Чого хочуть дівчата: Інструкція для тата

Зовсім скоро 8 березня: матусі й доньки — у передчутті весняного настрою, а папи — в пошуках цікавих ідей та подарунків. Саме для дбайливих татусів і уважних чоловіків ми зробили добірку оригінальних ідей, як привітати дружину та доньку з 8 березня. Готуйтеся до свята та надихайтеся разом з нами!

Створіть святковий настрій для мами

● Сніданок в постіль

Пару зайвих годин сну — відмінний початок святкового дня для багатьох жінок, особливо для матусь маленьких дітей. Разом з дитиною встаньте трохи раніше, аніж зазвичай і приготуйте сніданок. Не обов’язково вигадувати складні страви, можна зробити звичайні тости або грінки, приготувати каву та прикрасити стіл квітами. І гарний настрій на весь день гарантовано!

● Прикрасьте оселю

Доки матуся спить, разом з дитиною ви можете надути багато-багато повітряних кульок і прикрасити ними оселю. Важливо встигнути це зробити, доки вона не прокинулася. І головне — тихо 🙂

● Святкова фотосесія

Ще одна гарна ідея сімейного дозвілля. Знайдіть хорошого фотографа і запросіть його додому або відправляйтеся до фотостудії самі й зробіть яскраві фото на згадку про цей святковий день.

● Вихідний для матусі

Для реалізації цієї ідеї вам прийдеться прийняти весь вогонь на себе: відпустити дружину на шопінг, до салону краси або спа, а самим провести день з дитиною. Якщо ваша дружина перебуває в декретній відпустці, вона неодмінно оцінить такий крок з вашого боку!

● Вистава

Разом з дитиною ви можете вивчити віршик або самі придумати смішні сценки й привітати ними матусю прямо за ранковою кавою. Важливо, щоб татусь не лише плескав у долоні, але й теж брав участь у виставі — і ваша дружина неодмінно буде в захваті!

● Кіно про маму

Якщо у вас є хоча б мінімальні навички володіння відеоредакторами, передивіться свій домашній фото- та відеоархів і створіть фільм про вашу дружину. Наповніть його компліментами, приємними словами подяки, освідченням та веселими жартами, зрозумілими лише для вашої родини.

Приділіть увагу доньці

● Квіти для доньки

Не лише дорослим дівчатам подобається отримувати квіти в подарунок: маленькій принцесі неодмінно буде приємно, коли ви подаруєте їй букет квітів. Унікальні жінки виростають з унікальних дівчат, тож такими знаками уваги ви зможете з самого малечку навчати свою доньку бути єдиною, неповторною та тендітною.

● Подаруйте мрію

Частіше прислухайтеся до того, про що мріє ваша дівчинка. Можливо, це нова лялька з колекції «Монстер Хай»? Або нові навушники? Свято 8 березня — чудовий привід побалувати доньку та здійснити її мрію.

● Пригоди

Свято 8 березня можна провести вдома в родинному колі або ж відправитися в музей, аквапарк, скалодром, каток тощо. А завершити святковий вечір можна в затишному кафе зі смачними тістечками та ароматним чаєм.

● Шопінг

Ще один варіант подарунку для дівчинки — відправитися разом з нею на шопінг. Адже початок весни — відмінний час для оновлення гардеробу та косметички. Ви можете пройтися разом з донечкою магазинами, заздалегідь визначивши суму, на яку вона зможе обрати собі приємні та необхідні речі.

● Похід у кіно/театр/цирк/концерт

Чому б у цей святковий день не відправитися в кіно на новий мультфільм або в ляльковий театр на дитячу виставу? Подаруйте своїм дівчатам білети в улюблений заклад і насолоджуйтесь часом, проведеним разом!

● Спільний час

Сумісний перегляд улюбленого кіно, відповіді на нескінченні питання маленької чомучки, душевна розмова за чашкою чаю, прогулянка маршрутом, що обрала ваша донька… Час, проведений разом, — безцінний, тож частіше даруйте дівчинці свою любов та увагу.

Сьогодні тривають дискусії з приводу того, чи потрібне взагалі 8 березня. Звичайно, жінок і дівчат потрібно поважати, цінувати та любити не лише в це свято, але й кожного іншого дня. Утім, ніщо не заважає вам приділити любим дівчатам трохи більше уваги саме в цей день.

А спогади про час, приємно проведений разом з вами, та маленькі сюрпризи від вас допоможуть зробити жінок ще щасливішими!

Останні

10 каменів, які притягують кохання

Натуральні камені — це не лише красивий елемент прикрас у твоєму модному образі. Їх вважають… Докладніше

Травень 14, 2024

12 топових фільмів і серіалів від Netflix

Netflix — один із провідних постачальників гідного контенту в усьому світі. Щорічно під його егідою… Докладніше

Травень 14, 2024

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024