Шукайте онлайн: 4 корейських бренди, представлені на eva.ua

Корейська косметика підкорює весь світ, тому ми не можемо не присвятити їй серію статей про цікаві новинки. Сьогодні поговоримо про бренди Made in Korea, що представлені на сайті eva.ua. В інтернет-магазині — ширший асортимент, комфортний вибір і безкоштовна доставка всіх замовлень на суму від 400 грн. Купуйте вигідно та зручно, а ми у EVA Blog допоможемо визначитися з вибором.

Innisfree

Головна фішка цього корейського бренду — косметика з натуральних гіпоалергенних компонентів в еко-упаковках із переробленої сировини. Серед асортименту варто виділити лінійку Green Teа, в основі якої — екстракт зеленого чаю, відомий своєю м’якою та дуже ефективною дією. Ці засоби підходять для всіх типів шкіри, але найкраще — для комбінованої та нормальної.

  • Пінка для вмивання Innisfree Green Tea з екстрактом зеленого чаю та органічним Green Complex — для м’якого та ефективного очищення.
  • Тонер Innisfree Green Tea з екстрактом зеленого чаю завершує етап очищення, готує обличчя до подальшого догляду, зволожує, прибирає надлишок жиру.
  • Сироватка Innisfree The Green Tea з насінням зеленого чаю пом’якшує, відновлює, тонізує шкіру будь-якого типу. Її найкраще використовувати «під крем» із цієї ж серії.
  • Крем для обличчя Innisfree Green Tea з екстрактом зеленого чаю ідеальний для зволоження нормальної та комбінованої шкіри. Окрім чаю, містить і екстракт орхідеї, масло ши, цитрусовий коктейль.

Інші засоби корейської косметики Innisfree на eva.ua

Tony Moly

Окрім неймовірно милих упаковок, якими відрізняється корейська косметика цього бренду, вона має в основі натуральні формули. Асортимент Tony Moly складається із засобів для догляду та макіяжу. Пропонуємо познайомитися з серією для проблемної шкіри AC Control.

  • Пінка-мус Tony Moly Tony Lab AC Control — для делікатного та ефективного очищення, матування, зменшення подразнень.
  • Емульсія Tony Lab AC Control дає результат зволоження кремом, але без жирної основи. Те, що треба для проблемної шкіри! Містить екстракт алое, комплекс для боротьби з запаленнями, пришвидшення загоєння, попередження появи рубців.
  • Засіб від акне Tony Moly Tony Lab AC — це концентрована миттєва допомога, коли треба швидко усунути почервоніння, припухлість, запалення. При цьому засіб працює і на перспективу, борючись з причинами висипань.

Інші засоби корейської косметики Tony Moly на eva.ua

Цікаво по темі: Найкращі пінки для вмивання обличчя за версією EVA Blog

Ottie

Цей південнокорейський бренд називає своєю місією допомагати жінкам бути завжди на висоті. Ця концепція, до речі, зашифрована у самій його назві. В основі косметики Ottie — ретельно відібрані компоненти. Особливої уваги серед них заслуговують ацерола — природний антиоксидант, та гіалуронова кислота — відомий зволожувач.

Інші засоби корейської косметики Ottie на eva.ua

Dr. Jart+

Засоби цього корейського бренду точно сподобаються жінкам, котрі шукають косметику з науково обґрунтованою дією. Її творець — лікар-дерматолог Сон Чже Чжон, а велику частину асортименту складають тканинні маски для обличчя. Ось кілька цікавих варіантів:

Інші засоби корейської косметики Dr. Jart+ на eva.ua

Подаруйте своїй шкірі сучасний та ефективний догляд з корейською косметикою з eva.ua. Оригінальні формули та унікальні компоненти дійсно працюють та допомагають отримати найкращий результат. А тим часом ми у EVA Blog готуватимемо для вас нові корисні огляди — стежте за оновленнями, щоб не пропустити найцікавіше.

Засіб від прищів і акне Tony Moly Tony Lab AC Control Pink Deep Spot

203.00
Купити

Альгінатна маска Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Brightening Mask Сяйво і детокс

167.00
Купити

Пінка для вмивання Ottie Emitance Hydra Moisturize Soft Cleansing Foam з гіалуроновою кислотою

406.00
Купити

Тонер для обличчя Innisfree Green Tea Balancing Skin Tonique з екстрактом зеленого чаю

581.00
Купити
31 Січня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті