Натхнення

Астропрогноз на вересень 2022: що радять зірки

Ось і розпочалася активна підготовка до осені. Літа, як і не було… 😔 Але не вішаємо носа, адже попереду оксамитовий сезон і золоте листя в парку 🍂, яке створює такі гарні пейзажі.

Що ж нам підготувала осінь? Відкрити завісу таємниці та зазирнути одним оком у таке недалеке майбутнє допоможуть зірки. 

Час читання: 3 хвилини та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

Прогноз від астролога Василіси Яновськи

Якщо ви ще не встигли познайомитися з нашим експертом, тоді саме час це зробити!

Василиса Яновскі  (@vasilisa_astrology, https://t.me/vasilisagovorit) – астролог і психолог, працює за такими напрямками:

  • авторська методика комбінаторного прогнозу;
  • розрахунки ідеального місця життя;
  • оригінальні способи вирішення ваших кармічних завдань та виходів із кризових ситуацій;
  • аналіз сумісності та можливостей реалізації фінансового сценарію.

Нас чекає петля часу і багато хто з вас уже відчув на собі її дію ще протягом непростого і такого трансформаційного серпня. Кардинально змінюється ситуація у сферах спілкування, освіти, комунікації, транспорту та будь-яких переїздів, переміщень.

Двічі за вересень місяць Меркурій – планета рухливості, знайомств, торгівлі та документації, розуму – проходитиме від 24 градуса Діви до 8 градуса Терезів, а це свідчить про бажання розставити всі крапки над «I» у вищеперелічених сферах і стабілізуватися з холодною головою.

Цікаво по темі: ТОП-10 книг, які має прочитати кожен

Що нам приготував вересень

Увага! 1 вересня Місяць у поєднання з південним вузлом – минуле наздоганяє нас, але дає можливість виправити помилки, накриваючи подіями та завданнями. На світовому рівні: час шикарних домовленостей на майбутнє та стирання розбіжностей минулого! А Опозиція на Уран та Південний Вузол дасть можливість поставити крапку в інформаційній війні та залишити недоліки у минулому.

2-3 серпня – битва добра з інтелектом. Напружений день розум працює проти вас, але Місяць допомагає внутрішній потенції, тому прислухайтеся до серця. Місяць теїном на Юпітер допоможе завоювати весь світ, але добром і благочестям, шляхетністю і бажанням врятувати людство. Це особливо сприятливий час для отримання дозволу грантів, початку навчання, всім, що пов’язано із закордоном.

4 вересня – потужні помилки на всіх фронтах, заправляють балом шахраї, відкладіть всі важливі питання та бережіться води! Після 14:00 сприятливий час для побачень, ділових переговорів та домовленостей про пластичні операції.

Цікаво по темі: Побачення з собою: як давно ви насолоджувалися часом на самоті?

5 вересня – розум сперечається з інтуїцією: не слід ані сперечатися, ані вступати в словесниці баталії – проявляється неприємна правда та виходи назовні у ЗМІ та кампаніях. Хороший день для отримання подарунків та виконання бажань.

6 та 7 вересня – грандіозні, незвичайні, неординарні події, аспект чудес, а також порятунок в останню хвилину. Вкрай вдалі та найсприятливіші дні вересня. Ідеальний час для початку занять спортом – легко досягнете результату. Прориви на фронті, вигнання ворога!

1-8 вересня стане визначальним періодом для тих, у кого в карті яскраво виявлений Меркурій, а особливо це стосується людей, які бажають пов’язати своє життя з освітою, іноземними мовами, продажем, подорожами, переміщеннями та зміцненням свого інтелектуального статусу, а також роботою з текстами та документами, письменництвом ораторським мистецтвом, дипломатією, журналістикою, блогерством, політологією та консультуванням. Уважно спостерігаємо (це стосується всіх!) за тим, що приходить у наше життя і як складаються комунікації: події є відображенням сили та гармонійності вашого Меркурія.

9-30 вересня не розпочинаємо важливих проєктів, почекайте з кардинальними рішеннями: вони можуть бути помилковими та вплинуть на все ваше життя! Імовірний ризик ДТП, загорянь, аварій у повітрі (подорожуємо наземним транспортом, але максимально акуратно!), спалахів, витоку газу. Краще зупинитися і закріпити результат, інакше у всіх сферах можна повернутися до помилок та складнощів минулого, ще більше їх посиливши.

Підіб’ємо підсумки

Вересень ознаменується прийняттям важливих рішень на світовому економічному рівні, створенням спілок на віки та змінами в освітньо-політичній сфері, появою та відходом найважливіших постатей. Все станеться на кармічних вузлах, адже це є закономірним результатом нашого вибору з вами. 100% можливість протягом місяця для кожного змінити кардинально своє життя, релігію, світогляд, професію та місце проживання, вивчити з легкістю іноземну мову та купити машину!

А що ж війна? Вона йде на спад.

З любов’ю, Ваша Василиса.

 

Читайте також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024