Здоров'я

10 сексуальних ігор для сором’язливих

Еротичні ігри — один з найкращих способів додати пікантності інтимним стосункам. Рутина активно вбиває пристрасть. Але бажання пробувати новий чуттєвий досвід захистить тебе та твоє лібідо. Тож у новій статті EVA Blog зібрала ідеї спокусливих сексуальних ігор, які підійдуть навіть для сором’язливих дорослих. Тож додавай у збережені, щоб завжди мати підказку для натхнення!

Я тебе знаю, роздягайся

Ця еротична гра — вгадування на роздягання. Став партнеру питання про себе, як про загальні вподобання, так і про інтимні. За кожну правильну відповідь ти знімаєш з себе якийсь одяг. За кожну неправильну — мінус одна річ з тіла партнера, аж доки не залишитесь повністю оголеними. Така спокуслива гра для сором’язливих дає шанс без поспіху звикнути одне до одного, доки поступово вмикається фантазія. А ще це гарний спосіб більше дізнатись про партнера та його вподобання.

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

Очі в очі

Здавалось би, найпростіша дія. Та і яка ж це секс-гра, якщо просто сидиш і дивишся на партнера? Але якщо створити атмосферу (свічки, аромати, тепло), то градус підвищується. Розглядай партнера, вивчай його риси. Спробуй глибоко й повільно дихати. Синхронізуйся з партнером, спокушай себе поглядом. У світі кліпової свідомості, постійного миготіння картинок й вражень тривала фіксація на розгляданні бажаної людини стане незвичним й дуже інтимним переживанням.

Цікаво на тему: Які бувають типи сексуального темпераменту у чоловіків та жінок

Одна дія

Коли постійно перемикаєшся з відчуття на відчуття, то легко збитися або замість глибини досвіду перемкнутися на швидкість. То ж ще один варіант еротичної гри як для сором’язливих, так і для тих дорослих, що прагнуть позбутися відчуття рутини, — це фокусування на одній дії.  Нарощуйте глибину контакту, а не ховайтесь одне від одного за динамікою.

Спробуй вибрати певний вид простих пестощів та робити їх тривалий час:

  1. Довгі поцілунки. Спробуйте цілувати одне одного, зосередившись лише на цій дії. Ціль — дійти до тієї точки, в якій не зрозуміло, де закінчується твоє дихання і починається його. Спочатку незвично, хочеться динаміки. Але з часом натренуєшся відчувати найтонші рухи.
  2. Тривалі обійми. Викликають зростання окситоцину, який сприяє формуванню прив’язаності. Відчуй тілом тіло партнера, розкрий для себе емоції, які він викликає.
  3. Погладжування. Для сором’язливих в цьому варіанту гри не треба швидко переходити до інтимних місць. Почни з більш загальних. Така еротична гра сприятиме поступовому звиканню до партнера, а також може допомогти дізнатись його неочевидні ерогенні зони.

Цікаво на тему: 10 вправ для розтяжки, які покращать гнучкість у сексі

Вимикай чуття

В основі цієї секс-гри для дорослих принцип антисенсоріки. Як в дитячій забавці зі стільчиками: не залишай якомусь відчуттю місця. Почергово вимикай їх. Адже коли одне з відчуттів нам не доступне, організм компенсує дефіцит та посилює інші. Тож ось ідеї найкращих варіантів такої секс-гри для сором’язливих:

  1. Використай навушники або вушні затички, щоб прибрати слух. В цей момент ти можеш проговорювати партнеру свої найвідвертіші та найбрудніші фантазії, які зазвичай не наважуєшся озвучити. А йому залишиться тренувати навичку читати по губах.
  2. Зав’яжи очі. Для цього можна використати як спеціальні пов’язки, так і звичайний шарфик чи хустку. Хай фантазія домальовує, спирається більше на тактильну та слухову інформацію.
  3. Прибери доторки пальцями. Наприклад, постав собі задачу пестити партнера подихом.
  4. Додай контрастів у тактильних відчуттях. Це дуже пожвавлює еротичну гру, змушує вмикатись на повну. Наприклад, допоможуть масажна свічка чи кубик льоду. Проводь ними по черзі у зоні живота або сосків, комбінуй з ніжними поцілунками губами.

