Органічні формули й ефективний догляд: лінійка Garnier BIO

Останнім часом красуні все більше уваги стали приділяти складу косметики, якою користуться. Важливим став не лише вміст корисних інгредієнтів, але й відсутність шкідливих консервантів, мінеральних олій, силікону, синтетичних барвників. Щоб відповідати потребі жінок в органічному догляді, бренди шукають нові технології  та покращують ефективність відомих природних компонентів. Так з’явилася органічна косметика Garnier BIO — натуральна, корисна й дієва.

Природність, яка не викликає сумнівів

Продукція Garnier BIO екологічно сертифікована та має сертифікат COSMOS ORGANIC. Її формули не містять інгредієнтів тваринного походження, а рослинні компоненти походять із відновлюваних джерел. Це ефірні та олії холодного віджиму, квіткова вода, які виготовляються за органічними технологіями. А ще вона не шкодить довкіллю: упаковки Garnier BIO виготовлено з матеріалів, що підлягають подальшій переробці або можуть використовуватись повторно.

Що всередині?

Експерти лабораторії Garnier BIO відібрали найефективніші рослини для кожного типу шкіри:

  • Чебрець — для очищення комбінованої та жирної.
  • Лаванда — для відновлення всіх типів шкіри, навіть чутливої.
  • Аргана — для живлення сухої, чутливої.
  • Лемонграс — для детоксу нормальної та комбінованої.
  • Волошка — для заспокоєння всіх типів шкіри, в тому числі чутливої.

Вони використовуються у найдієвішому вигляді:

  • ефірні олії (лемонграс, чебрець, лаванда);
  • олія холодного віджиму (аргана);
  • квіткова вода (волошка).

Органічна косметика Garnier BIO в EVA

Ще одна приємність: придбати органічну косметику Garnier BIO вже можна в улюбленій EVA та на сайті eva.ua.

Антивікова лінійка з лавандою

Надає гладкості та пружності, підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Денний крем можна використовувати під макіяж — він дуже ніжний та оксамитовий. Нічний — ввечері перед сном після очищення шкіри. Для зони довкола очей передбачено окремий засіб, що живить, омолоджує та надає здорового сяйва.

Щоб зробити догляд ще інтенсивнішим, експерти Garnier BIO створили олійку для обличчя з лавандою. Її можна використовувати як самостійний засіб вдень або на ніч, а можна додати кілька крапель до крему й посилити його дію.

Лінійка з лемонграсом для нормальної та комбі шкіри

Нормальна та комбінована шкіра потребує глибокого, але водночас м’якого та делікатного очищення від шкірного жиру, залишків косметики та інших забруднювачів. З цим завданням на відмінно справляється детокс гель для вмивання з органічною ефірною олією лемонграсу. Він до того ж поліпшує текстуру шкіри, робить її м’якою, свіжою та має приємний рослинний аромат. Використовується вранці та / або ввечері.

Після вмивання на очищене обличчя слід нанести крем з лемонграсом. Він глибоко зволожує, надає матовості, дарує відчуття приємної свіжості. Власницям комбі шкіри сподобається його властивість відновлювати баланс між жирними та сухими ділянками.

Лінійка з арганою для сухої та чутливої шкіри

Для створення крему та спрею для обличчя Garnier BIO було обрано арганову олію, відому своїми живильними властивостями.

Крем з арганою підходить для використання зранку та ввечері. Він інтенсивно живить та зволожує на 48 годин, що дуже важливо для власниць сухої шкіри.

Якщо протягом дня відчуваєте сухість чи дискомфорт, використовуйте надлегкий спрей для обличчя. Цей засіб зручно носити з собою в сумочці, щоб протягом дня мати можливість швидко освіжити обличчя, додати зволоження й бадьорості. Його теплий аромат дуже приємний і на 100% натуральний.

Тонік Garnier BIO з чебрецем для комбінованої та жирної шкіри

Цей продукт завершує процедуру очищення та робить шкіру матовою. Вже після 4 тижнів використання пори стають менш помітними, вирівнюється тон обличчя, зменшується жирний блиск. Наносьте ватним диском зранку та ввечері після вмивання.

Міцелярна вода Garnier BIO з волошкою для всіх типів шкіри

Засіб підходить навіть для чутливої шкіри, а також тим, хто носить контактні лінзи. Легко розчиняє косметику, знімає макіяж, очищує та заспокоює. Має на 100% натуральний аромат.

Зберігайте та примножуйте свою природну красу з органічною косметикою Garnier BIO — купуйте зручно та вигідно в EVA!

Крем для обличчя Garnier Bio Regenerating Lavandin Anti-Age Day Care денний антивіковий з екстрактом лаванди для усіх типів шкіри

161.00
Купити

Міцелярна вода Garnier Bio Soothing Cornflower Micellar Water з екстрактом волошки для усіх типів шкіри обличчя, навіть чутливої

117.00
Купити

Спрей для обличчя Garnier Bio Rich Argan Nourishing Mist з екстрактом аргани для сухої та чутливої шкіри

131.00
Купити

Олія для обличчя Garnier Bio Lavandin з екстрактом лаванди

223.00
Купити

Гель для вмивання Garnier Bio Fresh Lemongrass Detox Gel Wash з екстрактом лемонграсу для нормальної та комбінованої шкіри

139.00
Купити

Крем для обличчя Garnier Bio Rich Argan Multi-Use Rescue Balm аргани для сухої та чутливої шкіри

147.00
Купити

Крем для обличчя Garnier Bio Fresh Lemongrass з екстрактом лемонграсу для нормальної та комбінованої шкіри

154.00
Купити

Тонік для обличчя Garnier Bio Perfecting Tonik Purifying Thume з екстрактом чебрецю для комбінованої та жирної шкіри

149.00
Купити
28 Лютого / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті