька б’юті-дрібничок, натхненно запакували все в одну вееелику посилку, уявляючи, що це ще один День Народження і ось Алінка вже знімає розпаковку. 

Пропустимо частину про примірки, відгуки та все таке, подивись детальніше в актуальних ПерезEVAнтаження тут.

Головне це зйомка, яку ми провели онлайн з нашим фотографом. Вийшло круто і ми зрозуміли, що ти можеш відтворити щось подібне вдома з подругою.  Якщо вже бачила мільйон таких фото, але досі не спробувала, вперед.

Плануємо зйомку у FaceTime

Планируем съемку по FaceTime | EVA Blog

Образ. Краще не обирати чорний одяг для зйомки, Зосередься на спокійних світлих тонах із цікавою текстурою. Лляні сорочки, напівпрозорі топи, шовкові сукні. Або на одному яскравому варіанті, як у нашому випадку.

Локація та час зйомки. Найголовніше має бути достатньо світла. Прослідкуй протягом дня, у який час і які зони найбільш освітлені. Краще обрати мінімалістичну локацію з одним акцентом (стілець, комод, рослина та інш.)

Технічні моменти. Якщо маєш штатив, діставай. Якщо ні, подумай завчасно, куди зможеш зручно поставити телефон.

Зйомочний процес

На початку перевірте активність функції Live Photo у налаштуваннях FaceTime. Зробіть тестовий дзвінок та тестовий кадр, щоб перевірити, чи зберігається він.

Адже схема така, що: фотограф робить кадр у себе на телефоні, але знімок створюється та зберігається на телефоні моделі. 

Тепер час будувати кадр! Головне постійна комунікація фотографа та моделі і спільне бажання створити щось класне. 

Важливі дрібнички

  • Обов’язково протирайте камеру перед початком (це взагалі порада для всіх-всіх фото).
  • Подбайте про якісний інтернет. Буде не круто, якщо зв’язок почне зриватись.
  • Фото зберігаються у форматі 9:16, це формат, як на інста-сторіз. Пам’ятайте про це, коли виставляєте композицію у кадрі.
  • І експериментувати! Незвичайні прояви світла, додатковий реквізит, як то квітка чи кімнатна рослина, додайте келих або журнал до рук.

Все що завгодно, немає жодних меж!

27 Травня / 2020 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
12 Червня / 2021 Дозвілля
ТОП-4 застосунки для макіяжу на фото
30 Листопада / 2023 Дозвілля