Мода

40 ідей стильних зимових образів

Що будемо носити взимку, які тренди будуть актуальними в цьому сезоні? Якщо ти теж ставиш собі це питання, тоді в цій статті ти точно знайдеш на них відповіді. EVA Blog підготував для тебе чергову порцію наймодніших речей та добірку аутфітів на цю зиму. Гортай статтю, надихайся, зберігай собі вподобані луки та дивуй усіх своєю неперевершеністю!

Основні тренди зими 2024-2025

Попереджаю одразу, цього сезону ми просто потонемо в кольорах стиглої вишні (burgundy), відтінках шоколаду (від світлого до темного) і топленого молока. Куди не кинься, одяг у цих відтінках практично завжди soldout. Тому поквапся вихопити собі що-небудь у цих кольорах. Також поступово набирає популярності колір хакі (оливковий), але поки він ще не дорвався до вершини модного олімпу. Але як варіант теж варто розглядати.

Гардероб модниць цього сезону може поповнитися різними видами верхнього одягу, починаючи від практичних пуховиків і закінчуючи шубами. Довжина речей теж може відрізнятися, але все ж таки основний акцент зроблено на укорочені та максимально подовжені фасони.

Пропоную перейти до зимових аутфітів 2024-2025, які допоможуть тобі вловити віяння модних тенденцій.

Стьобана куртка

Вони знову повертаються в гардероби, але вже в нових трендових кольорах. Обирати можна стьобані куртки з великою і дрібною прострочкою, які створюватимуть привабливу фактуру. Ці речі додають додаткову родзинку і не обтяжують образ.

@thefrankieshop

@therays.fashion

@georgina_patient

Також можна зупинити увагу на оверсайз куртках класичного фасону та бомберах.

@thefrankieshop

Цікаво по темі: Як створити стильний образ: 6 маленьких хитрощів

Дублянка

Ідеальний для зими варіант! Тому з нами залишаються утеплені куртки авіатори та сміливі фасони дублянок у стилі “cheepskin”. Їх можна сміливо носити під джинси, штани та навіть одягати під спідниці. Особливо круто дублянки поєднуються з UGG, але й не менш стильно з класичним взуттям.

@liana._fashion

@ana.basos

@allblackvis

Цікаво по темі: Багатошаровість: як правильно зібрати образ та не виглядати капустою

Подовжене пальто

Довжина максі – це ще один тренд, який простежується в зимовій моді 2024-2025 років. Довгі пальта просто бездоганно поєднуються як з діловим одягом (Office core, тиха розкіш), так і з кежуал-луками. Вони виграшно підкреслюють фігуру і надають певної статусності. Тільки сама поглянь на ці образи, буде дуже важко стриматися, щоб не побігти до магазину за новеньким пальто.

@thefrankieshop

@_katiepeake

@larisanania

@sev.3r

@kiran_clack

@valentina.brambilla

@nicoleamelie_

Шуба

Шуби Тедді та з імітацією хутра будуть просто на кожній дівчині. Багато передових будинків моди вже зробили на цьому акцент, а нам не залишається нічого іншого, як слідувати заявленим трендам. І ще, анімалістичні візерунки також продовжують бути актуальними, тому сміливо діставай з глибин шафи свою улюблену леопардову шубку.

@charis.cormack

@allblackvis

@charlotte.vidl

Цікаво по темі: Як візуально мати стрункіший вигляд за допомогою одягу

Пуховик

Пуховики залишаються незмінним елементом зимового гардероба. Цього сезону всі носитимуть укорочені моделі, але й довгі куртки теж цілком вітаються. Тут вибір повністю залежить від твоїх особистих уподобань і стосунків з низькою температурою. Думаю, що «мерзлячки» можуть не ризикнути вдягнути короткий пуховик, навіть попри те, що він робить образ нууу дуже крутим і сексуальним.

@hayleylaurajones

@jaccirai

@pufferfashiongirls

@liana._fashion

@liana._fashion

@liana._fashion

@casey_manganelli

Сподіваюся, ця стаття подарувала тобі натхнення і ти знайшла для себе цікавенькі варіанти зимових образів. Що найбільше сподобалося, а що «не зайшло» зовсім? Поділися з нами в коментарях і не забудь поставити вподобайку цій статті.

 

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Подарунки на Гелловін: розіграш книг Vivat та косметики Mermade

Привіт, подружко! Давно на EVA Blog не було розіграшів, чи не так? 😉 Тому ми… Докладніше

Жовтень 25, 2024

Як прикрасити будинок на Хелловін: ідеї прикрас та декору

Геловін — страшне і водночас веселе свято, коли можна затіяти вечірку із друзями або подивитися… Докладніше

Жовтень 25, 2024

Макіяж із турботою: ТОП-10 відтінків бальзамів для губ

У холодну пору року, коли наша шкіра проходить випробування вітром, зниженою температурою та її перепадами,… Докладніше

Жовтень 25, 2024

Догляд за чутливою шкірою в холодну пору року

З першими морозами шкірний покрив, особливо чутливий, стикається зі справжніми випробуваннями. Ось ти виходиш на… Докладніше

Жовтень 24, 2024

Саліцилова кислота: попрощайся з проблемами шкіри

 Кислоти – компоненти, які активно застосовуються для створення професійних косметологічних засобів. Але чи тільки в… Докладніше

Жовтень 24, 2024

Календар вагітності: 4 тиждень

На першому та другому тижні твій організм активно готувався до можливого запліднення. На третьому тижні… Докладніше

Жовтень 23, 2024