Мода

Наймодніші жіночі джинси, які мають бути у твоєму гардеробі

Джинси – це безсмертна класика. Їх завжди носили, носять і носитимуть, незважаючи ні на що. І нехай мода диктує свої правила, змінюючи фасони, роблячи актуальними певні відтінки деніму, знайти зручніший і практичніший одяг буде дуже і дуже складно. Якщо ти теж відносиш себе до любителів джинсів і не пропускаєш повз жодні модні віяння, тоді ця стаття точно для тебе! EVA Blog розповість, які джинси будуть на піку популярності у цьому сезоні.

Шість топових моделей джинсів, які ми будемо носити у 2024 році

Кардинальних змін очікувати не варто, багато фасонів штанів залишаться з нами ще й цього року. Наприклад, джинси палаццо, карго, мом будуть, як і раніше, актуальними, але потихеньку відходитимуть на другий план, адже трендові моделі все ж будуть їх витісняти. Єдине, на чому потрібно буде робити додатковий акцент, вибираючи модні джинси, – колір. Віддавайте перевагу темному деніму, оскільки саме він буде у гардеробі кожної модниці. А тепер давайте ближче познайомимося з фасонами, які будуть мега популярними.

Цікаво на тему: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Кльош

Так, вони знову до нас повернулися! Виглядають джинси-кльош просто приголомшливо. По-перше, вони підійдуть жінкам різних комплекцій, потрібно лише враховувати висоту посадки та пограти з об’ємом штанин. А по-друге, такий денім робить візуально стрункішою фігуру, подовжує силует і додає пропорційності.

Джинси-кльош краще носити із взуттям на підборах, але також можна комбінувати з кросівками, лоферами та навіть черевиками на платформі.

@wrangler

Прямі

Тут можна розглянути кілька варіантів:

  • прямі-вузькі;
  • прямі в міру широкі.

Обидва фасони деніму ідеально увіллються у вашу капсулу, стануть чудовим доповненням для створення повсякденного і навіть ділового образу. Окремо хочеться відзначити, що джинси прямого крою можуть сміливо обирати жінки різного віку і комплекції.

@huntforstyles

@calvinklein

@gap

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно та недорого

З принтами та декором

Це ще одні популярні джинси, на які звертатимуть увагу всі модниці. Нехай навіть для когось вони здадуться занадто помітними та зухвалими, але ж це та сама акцентна деталь, завдяки якій ви зможете підкреслити свій індивідуальний стиль.

На що звертаємо увагу: на нашивки, бусини, аплікації, лого іменитих брендів, вставки тощо.

@bershka

Джинси з підворотами

Омагад, вони знову в тренді! Мої улюблені джинси з підворотами знову очолюють модний олімп (ні, це не ті підвороти, від яких ви здригалися взимку, бачачи голі щиколотки).

Ну, які ж вони стильні! А найцікавіше, що підвертати штани можна сміливо на 10 сантиметрів, а то й більше. Найголовніше витримати ту золоту середину і знайти оптимальну для себе модель, щоб не зіпсувати образ.

@blaireadiebee

@agolde

@rosalieburns

@toonaughty.official

З дуже високою талією

Наші бабусі точно оцінили б фасон цього деніму. Максимально висока талія склала справжню конкуренцію низькій і стала останнім писком моди. Такий фасон штанів робить ноги візуально довшими, виграшно виглядає як на худих, так і на дівчатах з пишними формами. Джинси з високою талією мають дуже привабливий і елегантний вигляд, носити їх можна з приталеним, а також з оверсайз одягом.

@mango

@loewe

@loewe

Цікаво на тему: Як візуально виглядати стрункішою за допомогою одягу

Банани

В одній з наших статей ми вже згадували про них, але тоді тренд на широкі джинси-банани тільки набирав обертів і вже в цьому сезоні впевнено вривається в гардероби справжнісіньких модниць. Не буду приховувати, виглядають ці джинси дуже круто і стильно, особливо з об’ємним верхом.

@agolde

@ryoko.9163

@maisonalaia

@pupu.clothes

@gap

На цьому, мабуть, і закінчимо. Сподіваюся, ця добірка була для тебе цікавою і ти вже встигла підібрати для себе трендові джинси цього сезону.

Читай також:

Переглянути коментарі

  • Супер! Дуже круто!!) Зовсім інший погляд на красу і сексуальність і це вдалось! Респект!

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024