10 сексуальних ігор для сором’язливих

Еротичні ігри — один з найкращих способів додати пікантності інтимним стосункам. Рутина активно вбиває пристрасть. Але бажання пробувати новий чуттєвий досвід захистить тебе та твоє лібідо. Тож у новій статті EVA Blog зібрала ідеї спокусливих сексуальних ігор, які підійдуть навіть для сором’язливих дорослих. Тож додавай у збережені, щоб завжди мати підказку для натхнення!

Я тебе знаю, роздягайся

Ця еротична гра — вгадування на роздягання. Став партнеру питання про себе, як про загальні вподобання, так і про інтимні. За кожну правильну відповідь ти знімаєш з себе якийсь одяг. За кожну неправильну — мінус одна річ з тіла партнера, аж доки не залишитесь повністю оголеними. Така спокуслива гра для сором’язливих дає шанс без поспіху звикнути одне до одного, доки поступово вмикається фантазія. А ще це гарний спосіб більше дізнатись про партнера та його вподобання.

1-Я-тебе-знаю,-роздягайся

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

Очі в очі

Здавалось би, найпростіша дія. Та і яка ж це секс-гра, якщо просто сидиш і дивишся на партнера? Але якщо створити атмосферу (свічки, аромати, тепло), то градус підвищується. Розглядай партнера, вивчай його риси. Спробуй глибоко й повільно дихати. Синхронізуйся з партнером, спокушай себе поглядом. У світі кліпової свідомості, постійного миготіння картинок й вражень тривала фіксація на розгляданні бажаної людини стане незвичним й дуже інтимним переживанням.

2-Очі-в-очі

Цікаво на тему: Які бувають типи сексуального темпераменту у чоловіків та жінок

Одна дія

Коли постійно перемикаєшся з відчуття на відчуття, то легко збитися або замість глибини досвіду перемкнутися на швидкість. То ж ще один варіант еротичної гри як для сором’язливих, так і для тих дорослих, що прагнуть позбутися відчуття рутини, — це фокусування на одній дії.  Нарощуйте глибину контакту, а не ховайтесь одне від одного за динамікою.

3-Одна-дія

Спробуй вибрати певний вид простих пестощів та робити їх тривалий час:

  1. Довгі поцілунки. Спробуйте цілувати одне одного, зосередившись лише на цій дії. Ціль — дійти до тієї точки, в якій не зрозуміло, де закінчується твоє дихання і починається його. Спочатку незвично, хочеться динаміки. Але з часом натренуєшся відчувати найтонші рухи.Шукай EVA Blog в Instagram
  2. Тривалі обійми. Викликають зростання окситоцину, який сприяє формуванню прив’язаності. Відчуй тілом тіло партнера, розкрий для себе емоції, які він викликає.
  3. Погладжування. Для сором’язливих в цьому варіанту гри не треба швидко переходити до інтимних місць. Почни з більш загальних. Така еротична гра сприятиме поступовому звиканню до партнера, а також може допомогти дізнатись його неочевидні ерогенні зони.

Цікаво на тему: 10 вправ для розтяжки, які покращать гнучкість у сексі

Вимикай чуття

В основі цієї секс-гри для дорослих принцип антисенсоріки. Як в дитячій забавці зі стільчиками: не залишай якомусь відчуттю місця. Почергово вимикай їх. Адже коли одне з відчуттів нам не доступне, організм компенсує дефіцит та посилює інші. Тож ось ідеї найкращих варіантів такої секс-гри для сором’язливих:

4-Вимикай-чуття

  1. Використай навушники або вушні затички, щоб прибрати слух. В цей момент ти можеш проговорювати партнеру свої найвідвертіші та найбрудніші фантазії, які зазвичай не наважуєшся озвучити. А йому залишиться тренувати навичку читати по губах.
  2. Зав’яжи очі. Для цього можна використати як спеціальні пов’язки, так і звичайний шарфик чи хустку. Хай фантазія домальовує, спирається більше на тактильну та слухову інформацію.5-Вимикай-чуття
  3. Прибери доторки пальцями. Наприклад, постав собі задачу пестити партнера подихом.
  4. Додай контрастів у тактильних відчуттях. Це дуже пожвавлює еротичну гру, змушує вмикатись на повну. Наприклад, допоможуть масажна свічка чи кубик льоду. Проводь ними по черзі у зоні живота або сосків, комбінуй з ніжними поцілунками губами.

