Натхнення

5 типових помилок, яких припускаються повітряні знаки зодіаку

Під покровительством стихії повітря перебувають три знаки Зодіаку – Терези, Водолій і Близнюки. Повітряна стихія вклала в них унікальну ментальність, яка наскрізь пронизує їхній характер, темперамент і життєву філософію.

Терези, Водолій і Близнюки: таємниці повітряного внутрішнього світу

Тільки ці знаки зодіаку вміють залишати після себе незабутній відбиток на житті інших людей – його не можна побачити й доторкнутися, але можна сповна відчути. Повітряні знаки – це дихання:

  • Терези – вдих. Перший етап дихання, впродовж якого аналізуються ситуації, відбувається зважений пошук розв’язання проблем і досягається баланс між емоціями та здоровим глуздом. Нерідко складні для інших, але прості для себе Терези – це емпатична інтелектуальна раціональність у чистому вигляді;
  • Водолій – момент спокою між вдихом і видихом. Внутрішній спокій завжди перебуває в боротьбі за свободу та незалежність, балансуючи між сплесками емоцій і логікою. Доброзичливі, щирі та відкриті для світу Водолії вміють дивувати швидким мисленням, яке часто народжує інноваційні ідеї;
  • Близнюки – видих. Завершальний етап дихання, на якому дається воля емоціям або ж, навпаки, пригнічуються почуття для подальшого більш детального аналізу ситуації. Легкість і гнучкість у спілкуванні дає змогу Близнюкам досягати своїх цілей за допомогою комунікації, з якої вони вибудовують лабіринт, що веде співрозмовника до потрібного для Близнюків виходу. Надійний друг або вітряний знайомий – це їхня суть. Мінливість, непостійність, легковажність, спалювання мостів за клацанням пальця – інший бік знака. Зіткнутися з обома одразу – карусель емоцій.

При цьому всьому дихання – єдиний процес. Представлені три повітряні знаки ментально переплетені, маючи можливість запозичувати один в одного ті чи інші якості. Тим паче, що повітряна стихія не забороняє їм займатися таким “читерством” 😈

Цікаво на тему: Як дізнатися свій аркан за датою народження?

Найчастіші помилки, яких припускаються повітряні знаки Зодіаку

Різка зміна настрою та рішень

Попри вміння проводити детальний аналіз ситуації, глибоко мислити та знаходити баланс між емоціями й здоровим глуздом, повітряні знаки Зодіаку часто падають у прірву невизначеності. Цей короткий момент життя нерідко настає в період ментального відпочинку від навколишнього світу. У голову починають закрадатися найменші сумніви в ухваленні того чи іншого рішення, що може вмить перетворити вітерець скепсису на ураган повної переоцінки ситуації.

Часта зміна думок і своїх планів може стати причиною нестабільності в любовних стосунках і житті загалом.

Цікаво на тему: Позитивні афірмації на кожен день для жінок

Бажання отримати все й одразу

Переоцінка своїх можливостей – найпоширеніша проблема Терезів, Близнюків і Водолія. Вхопитися одразу за 10 справ, створити навколо суцільний хаос і в підсумку не довести нічого до кінця – це улюблений фетиш повітряної стихії. З цієї причини повітряні знаки часто асоціюються з тими, хто може гори звернути в бублик, але те, що вони дійдуть до цих гір, у багатьох викликає великий сумнів.

“Тільки нікому не кажи”

Таємниці, інтриги, розслідування – ось чим горять очі у Близнюків, Водолія й Терезів. Вони вміють зберігати секрети краще, ніж будь-хто. Єдина проблема полягає в тому, що представники повітряної стихії з часом нерідко забувають, що це був “ваш секрет”. Тут із крайності в крайність – або незрозуміла оточуючим мовчазність, або балакучість, яку вкрай важко зупинити.

Цікаво на тему: 13-й зайвий або хто такий Змієносець ⛎︎

Недоречна правда

Хто-хто, а повітряна стихія в цьому майстер. Висказати всю правду в обличчя, навіть коли це недоречно Терези, Водолій і Близнюки вміють краще за всіх. Але в цьому можна знайти й позитивний момент. Завдяки цій якості повітряних знаків Зодіаку співрозмовники часто знімають “рожеві окуляри” та переосмислюють своє життя на краще.

Швидке перегорання

Повітряна стихія може легко роздмухати пожежу пристрасті до якоїсь професії з невеликого вогника. Але водночас і швидко задути її сильним поривом вітру. З цієї причини повітряні знаки Зодіаку часто не можуть визначитися з місцем роботи та планами на майбутнє. Те, що сьогодні здається сенсом життя, завтра може геть втратити інтерес.

Обов’язково постав вподобайку, якщо впізнала себе або своїх знайомих серед Близнюків, Водолія й Терезів.

Читайте також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024