30 перевірених професійних засобів для догляду за волоссям

Вибір засобів для догляду за волоссям – не найлегше завдання, особливо якщо на полицях магазинів таке величезне розмаїття товарів. А пірнаючи з головою у вибір професійних шампунів, бальзамів та інших не менш потрібних баночок, ми часто стикаємося з дилемою: чи потрібно переплачувати, адже більш бюджетна косметика теж, начебто, непогано справляється? Скажу одразу – воно того варте. По-перше, професійний догляд за волоссям не завжди коштує дорого, а по-друге, така косметика працює дуже круто. Результатом ви точно залишитеся задоволені, навіть не сумнівайтеся в цьому.

Переваги професійної косметики в догляді за волоссям

1-Переваги-професійної-косметики-в-догляді-за-волоссям

Щодня волосся піддається негативному впливу багатьох зовнішніх чинників: регулярне фарбування, використання різних стайлерів, неправильний догляд, зміни погодних умов (різкі перепади температури, УФ-випромінювання). У результаті локони втрачають свій природний блиск, стають ламкими, сухими, тонкими, з’являються всіма ненависні посічені кінчики… Швидко вирішити проблему допоможе якісна професійна косметика для догляду за волоссям. Ці засоби мають безліч переваг, серед яких:

  • висока якість продукції;
  • всі засоби проходять обов’язкові клінічні та лабораторні перевірки;
  • до складу входить велика кількість активних компонентів;2-Переваги-професійної-косметики-в-догляді-за-волоссям
  • висококонцентровані формули ефективно працюють на рівні структури волосся;
  • економічна витрата косметики;
  • швидкий і помітний результат;
  • можна підібрати ідеальний комплексний догляд для вирішення певної проблеми.

Шукай EVA Blog в Instagram

Під час вибору догляду з профсегмента важливо звертати увагу на виробника, враховувати тип волосся, а також проблему, з якою потрібно працювати (якщо вона є). І щоб ви не витрачали багато часу на пошуки перевірених засобів, EVA Blog вже підготував невелику добірку професійної косметики, яка допоможе вибрати найкращий догляд за вашими локонами.

Цікаво на тему: 27 найкращих засобів професійної косметики для обличчя

ТОП-30 професійних засобів для догляду за волоссям

3-ТОП-30-професійних-засобів-для-догляду-за-волоссям

Попереджаємо одразу, може виникнути бажання купити все й одразу. Нам було складно вибрати найкращу професійну косметику з найкращої, але ми це зробили й з задоволенням ділимося з вами. Ну що, почнемо знайомитися?

Шампуні

Назва Тип волосся Активні компоненти Дія
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo Для жирного і нормального волосся. комплекс StemCode;

вітамін В5;

вітамін Е;

алантоїн.

глибоке очищення;

зміцнення.

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Для сухого та пошкодженого волосся. арганова олія;

олія моринги.

відновлення;

очищення;

живлення.

Matrix Total Results Color Obsessed Shampoo Для фарбованого волосся. вітамін Е;

олія насіння соняшнику;

бетаїн.

очищення;

захист кольору;

живлення.

Moroccanoil Hydrating Shampoo Для всіх типів волосся. арганова олія;

екстракт червоних водоростей;

вітамін А;

вітамін Е.

очищення;

зволоження;

надання блиску.

IQ code Gloss & Energy Line Shampoo Для всіх типів волосся. олія жожоба;

протеїн мигдалю.

очищення;

живлення;

надання блиску;

відновлення.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo

01 Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo (322)

Постійна боротьба з підвищеною жирністю локонів і часте миття голови – найпоширеніші проблеми, з якими стикаються власники жирного типу волосся. У таких випадках необхідно більш серйозно підходити до вибору шампуню. Він має допомагати в регуляції вироблення себума, не пересушувати, а зволожувати шкіру (так, так зволожувати, але не до ефекту жирного волосся). З цим завданням на п’ять з плюсом впорається шампунь BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo від німецького бренду Schwarzkopf Professional. Засіб глибоко очищає, має антиоксидантні властивості, заспокоює шкіру голови та допомагає усунути зайву жирність.

Цікаво на тему: 12 найкращих шампунів для жирного волосся

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil

02 CHI Argan Oil Plus Moringa Oil (558)

Якщо волосся потребує екстреного відновлення, тоді шампунь CHI Argan Oil Plus Moringa Oil – це те, що ви так давно шукали. Він не містить сульфатів, парабенів і глютену. Завдяки оліям арганії, моринги, а також кератиновим з’єднанням цей засіб прекрасно відновлює і зволожує локони по всій довжині, робить їх більш еластичними, шовковистими та блискучими. Ви будете приємно здивовані покращенням стану волосся після використання цього шампуню.

Matrix Total Results Color Obsessed Shampoo

03 Matrix Total Results Color Obsessed Shampoo (771)

Щоб колір волосся після фарбування якомога довше зберігав свій насичений колір і привабливий блиск, потрібно підібрати хороший догляд. І тут важливо не тільки приділити увагу збереженню відтінку, а й подбати про додаткове живлення, адже фарбування, як ми знаємо, не найкращим чином впливає на структуру локонів. Думаєте, що такий ідеальний засіб буде складно знайти? А ось і ні! Зустрічайте, шампунь Total Results Color Obsessed Shampoo від американського бренду професійної косметики Matrix. В основі його формули вітамін Е, олія насіння соняшнику і бетаїн, які активно живлять, відновлюють, підтримують оптимальний рівень вологи, роблять волосся слухняним і сяйливим. З цим шампунем ви ще не скоро згадаєте про тьмяність волосся, адже воно тішитиме вас своїм кольором дуже довго.

Цікаво на тему: ТОП-20 найкращих шампунів без сульфатів

Moroccanoil Hydrating Shampoo

04 Moroccanoil Hydrating Shampoo (1007)

Шукаєте справжній порятунок для сухого й ламкого волосся? Тоді вам точно варто придивитися до шампуню Hydrating Shampoo від популярного ізраїльського бренду Moroccanoil. У складі відсутні парабени, фосфати, сульфати, що робить догляд за волоссям більш дбайливим. Такі активні компоненти, як арганова олія, екстракт червоних водоростей, вітаміни А та Е добре зволожують, роблять локони м’якими, гладкими та шовковистим. Шампунь підійде абсолютно всім типам волосся, тому не забудьте додати його в закладки мастхев засобів.

IQ code Gloss & Energy Line Shampoo

05 IQ code Gloss & Energy Line Shampoo (1025)

Коли волоссю бракує природного блиску і сили, з цим потрібно терміново щось робити. Зверніть увагу на шампунь IQ code Gloss & Energy Line Shampoo. По-перше, він підходить усім типам волосся, а по-друге, засіб здатен швидко повернути локонам еластичність, м’якість і насичений блиск. Помітний ефект досягається завдяки унікальній формулі, до складу якої входять олія жожоба і мигдальний протеїн. Ваше волосся помітно зміниться на краще.

Бальзами

Назва Тип волосся Активні компоненти Дія
Schwarzkopf Professional Blondme Blond Wonders Для фарбованого й освітленого волосся. молочна кислота;

пантенол;

олія марули.

відновлення;

захист кольору;

пом’якшення;

зволоження.

Maxima Professional Aloe Therapy Для всіх типів волосся. алое вера;

екстракт кіноа;

олія какао.

для блиску;

живлення;

пом’якшення;

зволоження.

Laboratoire Ducastel Subtil Beautist 2in1 Для всіх типів волосся. олія ши (каріте);

олія жожоба;

екстракт лісового горіха.

відновлення;

живлення;

зволоження.

Milk_shake Colour Care Для фарбованого волосся. кокосова олія;

білки;

екстракт кіноа;

молоко.