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Правда чи дія

Кожен з вас по черзі вибирає: розказати інтимну фантазію у відповідь на питання партнера та зробити еротичну дію. Не бійся провокувати у цій сексуальній грі для дорослих. ЇЇ ціль — стати сміливіше, подолати сором’язливість, тож чим більше відвертості, тим краще.

6-Правда-чи-дія

Також цю секс-гру можна модифікувати у “Так, ні, можливо”, якщо на відкриту розгорнуту відповідь поки що не вистачає сміливості.

Цікаво на тему: Як вибрати й користуватися інтимною змазкою

Мої губи кажуть

Сексуальна адаптація гри “Саймон каже”, яка популярна в Америці. Ти загадуєш, що партнер має зробити, де і як поцілувати, як доторкнутися. Не обов’язково одразу починати з дуже відвертих пестощів. Ніжні невинні поцілунки теж стануть гарною частиною прелюдії.

7-Мої-губи-кажуть

Фанти

Якщо напряму диктувати правила секс-гри ще не наважуєшся, то зверни увагу на цю ідею для сором’язливих. На папірцях напиши варіанти дій, які мате зробити з партнером. Витягуєш і виконуєш.

8-Фанти

На одній картці з завданням може бути одразу як місце, так і вид пестощів. А можна розділити: витягувати окремо дію й назву частини тіла. До речі, якщо писати щось лінь, можна придбати готові настільні ігри з завданнями.

Цікаво на тему: 5 найкращих інтимних іграшок для пар

Малювання по тілу

Тіло партнера — спокусливе полотно для творчої еротичної гри. Особливо, якщо вимкнути частину сенсорних відчуттів. Малювати, залежно від рівня сором’язливості, можна як пальцями, так і поступово розпалюватись, пустити в хід губи та язик, плавно перейти до більш інтимних частин тіла. Ще цікава ідея — використати пензлик, буде лоскотно й грайливо. Що саме малюєш, не грає особливої ролі. Можеш писати, що хочеш зробити з партнером, малювати знаки чи лише вам зрозумілі послання, робити підказки, що коханий має зробити далі.

9-Малювання-по-тілу

До речі, доповнити таку секс-гру з малюванням для дорослих можна наступним кроком. Створити такий собі дзеркальний еротичний танець. Ти малюєш підказку, які пестощі плануєш зробити, партнер вгадує їх, насолоджується втіленням, а потім і сам повторює на тобі.

Цікаво на тему: Райське задоволення: техніки еротичного масажу для чоловіків

Я тебе з’їм

Коли попередніми ідеями еротичних ігор для дорослих трохи прокачаєш свою відвертість, можна додати ще різноманіття. На якусь ділянку тіла нанеси мед, вершки або щось солоденьке — і партнер має знайти їх губами. А потім поміняйтеся спокусливими ролями.

10-Я-тебе-з’їм

Очікування — дуже пікантна річ, яка будить фантазію та пожвавлює рецептори.

В образі

На останок згадаю найочевидніший варіант секс-гри для дорослих. Поліціянтка та злочинець, медсестра та пацієнт, вчителька та учень — ідеї сценаріїв подібних рольових розваг ти легко знайдеш на безлічі сайтів, особливо тих, що продають відповідну атрибутику. Але оскільки в цій статті я розглядаю еротичні ігри для сором’язливих, є важливий нюанс у виборі образів.

11-В-образі

Багатьом, щоб увійти в роль, треба побороти внутрішню нерішучість. Тож для початку рекомендую спробувати пару “розпусники та скромники”. Налаштуйся, що це не ти, це твій образ, роль. І коли ти в ній, тобі можна все, що вона вимагає.

Або уявіть себе сміливими незнайомцями, які нічого не соромляться. Вони сміливі та зухвалі, не бояться говорити про свої фантазії та втілювати їх.

12-В-образі

Почати входити в образ можна заздалегідь до зустрічі. Я розповідала в статті про сексуальне листування, що воно може круто підігріти емоції в очікуванні зустрічі. Дуже простий спосіб поділитися фантазією — написати. Втілюй на словах найпікантніші фантазії, приміряй їх на себе та надихайся на нові.

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Вподобання у секс-іграх для дорослих, особливо сором’язливих, є дуже індивідуальними. Тож назвати якусь з еротичних розваг найкращою навряд можливо. Але ти можеш поділитися у коментарях, який зі спокусливих варіантів, запропонованих у цій статті, найбільше відгукнувся саме тобі!

Читайте також:

5 Квітня / 2024 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *