Краса

6 технік створення ідеальних стрілок для твого макіяжу

Якщо для тебе намалювати ідеальні стрілки – то ще випробування, значить цю статтю ми випустили не дарма! EVA Blog разом із професійною візажисткою Гульсум (Сонею) Пенковою підготували відео, в якому продемонструємо техніку нанесення шести різних видів стрілок, а також поділимося лайфхаками, як зробити їх симетричними та красивими.

Малюємо ті самі стрілки, про які ти мріяла

Напевно, буде складно з точністю підрахувати, яку ж кількість видів і типів стрілок сьогодні використовують дівчата для створення макіяжу очей. Але щоб освоїти складніші техніки мейку, потрібно почати з бази. І ми впевнені, що ти впораєшся з цим на п’ять з плюсом.

Яка косметика тобі знадобиться

Хочемо трохи детальніше розповісти про косметику, яку ми використовували в нашому відео для створення макіяжу з акцентом на очі у вигляді стрілок:

  1. Тональний крем Maybelline New York Super Stay Active Wear. Він ідеально приховує всі недосконалості шкіри, вирівнює тон, а також матує, позбавляючи обличчя жирного блиску.
  2. Матова помада L’Oreal Paris Color Riche Intense Volume. Вибирай нюдові відтінки. Вони відмінно підійдуть для повсякденного макіяжу, додадуть губам легкий і ненав’язливий відтінок. Не забувай, наше завдання – спрямувати всю увагу на очі.

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 найкращих помад для губ

Для нанесення стрілок підійде будь-яка зручна для тебе декоративна косметика для очей. Ми ж обрали такі продукти:

  1. Стійкий гелевий олівець для очей LAMEL Make Up Long Lasting Eyeliner Kajal. У нього м’яка кремова текстура, яка не дряпає повіки, добре ковзає по шкірі та відмінно розтушовується.
  2. Підводка Maybelline New York Hyper Easy. З нею у тебе вийде одним помахом руки намалювати красиві та виразні стрілки.
  3. Гелева підводка MAYBELLINE Eye Studio Lasting Drama. Це справжнісінька любов з першої стрілки. Переконайся в цьому сама! Підводка дуже стійка й пігментована, а завдяки гелевій формулі вона не змазується та не обсипається.
  4. Для подвійної стрілки обов’язково знадобиться контрастна підводка-маркер і найкращим варіантом стане білий лайнер Patricia Ledo Queen Collection. Він забезпечує гарне покриття пігментом, не розтікається та впевнено тримається протягом дня.

 

І завершальний етап будь-якого макіяжу – нанесення туші. У цьому випадку ми використовували Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Засіб просто приголомшливо подовжує вії, дарує їм додатковий об’єм і ефектний вигин. Також можна використовувати накладні вії. Тут уже все залежить від твоїх уподобань.

Ну що, розпочинаємо робити макіяж очей?

Тонка стрілка

За допомогою гелевого олівця LAMEL Make Up Long Lasting Eyeliner Kajal наміть нижню межу стрілки в напрямку до скроні. Візуально вона має виглядати, як продовження нижніх вій. За допомогою тонкого пензлика сформуй напрямок стрілки й трохи розподіли пігмент по довжині. Після чого олівцем намалюй верхню межу стрілки до середини верхньої повіки, щоб вона акуратно лягала на рядок верхніх вій. Пензликом закінчи формувати стрілку.

Цікаво на тему: 20+ найкращих пензлів для макіяжу

Розтушована стрілка

І тут ми не обійдемося без лайфхака, який допоможе створити ідеальні лінії. Тобі знадобиться бактерицидний пластир. Напевно, ти вже не раз бачила, як з його допомогою роблять мейк, і ми не стали винятком.

Наклей пластир біля зовнішнього куточка ока (кут і довжину стрілки регулюй на свій розсуд). Візьми гелевий олівець LAMEL Make Up Long Lasting Eyeliner Kajal і почни малювати хвостик стрілки. Тепер промалюй лінію над верхньою повікою. За допомогою пензля-бочонка розтушуй верхню межу стрілки, не зачіпаючи її хвостик, бо він має бути чітким.

