Косметика Isabelle Dupont: знайомимось із брендом

Косметика турецького бренду Isabelle Dupont створена, щоб відкрити унікальну, красиву, граціозну, сміливу й сильну жінку всередині кожної з нас. А жіноча краса, згідно з філософією компанії, — це не лише зовнішня привабливість, але й внутрішнє відчуття, те, як ми поводимося та ставимося до самих себе.

Відома в більш як 50 країнах світу, продукція Isabelle Dupont допомагає жінкам почуватися привабливими та елегантними. Це засоби з корисними натуральними компонентами, що супроводжують нас протягом усього дня, даруючи впевненість у своїй досконалості.

Косметика Isabelle Dupont для обличчя

Із цими засобами ви легко створите бездоганний макіяж для офісу чи вечірки. Декоративна косметика Isabelle Dupont приховає недоліки шкіри, зробить її тон рівним та оксамитово ніжним. А пудра-хайлайтер та рум’яна допоможуть виділити найкращі риси вашої зовнішності.

Консилер Sublumiere Photo Edition

Його стійке та невидиме покриття підходить для маскування будь-яких недоліків шкіри: темних кіл, почервонінь тощо.

Коректор Fantastick

Ідеальне маскування та комфортна текстура, що не сушить шкіру. У палітрі — як натуральні, так і відтінки для корекції. Універсальний С10 Green — дієвий спосіб приховати почервоніння, подразнення та акне.

Тональний крем

Sublumière Flawless Fusion допоможе зробити шкіру матовою та приховати розширені пори. Особливі компоненти у його складі контролюють вироблення шкірного жиру та поту.

Master Match Camouflage зволожує та надає обличчю неймовірного сяяння. Результат — м’яка та гладенька шкіра, що випромінює здоров’я.

BВ Cream — ідеальний для прихильниць мейку в стилі nude. Відчутно зволожує шкіру, зменшує видимість зморшок та захищає від фотостаріння (SPF 15).

Пудра

Mineral Powder створює неймовірно шовковистий фініш з атласним світінням. Ідеальна для щоденного макіяжу.

Illuminating Powder з двосторонніми пігментами, що дарують чарівний ефект мерехтіння. Щоб бути в центрі уваги, нанесіть трохи ILLUMINATING POWDER на Т-зону, область під бровами та скули.

Рум’яна Perfect

Фінальний штрих вашого довершеного макіяжу. Зробить обличчя виразним та скульптурним.

Продукція Isabelle Dupont для очей і брів

Очі — дзеркало душі та унікальність кожної жінки. Вони підкорюють серця, створюють настрій та виражають емоції. Розкрити їхню красу та виразність допоможе косметика від Isabelle Dupont. Стримані чи яскраві тіні підкреслять колір, матова підводка надасть форми й глибини, а туш створить ефект лялькових вій.

Підводка Matte Black

Чорні матові пігменти в її формулі додають очам глибини та виразності, а зручний пензлик допоможе легко провести пряму лінію з рівномірною насиченістю.

Туш для вій Doll Lashes All In One

Її зручна вигнута щіточка наносить засіб щільно та рівномірно, дістаючись навіть найвіддаленіших волосків. Створює ефект лялькових вій: об’ємних, довгих та підкручених.

Тіні для повік Artistry Palette

Три палетки з п’ятьма відтінками на всі випадки життя. З ними ви легко створите як епатажний клубний, так і ніжний денний образ.

Олівець для брів Petalеs Natural

Допоможе підкреслити виразність та красу ваших брів. У палітрі — різні відтінки для блондинок та брюнеток.

Тіні для брів Eyebrow Kit

Два натуральних відтінки для формування розкішних брів та комфортний аплікатор для точності нанесення. Використовуйте світліший відтінок для початку брови, інший, темніший — для «хвостика».

Засоби Isabelle Dupont для губ

Найкраща косметика для макіяжу губ від Isabelle Dupont — це кремові та рідкі помади, що дарують розкішний атласний блиск або спокусливий матовий фініш. З таким макіяжем ви точно не залишитесь без уваги!

Помада Mettalic Pearl

Блискучий, немов перлове намисто, фініш з цією помадою тримається неймовірно довго. Mettalic Pearl гідно пройде всі випробовування: і солодкі поцілунки, й улюблені коктейлі.

Помада Creamу Matte

Її формула зробить ваші губи м’якими та зволоженими до 8 годин, а вітамін Е захищатиме ніжну шкіру від зовнішнього впливу.

Рідка помада Nude Matte

Надзвичайно стійка матова помада подарує вашим губам комфорт та шовковистість. Спробуйте універсальний нюдовий відтінок 51, щоб підкреслити їхню природну красу.

Рідка помада Velvet Matte

Соковитий аромат, тривала м’якість і зволоженість ваших губ. Щоб додати спокусливу родзинку до свого образу, спробуйте розкішний червоний тон 623.

 

Відкрийте для себе нові косметичні засоби з чарівного світу Isabelle Dupont — будьте природними, елегантними, доглянутими та впевненими в собі.

Консилер жидкий для лица Isabelle Dupont Sublumiere Photo Edition Make-Up тон SPEC03

135.00
Купити

Карандаш для бровей Isabelle Dupont Petalеs Natural тон 701

80.00
Купити

Тональна основа Isabelle Dupont MASTER MATCH CAMOUFLAGE MMC81

69.90
Купити

Помада для губ Isabelle Dupont Velvet Matte рідка матова тон 623

70.00
Купити

Підводка для очей Isabelle Dupont Matte Black

70.00
Купити

Румяна компактные Isabelle Dupont Perfect тон В02

70.00
Купити

Тональный флюид Isabelle Dupont Sublumiere Flawless Fusion тон SFF 17

212.00
Купити

Пудра компактная минеральная Isabelle Dupont Mineral тон MP63

0.00
Купити

Помада для губ Isabelle Dupont Mettalic Pearl с блеском металлик тон 04

60.00
Купити

Туш для вій Isabelle Dupont Doll Lashes All In One

70.00
Купити

Тени для бровей Isabelle Dupont тон 024

0.00
Купити

Помада для губ Isabelle Dupont NUDE MATTE LIPCREAM тон 51 PEONY

70.00
Купити

Тональный крем Isabelle Dupont BB Cream тон BB04

69.90
Купити
13 Серпня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *