Краса

70+ ідей модного осіннього манікюру

Можна сміливо стверджувати, що осінь (а вона вже зовсім не за горами) — це безумовно стильна пора. Наш образ стає цікавішим і багатошаровим, адже погода вже дає змогу виблискувати в улюблених тренчах, куртках і пальтах, додавати до них ефектні шарфи, головні убори та інші аксесуари, експериментувати із взуттям і все в цьому дусі. І, звичайно ж, трендовий look хочеться підтримати не менш стильним манікюром. Тому заздалегідь зібрали для тебе ідеї модного осіннього дизайну нігтів на короткі та довгі нігті, які тобі напевно захочеться повторити.

Час читання: 4 хвилини та шматочок шоколаду

статья доступна на русском языке

Осіння класика: дизайни з листям

Ніщо так не задає настрій, як флористичні мотиви. Одними з найпопулярніших осінніх дизайнів є, звісно ж, листочки та гілочки. Вони можуть бути монохромними або кольоровими, схожими на справжні, грати роль акценту або прикрашати собою кожен нігтик. Залежно від основного відтінку, такий манікюр може мати ніжний і жіночний вигляд, а може бути більш зухвалим, але аж ніяк не менш ефектним.

Цікаво на тему: Як вибрати форму нігтів для манікюру

Шикарний вигляд такий осінній манікюр має і на гострих нігтях.

Манікюр кольору осені

Восени повертаються в стрій відтінки гель-лаку, які асоціюються у нас з цією порою. Актуальна палітра для манікюру — глибокий винний і марсала, помаранчевий і червоний, всі кольори коричневого, хакі, гірчичний і оливковий, золото і бронза. Уся ця гама прекрасно міксується між собою, адже вона натхненна природою, а отже, гармонійна за замовчуванням.

Осіння палітра прекрасна і в поєднанні з нюдовими відтінками. Такий манікюр має стильний і елегантний вигляд.

Ніжність в осінньому манікюрі

Нюд — це історія поза часом, сезонами та настроєм. Він доречний скрізь і всюди (і до того ж універсальний офісний варіант), не привертає особливої уваги, але підкреслює смак своєї власниці. Втім, стосується це не тільки манікюру, а й макіяжу. Але це не значить, що осінній нюдовий манікюр має бути прісним та не цікавим.

А якщо ти фанатієш від френча, то пропонуємо тобі кілька оригінальних його виконань. Це безпрограшний варіант і для овальної, і для квадратної форми.

Дизайн у стилі Burberry

Ох вже ця фірмова клітинка Burberry… Її ні з чим не переплутати, вона має розкішний і водночас дуже затишний вигляд. Так і нагадує про теплий картатий плед, смачне какао з маршмелоу й улюблену книжку десь у дерев’яному зрубі в Альпах.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Осінній гламур

Є тут такі, хто любить яскраві дизайни та розкішний блиск на нігтях? Для осені є класні варіанти в золотистих і бронзових тонах.

Або можна вибрати м’яку варіацію з делікатним глем-акцентом. Складні відтінки в поєднанні зі сріблястими або золотими елементами — красиво й оригінально.

Такі різні: різноколірний манікюр

Кожному нігтику свій відтінок — це один з головних осінніх трендів. Тут важливо підібрати класні кольори, які в ансамблі матимуть гармонійний вигляд. Звичайно ж, чудовий тандем складають натуральні «осінні» відтінки — кавовий і шоколадний, теракот, глибокий коричневий, сливовий і бордо, які розбавлені світлим молочним, пісочним або сірим.

А можна вибрати глибші й темніші кольори

… або додати яскравих акцентів.

Манікюр у темних тонах

Відійдемо трохи від стандартних осінніх кольорів і згадаємо, який крутий вигляд мають глибокі насичені відтінки — від індиго і смарагдового до чорного. В них безперечно є шарм.

Цікаво на тему: 10 небанальних варіантів френча

Однотонний чорний, обіграний матовою і глянцевою текстурою — сміливо, але дуже вражає.

А темне «котяче око» на осінь — це просто шик, блиск і краса!

Більше кольору!

Осінь — це зовсім не привід для нудьги. І якщо ти готова сяяти так само яскраво, як і влітку, то чому б і так? Ламай стереотипи та виділяйся!

«Гарбузовий» дизайн

Передчуваючи Геловін — головне свято осені (не рахуючи Чорної п’ятниці, звісно ) — дуже доречним буде манікюр з гарбузиками . Цей дизайн необов’язково містифікувати та додавати до нього що-небудь зловісне, адже він може виглядати досить милим.

Такий різний«леопард»

Анімалістичні дизайни вже котрий сезон не виходять із трендів і, напевно, нікуди з них не подінуться найближчими роками. Якщо ти не байдужа до «хижих» принтів, але ще не готова до штучної леопардової шуби (або тих самих лосин ), то почати своє знайомство з ними можна з манікюру. Цілком собі безпечний варіант — і гештальт закриється, і переборщити не вийде.

Цікаво на тему: Шкода гель-лаку для нігтів: міф чи правда?

Надихайся і створюй свої власні дизайни, які будуть саме про тебе і твою індивідуальність. Сподіваємося, наша добірка тобі в цьому допоможе. Експериментуй і не забудь натиснути на «серденько», якщо стаття була тобі корисна.

Читай також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024