Знімай пластир і насолоджуйся гарними стрілками.

Стрілка з дзьобиком

Ці стрілки візуально розширюють очі та роблять їх схожими на котячі. Виглядає такий мейк дуже красиво.

Для цього тобі знадобиться гелева підводка MAYBELLINE Eye Studio Lasting Drama. Спершу потрібно сформувати хвостик так само як ми робили з тонкою стрілкою. Ширину самої стрілки можна регулювати на свій розсуд для більш виразного погляду. Але не роби її занадто широкою, оскільки стрілка втратить свою витонченість.

Переходимо до дзьобика. Потрібно замалювати внутрішній куточок ока, пензликом простягаючи лінії від серединки на 1-2 мм до верхньої та нижньої повіки.

Цікаво на тему: Зворотна стрілка – новий тренд у макіяжі

Графічна стрілка

Така стрілка повинна мати виражений напрямок і об’ємний хвостик. І щоб тобі було простіше її намалювати, скористайся нашою порадою:

  • насип пудру для обличчя на будь-яку рівну поверхню;
  • за допомогою картки потрібно задати напрямок стрілки.

База для макіяжу готова. Озброївшись гелевою підводкою, намалюй пряму лінію в напрямку від зовнішнього куточка ока до скроні по наміченій лінії. Після чого почни промальовувати стрілку від центру верхньої повіки, поступово розширюючи її. Зверни увагу, верхня межа стрілки повинна бути прямою, як і нижня. Заповни стрілочку пігментом. Сформувавши хвостик, потрібно акуратно домалювати стрілку в напрямку до внутрішнього куточка ока.

Графічна та стрілка з дзьобиком вимагають трохи більше досвіду в нанесенні, але вони того дійсно варті. Досить буде кілька разів попрактикуватися й у тебе все неодмінно вийде.

Стрілка PinUp

Безсмертна класика, яка ніколи не втратить свою актуальність. Особлива риса цієї стрілки – виражені лінії та підкручений кінчик. Малювати таку красу буде набагато зручніше фломастером Maybelline New York Hyper Easy.

Нижній край стрілки формуємо таким же чином, як і в першому варіанті (тонка стрілка). Верхній контур стрілки промальовується від внутрішнього кута ока до зовнішнього. При цьому добре фарбуйте міжвійковий простір.

Як же можна встояти перед такими стрілками?

Цікаво на тему: Макіяж для навислої повіки: як зробити?

Подвійна стрілка

Тримайте мене семеро! Це просто неймовірно красиво…

Без лайфхаку не обійтися: візьми нитку й пофарбуй її фломастером Maybelline New York Hyper Easy. Тепер задай напрямок майбутньої стрілки. Пам’ятай, вона має бути продовженням нижніх вій і тягнутися до скронь.

Візьми чорний фломастер і сформуй нижню межу стрілки. Після чого від середини верхньої повіки проведи основну лінію стрілки та замалюй її. Стрілочка повинна злегка розширюватися ближче до кінчика.

Друга стрілка буде контрастною і для цього найкраще підійде маркер білого кольору Patricia Ledo Queen Collection. Від внутрішнього куточка ока почни промальовувати тонку лінію, поступово збільшуючи ширину до центру. Контрастна стрілка повинна знаходитися чітко над чорною, повторюючи всі її вигини.

Не забудь нафарбувати вії, щоб домогтися вау-ефекту!

Сподіваємося, ти надихнулася нашим відео і вже поспішаєш намалювати ті самі ідеальні стрілочки. До речі, які з них тобі сподобалися найбільше? Поділися в коментарях.

Читайте також:

Переглянути коментарі

  • Спасибі за цікавий та класний пост 🙌🏻🖤Дізналась нові техніки та ,що саме треба для ідеальних стрілок .Чудові майстер класи🖤🖤🖤

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024