Мода

9 порад, як одягатися стильно і недорого

Хочете мати стильний і привабливий вигляд, але при цьому не витрачати величезні суми грошей на брендовий одяг? Це цілком реально! Потрібно лише переглянути свій підхід до вибору речей, працювати над розвитком почуття стилю, знати коли та де можна вихопити класну річ не за всі гроші світу. Заінтригували? Тоді обов’язково дочитайте цю статтю до кінця. І ще, не забудьте поставити лайк ❤️

Час читання: 3 хвилини та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Як виглядати стильно, якщо немає можливості купувати трендовий одяг

EVA Blog підготував для вас дев’ять порад, які допоможуть вам одягатися модно і зі смаком, при цьому не розоряючи бюджет.

Позбавтеся від речей, які не носите

У гардеробі кожної дівчини є одяг, який все ніяк не дочекається свого зоряного часу. Можливо, це була імпульсивна покупка, річ вийшла з моди, але викидати шкода, спідниця або сукня не сіли по фігурі… Ну, ви зрозуміли, до чого ми ведемо. Звільніть місце у своїй шафі, не захаращуйтеся!

Виберіть стиль, який вам імпонує

Це важливий крок на шляху до стильного гардероба. Обов’язково ознайомтеся з модними тенденціями, вивчіть стилістичні напрямки, виберіть для себе ті з них, які максимально відповідатимуть вашій індивідуальності. Одяг має дарувати вам відчуття впевненості, невимушеності та комфорту. Що вам більше подобається: класика, оверсайз, жіночний або спортивний стиль, гранж?

@tineandreaa

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб за архетипом?

Віддавайте перевагу одягу, який відповідатиме типу фігури

По-перше, це вбереже вас від необдуманих покупок, а по-друге, допоможе зробити образ гармонійним і неповторним. Обігравайте особливості фігури, правильно підбираючи силуети та лінії.

@minimalstreetstyle

Створіть модну “капсулу”

Напевно, вже всім знайомий цей термін, придуманий Сьюзі Фокс, власницею лондонського бутика “Wardrobe”. Отже, капсульний гардероб – це невелика кількість речей, які легко поєднуються між собою. У результаті ви зможете створювати безліч різних стильних образів, використовуючи обмежену кількість предметів одягу. А економія простору та фінансів стануть додатковою перевагою такого підходу до вибору речей.

@bottegavenetaworld

@minimalstreetstyle

Цікаво на тему: Капсульний гардероб: що це таке, як скласти, приклади капсул

Базові кольори в одязі forever

Цей пункт є ні чим іншим, як продовженням попереднього. Підбираючи нові речі для свого гардероба, стилісти рекомендують віддавати перевагу базовим кольорам та їхнім відтінкам: чорному, сірому, білому, бежевому, коричневому та синьому. Ця колірна палітра буде завжди актуальною та ідеально поєднуватиметься з багатьма речами. Безпрограшний варіант!

@bottegavenetaworld

@bottegavenetaworld

Не забувайте про аксесуари

Що може змусити ваш образ заграти по-новому? Звичайно, ж правильно підібрані аксесуари, а ми впевнені, що у вас їх більш ніж достатньо. Якщо на брендові речі не завжди вистачає грошей, то з аксесуарами все набагато простіше. Вибір просто величезний і вам не доведеться за них віддавати багато грошей.

Погодьтеся, невдало підібрана сумочка, шарф або прикраси можуть зіпсувати навіть найдорожчий лук.

@minimalstreetstyle

@minimalstreetstyle

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Слідкуйте за трендами

Підпишіться на фешн-блогерів, переглядайте модні журнали… Словом, розвивайте свою надивленність. Це допоможе зрозуміти, який стиль вам до вподоби, як підбирати одяг і збирати стильні образи.

@thestyleograph

Слідкуйте за улюбленими брендами та розпродажами

Що може бути приємнішим за куплену річ від улюбленого бренду та ще й зі знижкою? Але тут важливо вміти тримати себе в руках. Адже часто буває так: ви потрапляєте в магазин з шаленими знижками й потім все, як у тумані… У руках повний кошик речей (не завжди потрібних) і ви із задоволеною посмішкою на касі. Керуйтеся перерахованими вище правилами: базові речі й тільки ті, що вам пасують. Не потрібно хапати все підряд, просто створіть свою “капсулу”, завдяки якій не потрібно мати 100500 речей, аби виглядати стильно.

Цікаво на тему: 5 трендових речей, які мають бути у твоєму гардеробі

Ноунейм – це не завжди погано

Щоб створити модний аутфіт, зовсім не обов’язково гнатися за такими відомими брендами, як Gucci чи Chanel. Якісний і доступний для вашого бюджету одяг – чудовий варіант. Менш відомі бренди часто мають у своїх колекціях речі, схожі на дизайнерські. А якщо ви знайомі з трендом під назвою Old Money, то напевно знаєте, що одна з його основ – якісні речі в мінімалістичному стилі без логотипів брендів.

Якщо ви думали, що одягатися стильно і недорого складно, то це зовсім не так. Візьміть до уваги рекомендації, про які ми говорили, і у вас вийде зібрати модний гардероб, не витративши зайвих грошей.

Стиль – це не тільки ваш зовнішній вигляд, а й спосіб самовираження. Довіряйте своєму смаку, не бійтеся експериментувати, тримайте руку на пульсі модних тенденцій і отримуйте колосальне задоволення від створення свого унікального образу.

Читайте також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024