захист кольору;

пом’якшення;

зволоження.

Lakme Teknia Body Maker Для тонкого волосся. протеїни рису;

протеїни сої.

відновлення;

для блиску;

зволоження;

для об’єму.

Schwarzkopf Professional Blondme Blond Wonders

06 Schwarzkopf Professional Blondme Blond Wonders (59)

Будемо відверті, догляд за блондом – не найпростіше завдання. Але дивлячись для кого… Бальзам Schwarzkopf Professional Blondme Blond Wonders – найкращий продукт для світлого волосся. Він був спеціально розроблений для відновлення, захисту під час використання стайлерів, пом’якшення і надання привабливого блиску світлому волоссю.

Maxima Professional Aloe Therapy

07 Maxima Professional Aloe Therapy (69)

Якщо боротьба з сухістю волосся зайшла в глухий кут, вам терміново потрібно спробувати зволожувальний крем-бальзам Maxima Professional Aloe Therapy. В основі продукту алое вера, екстракт кіноа й олія какао, які допомагають повернути локонам необхідний рівень гідратації, еластичність, блиск і силу. Засіб не містить силіконів, штучних барвників, а також підійде абсолютно всім типам волосся.

Цікаво на тему: Найкращі кондиціонери та бальзами для волосся

Laboratoire Ducastel Subtil Beautist 2in1

08 Laboratoire Ducastel Subtil Beautist 2in1 (89)

Зволожити, наситити корисними речовинами й ефективно відновити локони допоможе бальзам Subtil Beautist 2in1 від французького бренду Laboratoire Ducastel. Засіб на 97% складається з натуральних компонентів (екстракт лісового горіха, олія жожоба, каріте) і підходить для веганів. Його також можна використовувати як бальзам і як маску для ще більш вираженого результату.

Milk_shake Colour Care

08 Milk_shake Colour Care (217)

Шукали професійний бальзам для фарбованого волосся? Ловіть – Milk_shake Colour Care. Запевняємо, ви в нього точно закохаєтесь. Тільки подивіться на цей склад: кокосова олія, протеїни, екстракт кіноа і молоко. Захист кольору, сяйво, зволоження, м’якість і шовковистість локонів забезпечені.

Цікаво на тему: Чим корисна рисова вода для волосся і шкіри та як її зробити

Lakme Teknia Body Maker

09 Lakme Teknia Body Maker (132)

Надати тонкому волоссю додаткового об’єму, зміцнити його і зробити більш еластичним зможе бальзам Lakme Teknia Body Maker. У його складі ви не знайдете барвників, мінеральних олій і парабенів. Активні компоненти на основі протеїнів рису і сої підвищують щільність волосся, позбавляють від ламкості, дарують привабливий блиск і відновлюють. Ви вже додали бальзам в обране?

 

Кондиціонери

Назва Тип волосся Активні компоненти Дія
Davines Nounou Для освітленого, ламкого та пошкодженого волосся вітамін Е;

вітамін С;

вуглеводи;

екстракт томату.

відновлення;

для об’єму;

живлення;

пом’якшення;

зволоження.

Insight Colored Hair Protective Для фарбованого волосся олія виноградних кісточок;

олія макадамії;

олія манго;

хна.

відновлення;

зволоження;

зміцнення.

La’dor Moisture Balancing Conditioner Для всіх типів волосся екстракт ромашки;

м’ята;

квітки фрезії;

розмарин.

відновлення;

захист кольору;

об’єм;

живлення;

пом’якшення;

зволоження.

Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Anti-Hair Loss Treatment Для пошкодженого волосся хауттюйнія;

екстракт женьшеню.

відновлення;

живлення;

зволоження;

зміцнення;

при випаданні волосся.

IZUMI Intense Nourishing Conditioner Для тонкого волосся арганова олія;

вітамін Е;

колаген.

живлення;

пом’якшення;

зволоження;

зміцнення.

