Мода

Леопардовий тренд: як носити тваринний принт у 2024 році

Впевнена, що цей тваринний принт вже просочився у твою стрічку Instagram. Якщо минулого року він частіше з’являвся в образах стилісток та стрітстайл-блогерок, то у 2024 леопард буквально всюди. Взуття, спідниці, блузи, сукні — бренди різного цінового сегмента показують своє бачення модного тренду. Тож пропоную поглянути, як вибрати леопардовий принт та вдало вписати його у свій гардероб. Зібрала поради та ідеї для натхнення, а ти в коментарях напиши, які найбільше сподобались!

Як вибрати розмір та забарвлення леопардового принта?

На те, як виглядатиме в образі леопардовий принт, значною мірою впливає розмір плямок та забарвлення фону. Відповідно, стануть у пригоді рекомендації щодо підбору за кольоротипом та пропорційністю фігури.

Легше стилізувати тваринний принт з середнім та наближеним до великого розміром плямок. А от коли вони скоріше дуже великі або навпаки, занадто дрібні, підібрати модний образ буде складніше. Також при купівлі одягу з леопардовим принтом зверни увагу на відстань між візерунками. Якщо плямки розташовані занадто близько одна до одної, вони можуть зливатися у трохи брудний фон. Тож краще, щоб між візерунком залишалось трохи відстані та повітря.

Окрім того, враховуй при виборі тон своєї шкіри та співвідношення з кольором волосся. Світла шкіра, світле волосся та холодний кольоротип краще поєднується з пісочним або світло-сірим забарвленням леопардового принта з середніми плямками. А от засмагла шкіра, темне волосся та теплий кольоротип будуть гармоніювати з більш виразними плямками та темним, теплим тоном фону.

Звісно, ці рекомендації найбільш актуальні для одягу біля портретної зони. Чим далі від обличчя, тим вільніше ти можеш експериментувати з модним трендом на леопардовий принт.

@vidanaaaa

Цікаво на тему: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Одяг з леопардовим принтом в стильному гардеробі

Почну зі стильних ідей для тих, хто готовий віддати леопарду домінантну роль. Цей тваринний принт гарно поєднується з денімом, одягом в тон забарвлення та кежуал речами в чорному, бежевому, та сірому відтінку. Чим далі від портретної зони, тим візуально спокійнішим сприймається принт. Тож якщо тільки розвиваєш навички стилізації, зверни увагу на штани, спідниці та взуття з трендовим леопардовим забарвленням. Поєднуй їх з простим, базовим одягом і намагайся не перенаситити образ акцентами.

Звертай увагу на тканину, бо неякісна, занадто тонка або блискуча може здешевити образ. Забарвлення леопардового принта має різні підтони. Чим спокійніший вибереш, тим легше вписати вбрання в загальний лук. Якщо в ньому вже є активні контрастні кольори, вони підсилять тваринний принт.

Подивимось на стрітстайл образах, як стилістки та прихильниці моди пропонують носити леопардовий принт.

@oliviatps

Цікаво на тему: Корсет в жіночому гардеробі: ідеї образів

Сукні

Якщо леопард — це твій топчик в трендах моди, зверни увагу на сукні. Для повсякденних образів бажано вибирати закритий фасон, без надмірної оголеності. Якщо все ж хочеться короткої сукні, то хай хоча б рукав буде подовженим. І одягати її бажано на вечірній вихід.

@jessiekass

@mdfhima

@heloise.guillet

Верхній одяг

Мода 2024 підкинула й багато ідей використання леопардового принта у верхньому одязі. Першими на думку, звісно, приходять шуби, але не варто забувати й про плащі, пальто, бомбери, куртки та жилети. І хоч вже відчутно потеплішало, і певний період цей одяг проведе в шафі, леопардовий тренд, схоже, з нами надовго. І в тебе буде час подумати, чи не оновити гардероб відповідними плямистими речами.  До речі, в образах з денімом блогерки часто створюють леопардову пару, вибирають це забарвлення і для верхнього одягу, і для взуття.

@savagebird

@anais.closet

@nica.gomesgraca

@lolana_look

Цікаво на тему: Особливості стилю Baddie Aesthetic

Футболки та блузи

Оскільки футболки та блузи потрапляють в портретну зону, ці речі стають більш акцентними. Тож бажано їх поєднувати з базовим одягом спокійних кольорів. Найбільш нейтрально леопардовий принт виглядає як частина багатошарового стильного образу, а також як елемент оздоблення. Наприклад, базова біла футболка може бути декорована відповідною кишенею або каймою вздовж рукава. Ну і не забуваймо про популярний прийом від стилісток — перегукування принту зі взуттям.

@thevogue_dus

@illilorey

@belenchuuus

@elodieromy

@nica.gomesgraca

@mdfhima

@kerryawalker_

Штани та брюки

В образах зі штанами та брюками хотіла б звернути твою увагу на цікаву фішку, яку нерідко використовують стилістки. В їх модних луках відтінок фону леопардового забарвлення перегукується з принтом на футболці, тканиною светра чи лонгсліву. Інколи таким чином досягають ефекту акценту, а часом навпаки, так “заспокоюють” леопард у загальній картинці. Наприклад, яскраве взуття плюс яскравий малюнок чи сумка перебирають на себе увагу, роблять трендовий тваринний принт більш базовим.

@vidanaaaa

@doro_sunshine8

@eviwave

@belenchuuus

@belenchuuus

@unchicleenmitacon

@mdfhima

@lolana_look

@lolana_look

Цікаво на тему: Наймодніші жіночі джинси, які мають бути у твоєму гардеробі

Спідниці

Леопардові спідниці легко поєднуються з кедами або модними нині ретро-кросівками. Звертай увагу на тканини, що красиво струменять, та додавай розслаблені футболки чи светри вільного крою.

@vidanaaaa

@jonnaluukko

@styldbyhayley

@tinvcb

@nica.gomesgraca

Взуття

Як ти могла помітити вище, взуття часто стає варіантом вписати у свій стильний гардероб тренд на леопардовий принт. Чоботи, кеди, балетки, туфлі — майже всі види можна знайти у плямистому забарвленні. Вони можуть як перегукуватись з елементами одягу та сумкою з тваринним принтом, так і бути самостійною зіркою образу. А оскільки стопи далеко від портретної зони, то й помилитися з вибором забарвлення складніше.

@amel_nali_s

@sarabaetsle

@ulkar.mirza

@gigi_schmiitz

@elinorcharlotte

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно і недорого

Леопардові акценти в образі

Оскільки мода — панянка з досить мінливим настроєм, то не всім хочеться глобально вписувати леопардовий тренд у свій гардероб. Якщо ця історія про тебе, але носити модний тваринний принт все ж цікаво, то цей блок ідей саме для тебе. Наприклад, наймінімалістичніша ідея — леопардові шнурки у взуття. Максимально просто, але дуже класно. Або ж милі носочки, що виглядатимуть з трендових кросівок. А для літніх образів можеш підібрати для себе плямистий купальник.

@natalieoffduty

@gabrielafloresb_

Сумки

Акцентні сумки — популярний в цьому році стилістичний хід, і тренд на леопардовий принт чудово з ним метчиться. Можеш придбати як акуратний клатч, так і фактурний шопер. До речі, останній цікаво й трішки зухвало виглядає з мінімалістичним, стриманим одягом.

@giuli_romanelli

@saaara57

@jessie_khoo

@chic_style_and_fashionn

@unchicleenmitacon

@lolana_look

Цікаво на тему: Мудборд як інструмент формування свого стилю

Хустки та шарфи

Багато місця не займуть, а якщо набриднуть, можна легко відправити на полицю чекати наступної хвилі популярності леопардового принта. Носити хустки та шарфи можна як звичним способом, так і використати замість ременя чи декорувати ними сумку. До речі, на шию можна пов’язати й леопардову краватку, з одягом у темних кольорах або в стилі office core виглядатиме дуже стильно!

@die___moni

@unchicleenmitacon

Аксесуари

Ремені —  ще одна леопардова фішка для модних образів тих красунь, які хочуть використати тренди, але не надто змінювати свій стиль. Або ж пошукай аксесуари з відповідним леопардовим принтом. Зокрема, браслети  можуть стати справжніми помічниками!

@jacquelineraynaud

@llifewithlizz

@padampadamparis

Цікаво на тему: Як підібрати ідеальні жіночі сонцезахисні окуляри за формою обличчя

А як ти ставишся до чергового повернення леопардового принта? Які з ідей образів від стилісток та стрітстайл-блогерок надихнули тебе? Поділись думкою у коментарях!

Читайте також:

Останні

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024