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Правда чи дія

Кожен з вас по черзі вибирає: розказати інтимну фантазію у відповідь на питання партнера та зробити еротичну дію. Не бійся провокувати у цій сексуальній грі для дорослих. ЇЇ ціль — стати сміливіше, подолати сором’язливість, тож чим більше відвертості, тим краще.

Також цю секс-гру можна модифікувати у “Так, ні, можливо”, якщо на відкриту розгорнуту відповідь поки що не вистачає сміливості.

Цікаво на тему: Як вибрати й користуватися інтимною змазкою

Мої губи кажуть

Сексуальна адаптація гри “Саймон каже”, яка популярна в Америці. Ти загадуєш, що партнер має зробити, де і як поцілувати, як доторкнутися. Не обов’язково одразу починати з дуже відвертих пестощів. Ніжні невинні поцілунки теж стануть гарною частиною прелюдії.

Фанти

Якщо напряму диктувати правила секс-гри ще не наважуєшся, то зверни увагу на цю ідею для сором’язливих. На папірцях напиши варіанти дій, які мате зробити з партнером. Витягуєш і виконуєш.

На одній картці з завданням може бути одразу як місце, так і вид пестощів. А можна розділити: витягувати окремо дію й назву частини тіла. До речі, якщо писати щось лінь, можна придбати готові настільні ігри з завданнями.

Цікаво на тему: 5 найкращих інтимних іграшок для пар

Малювання по тілу

Тіло партнера — спокусливе полотно для творчої еротичної гри. Особливо, якщо вимкнути частину сенсорних відчуттів. Малювати, залежно від рівня сором’язливості, можна як пальцями, так і поступово розпалюватись, пустити в хід губи та язик, плавно перейти до більш інтимних частин тіла. Ще цікава ідея — використати пензлик, буде лоскотно й грайливо. Що саме малюєш, не грає особливої ролі. Можеш писати, що хочеш зробити з партнером, малювати знаки чи лише вам зрозумілі послання, робити підказки, що коханий має зробити далі.

До речі, доповнити таку секс-гру з малюванням для дорослих можна наступним кроком. Створити такий собі дзеркальний еротичний танець. Ти малюєш підказку, які пестощі плануєш зробити, партнер вгадує їх, насолоджується втіленням, а потім і сам повторює на тобі.

Цікаво на тему: Райське задоволення: техніки еротичного масажу для чоловіків

Я тебе з’їм

Коли попередніми ідеями еротичних ігор для дорослих трохи прокачаєш свою відвертість, можна додати ще різноманіття. На якусь ділянку тіла нанеси мед, вершки або щось солоденьке — і партнер має знайти їх губами. А потім поміняйтеся спокусливими ролями.

Очікування — дуже пікантна річ, яка будить фантазію та пожвавлює рецептори.

В образі

На останок згадаю найочевидніший варіант секс-гри для дорослих. Поліціянтка та злочинець, медсестра та пацієнт, вчителька та учень — ідеї сценаріїв подібних рольових розваг ти легко знайдеш на безлічі сайтів, особливо тих, що продають відповідну атрибутику. Але оскільки в цій статті я розглядаю еротичні ігри для сором’язливих, є важливий нюанс у виборі образів.

Багатьом, щоб увійти в роль, треба побороти внутрішню нерішучість. Тож для початку рекомендую спробувати пару “розпусники та скромники”. Налаштуйся, що це не ти, це твій образ, роль. І коли ти в ній, тобі можна все, що вона вимагає.

Або уявіть себе сміливими незнайомцями, які нічого не соромляться. Вони сміливі та зухвалі, не бояться говорити про свої фантазії та втілювати їх.

Почати входити в образ можна заздалегідь до зустрічі. Я розповідала в статті про сексуальне листування, що воно може круто підігріти емоції в очікуванні зустрічі. Дуже простий спосіб поділитися фантазією — написати. Втілюй на словах найпікантніші фантазії, приміряй їх на себе та надихайся на нові.

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Вподобання у секс-іграх для дорослих, особливо сором’язливих, є дуже індивідуальними. Тож назвати якусь з еротичних розваг найкращою навряд можливо. Але ти можеш поділитися у коментарях, який зі спокусливих варіантів, запропонованих у цій статті, найбільше відгукнувся саме тобі!

Читайте також:

Останні

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024