Davines Nounou

10 Davines Nounou (23)

Обираючи професійний догляд для освітленого, ламкого та пошкодженого волосся, не забудьте про хороший кондиціонер. EVA Blog рекомендує зупинити увагу на засобі Davines Nounou. Основними діючими компонентами виступають екстракт томатів, вуглеводи, білки, вітаміни С і Е. Це потужний коктейль для глибокого живлення і зволоження, яких так не вистачає вашому волоссю. Також кондиціонер не обтяжує локони, робить їх слухняними та полегшує розчісування.

Insight Colored Hair Protective

11 Insight Colored Hair Protective (25)

Віддаєте перевагу натуральній косметиці для волосся? У такому разі вам точно варто відкрити для себе кондиціонер Colored Hair Protective від італійського бренду Insight. Продукт розроблений спеціально для збереження насиченого кольору фарбованого волосся, надання додаткового блиску і додаткового зволоження. Після використання ваші локони будуть слухняними та неймовірно м’якими.

У складі кондиціонера ви не знайдете ароматизаторів, штучних барвників, парабенів, силіконів і сульфатів. Формула продукту містить натуральні компоненти: хну, олії виноградних кісточок, макадамії та манго. Що може бути ідеальнішим?

Цікаво на тему: 22 найкращі засоби для волосся від українських брендів

La’dor Moisture Balancing Conditioner

12 La’dor Moisture Balancing Conditioner (26)

Ну, як же можна було не включити в добірку справжній бестселер корейської косметики для волосся? Так-так, це ваш улюблений безсиліконовий зволожувальний кондиціонер La’dor Moisture Balancing Conditioner. Говорити про нього багато не доведеться, оскільки величезна кількість позитивних відгуків неодноразово підтвердили його ефективність. Кондиціонер створений на основі натуральних компонентів (екстракту ромашки, м’яти, квіток фрезії та розмарину), не обтяжує та не робить локони жирними. Засіб сприяє проникненню поживних речовин у структуру волосся, підвищує еластичність, повертає природну силу і блиск.

Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Anti-Hair Loss Treatment

13 Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Anti-Hair Loss Treatment (33)

Ділимося ще одним корейським кондиціонером, який стане справжньою паличкою-виручалочкою для тих, хто бореться з випадінням волосся. Daeng Gi Meo Ri Ri Dlae Soo Anti-Hair Loss Treatment містить вісім цінних рослинних екстрактів: хауттюйнії, женьшеню, гірчиці, полину, листя туї, кори білої шовковиці, солодки, хризантеми. Їхня основна дія спрямована на поліпшення кровообігу в шкірі голови, зміцнення та живлення волосяних цибулин, завдяки чому вдається зупинити процес випадіння і стимулювати ріст нових волосків.

Цікаво на тему: Сквалан у косметиці – інгредієнт для ідеальної шкіри та волосся

IZUMI Intense Nourishing Conditioner

14 IZUMI Intense Nourishing Conditioner (38)

І завершує нашу добірку кондиціонерів не менш популярний корейський засіб для тонкого волосся IZUMI Intense Nourishing Conditioner. Продукт збагачений аргановою олією, вітаміном Е і колагеном, які інтенсивно зволожують, живлять, зміцнюють і відновлюють пошкоджену структуру волосся. У результаті ви отримуєте м’які, шовковисті та сповнені життєвої сили локони.

Маски

Назва Тип волосся Активні компоненти Дія
Davines Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Mask Для сухого волосся, пошкодженого, жорсткого і тьмяного волосся малеїнова кислота;

ліпозол малеату;

рослинний кератин.

відновлення;

живлення;

пом’якшення.

REF Ultimate Repair Masque Для сухого та пошкодженого волосся олія мурумуру;

екстракт кіноа;

цераміди.

відновлення;

живлення.

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask Для фарбованого та пошкодженого волосся гідролізований шовк відновлення
Kevin. Murphy Angel. Masque Для фарбованого, пошкодженого і тонкого волосся екстракт кіноа;

екстракт бамбука;

екстракт квітів Nelumbo Nucifera.

пом’якшення;

зволоження.

Kerastase Chronologiste Youth Revitalizing Hair Mask Для всіх типів волосся вітамін Е;

гіалуронова кислота;

абіссінська олія.

живлення;

пом’якшення;

зволоження.

Davines Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Mask

15 Davines Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Mask (12)

Маска Davines Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Mask здатна швидко відновити структуру волосся, повернути йому силу, шовковистість і привабливий блиск. В основі формули лежить брендовий комплекс з малеїнової кислоти й ліпозоли малеату, а також рослинний кератин. Всі ці компоненти не тільки працюють над зміцненням і оздоровленням волосся, а й допомагають захистити його від зовнішніх процесів окислення.

REF Ultimate Repair Masque

16 REF Ultimate Repair Masque (13)

Готові зустрічати справжнього супергероя з професійного світу з догляду за волоссям? Знайомтеся, відновлювальна маска REF Ultimate Repair Masque. Вона здатна швидко відновити пошкоджені та сухі локони, зміцнити їх і захистити від негативного впливу зовнішніх факторів. Такий ефект досягається завдяки ретельно підібраному складу, до якого входять олія мурумуру, протеїни кіноа та цераміди.

Цікаво на тему: 24 найкращі засоби для пошкодженого волосся

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask

17 Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask (16)

Маска Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask – це кохання з першого використання! Вона глибоко живить, зволожує і відновлює волосся. Вам більше не потрібно купувати 100500 різних засобів для пофарбованих і пошкоджених локонів. Кондиціонуючі компоненти, поживні амінокислоти та гідролізований шовк творять справжні чудеса. Волосся стає блискучим, еластичним, здоровим і шовковистим, а також стійким до механічних пошкоджень.

Kevin. Murphy Angel. Masque

18 Kevin. Murphy Angel. Masque (17)

Організуйте справжній салонний догляд у домашніх умовах з маскою для фарбованого, пошкодженого й тонкого волосся Kevin. Murphy Angel. Masque. Вона добре зволожує волосся, живить його та запобігає втраті кольору. Бренд включив до складу засобу безпрограшний комплекс натуральних компонентів: екстракт кіноа, бамбука та квітів Nelumbo Nucifera. Маска не містить сульфатів і парабенів, що робить догляд ще більш дбайливим. Ваше волосся буде просто в захваті.

Цікаво на тему: Догляд за шкірою голови від А до Я

Kerastase Chronologiste Youth Revitalizing Hair Mask

19 Kerastase Chronologiste Youth Revitalizing Hair Mask (18)

Ревіталізувальна крем-маска Kerastase Chronologiste Youth Revitalizing Hair Mask – найкраще, що могло трапитися з вашим волоссям. Вона інтенсивно живить, зволожує, відновлює природний блиск і гладкість, а також дарує неймовірно приємний аромат троянди та мускусу. Основними компонентами крем-маски є молекули гіалуронової кислоти, інноваційний комплекс Abyssine і вітамін Е, які дбають про здоров’я і красу локонів. Засіб підійде всім типам волосся, тому ви сміливо можете його додавати до свого догляду.

Спреї

Назва Тип волосся Активні компоненти Дія
You Look Professional 10 in 1 Multiaction Spray Для пошкодженого волосся арганова олія;

льон;

морські водорості.

відновлення;

термозахист;

зволоження;

зміцнення.

Echosline Seliar Curl Activator Для кучерявого волосся арганова олія;

мед.

для блиску;

для формування локонів;

живлення;

розгладження;

зволоження.

Revlon Professional Uniq One Hair Treatment Для фарбованого, пошкодженого та сухого волосся екстракт шовку відновлення;

для блиску;

для полегшення розчісування;

термозахист.

Estima Thermo Protect Spray Для всіх типів волосся фруктові екстракти;

екстракт шовку.

відновлення;

для блиску;

для об’єму;

термозахист.

Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner Для пошкодженого волосся протеїни пшениці;

молочна кислота;

кератин;

екстракти винограду, зеленого чаю і гінкго білоба.

для полегшення розчісування;

живлення;

розгладження;

зволоження;

еластичність.

You Look Professional 10 in 1 Multiaction Spray

20 You Look Professional 10 in 1 Multiaction Spray (3)

Комплексний догляд за волоссям замовляли? Мультифункціональний спрей 10 в 1 You Look Professional стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче швидко відновити волосся, зміцнити його, забезпечити додатковий захист від високих температур і УФ-випромінювання. В основі формули спрею лежать арганова та олія макадамії, екстракт шовку, протеїни вівса, амінокислоти кератину і морські водорості. Цей мікс активних компонентів забезпечує якісне живлення, надає гарного блиску, розгладжує і повертає еластичність локонам.

Echosline Seliar Curl Activator

21 Echosline Seliar Curl Activator (5)

Якщо ви є власником кучерявого волосся, тоді вам точно стане в пригоді спрей Echosline Seliar Curl Activator. З його допомогою ви зможете сформувати приголомшливі кучері, запобігти заплутуванню, забезпечити захисним бар’єром, а також зволожити та відновити структуру локонів.

Цікаво на тему: Незмивний догляд для волосся: ТОП-17 продуктів

Revlon Professional Uniq One Hair Treatment

23 Revlon Professional Uniq One Hair Treatment (5)

Серед великої кількості незмивних засобів для фарбованого та пошкодженого волосся спрей Revlon Professional Uniq One Hair Treatment заслуговує на особливу увагу. Пантенол у складі добре відновлює структуру локонів і допомагає позбутися сухості. А завдяки амінокислотам шовку ви зможете розпрощатися з посіченими кінчиками. Спрей-догляд зробить волосся блискучим, шовковистим, слухняним, а також захистить його колір від вигорання за допомогою UVA- і UVB-фільтрів у складі. Однозначно треба брати!

Estima Thermo Protect Spray

22 Estima Thermo Protect Spray (6)

Часто користуєтеся стайлерами для укладання волосся? Тоді саме час задуматися про додатковий захист і догляд. Рекомендуємо звернути увагу на спрей Estima Thermo Protect Spray. Він не тільки захистить волосся від високих температур, але також подарує йому привабливий блиск і об’єм. Спрей не обтяжує локони та підійде всім, хто шукає якісний термозахист.

Цікаво на тему: Що таке нікотинова кислота і як її використовувати в догляді

Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner

24 Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner (9)

Можна довго шукати ідеальний двофазний кондиціонер для додаткового зволоження і відновлення волосся, а можна просто прикупити спрей Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner. Такі активні компоненти як протеїни пшениці, молочна кислота, кератин, екстракти винограду, зеленого чаю і гінкго білоба збагачують волосся поживними елементами, підтримують силу і здоров’я, підвищують еластичність і допомагають боротися з посіченими кінчиками.

 

Масла

Назва Тип волосся Активні компоненти Дія
Alfaparf Semi di Lino Diamond Cristalli Spray Для всіх типів волосся вітамін Е;

екстракт льону.

для блиску;

при посічених кінчиках.

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Для всіх типів волосся олія авокадо;

олія макадамії;

екстракт білого чаю.

для блиску;

для укладання;

живлення;

розгладження;

пом’якшення;

зволоження.

Olaplex Bonding Oil No.7 Для кучерявого, пошкодженого і сухого волосся біс-амінопропіл дигліколь дималеат відновлення;

для укладання.

Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi Для пошкодженого та сухого волосся цераміди;

екстракт насіння льону.

відновлення;

для блиску;

живлення;

при посічених кінчиках.

Tigi Bed Head Wanna Glow Hydrating Jelly Oil Для кучерявого, сухого і тьмяного волосся. гліцерин;

олія бабассу;

екстракт бразильського горіха.

відновлення;

живлення;

зволоження.

Alfaparf Semi di Lino Diamond Cristalli Spray

25 Alfaparf Semi di Lino Diamond Cristalli Spray

Чи можна швидко позбутися посічених кінчиків і поліпшити стан волосся? Звичайно! Особливо, якщо у вас під рукою є олія спрей Alfaparf Semi di Lino Diamond Cristalli Spray. Засіб захищає локони від впливу агресивних зовнішніх факторів, насичує їх поживними речовинами, зволожує, оздоровлює, дарує привабливий блиск і допомагає розпрощатися з посіченими кінчиками.

Цікаво на тему: Олія чайного дерева для волосся

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening

26 Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening

Не можна було не включити в наш ТОП розгладжувальну олію Oil Reflections Luminous Smoothening від Wella Professionals. Це дуже і дуже класний засіб, який вже після першого застосування повертає локонам втрачений блиск, гладкість, допомагає відновити локони зсередини й запобігти їх сплутуванню. Натуральні компоненти в складі (олія авокадо та макадамії, екстракт білого чаю) підтримують необхідний рівень зволоженості, перешкоджають появі ламкості та згладжують лусочки. А який приємний аромат має олійка… Словами не передати, однозначно потрібно спробувати!

Olaplex Bonding Oil No.7

26 Olaplex Bonding Oil No.7

У лінійці засобів для догляду за волоссям від американського бренду Olaplex є дуже гарна олійка Bonding Oil No.7. Основним компонентом продукту є біс-амінопропіл дигліколь дималеат, який працює з волоссям на молекулярному рівні: відновлює, підтримує яскравість кольору, пом’якшує, захищає і зміцнює локони. Олія не обтяжує волосся, підійде абсолютно всім, а особливо тим, хто часто користується стайлерами для укладки.

Цікаво на тему: Ампули та вітаміни для волосся: для чого потрібні і як ними користуватися

Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi

27 Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquid (1)

Рідкі кристали Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi вже багато років утримують лідируючі позиції на ринку професійного догляду за волоссям. І це зовсім не дивно, оскільки олія відмінно справляється з проблемою посічених кінчиків і тьмяного кольору волосся. Екстракт насіння льону і цераміди, що входять в основу складу, відновлюють локони, надають їм шовковистості, блиску, розгладжують і захищають від згубного впливу фена, плойки та інших приладів для укладки.

Tigi Bed Head Wanna Glow Hydrating Jelly Oil

28 Tigi Bed Head Wanna Glow Hydrating Jelly Oil (2)

Цей засіб ви точно маєте спробувати! Зволожувальна желеподібна олія для волосся Tigi Bed Head Wanna Glow Hydrating Jelly Oil переверне ваше уявлення про додатковий догляд. Засіб інтенсивно зволожує, живить, робить локони блискучими та доглянутими. Ви будете приємно здивовані результатом. А ще продукт додасть волоссю приємного аромату стиглої груші. Ммм, це ж просто щось неймовірне!

Добірка професійних засобів для догляду за волоссям вийшла достатньо величенькою. Зате ви точно зможете підібрати для себе що-небудь цікавеньке і корисне! До речі, у вас вже з’явилися свої фаворити серед запропонованих продуктів? Поділіться з нами в коментарях!

Читайте також:

24 Січня / 2024 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Нереально класна підбірка якісних засобів для краси волосся 🙌🏻🥰Дякую,завдяки вашій статті підібрала собі засоби для волосся ♥️.😘

  2. Анна Герц

    Місяць тому прочитала цю статтю та купила собі засоби по своєму типу волосся за вашими рекомендаціями. Через місяць користування волосся ніби ожило, стало мягке та доглянуте. Я вам така вдячна за ваші поради та підбірки, буду рекомендувати ваш блог своїм подругам!

Рекомендовані статті