Конкурси

Ділись бажаннями до Дня народження та вигравай подарунки!

День народження EVA триває, а значить настав час нового конкурсу! Цього разу поговоримо про сокровенне: загадування бажань. Пропонуємо тобі поділитися у коментарях до нової статті з колонки редактора власними мріями та лайфхаками, як їх формулювати. А ми розіграємо серед учасниць одразу 5 подарункових наборів!

Які подарунки на тебе чекають?

Як вже сказали, переможниць буде п’ять. Що ж вони отримають?

За перше місце – великий beauty-бокс від Palmolive, за 2-5 місця – подарункові набори Palmolive. 

Подарунок за перше місце

Подарунки за 2-5 місце

Умови розіграшу:

Умови конкурсу дуже прості:

1.Залишай коментарі до статті:

 Як загадувати бажання на День народження, щоб вони здійснились?

2. У коментарях щиро розкажи нам, а які в тебе стосунки з бажаннями на День народження. Чи легко складаєш віш-лист? Що загадала на минулий День народження? Чи маєш якісь лайфхаки, що допомагають здійснюватись бажанням? 

3. Коментарі до цього анонсу враховуватися не будуть!

4. Серед коментарів до статті, що були залишені з 7 по 16 вересня 2021 року , ми виберемо 5 переможниць за допомогою сервісу random.org. 

Переможниць визначимо 17 вересня 2021 за допомогою сервісу random.org. Її імена опублікуємо в оновленні цього анонсу. На поштову скриньку, вказану при заповненні коментаря, ми надішлемо інструкцію, як отримати подарунок!

Всім бажаємо удачі!

 

UPD: Конкурс завершено!
Вітаємо переможниць, які отримують подарунки від EVA Blog :

великий beauty-бокс від Palmolive:

Юлія uyl*******@******* 

подарунковий набір від Palmolive:

Анна ann*******@******* 

Тетяна Бєдінова bed*******@******* 

Галина lev*******@******* 

Темникова Ганна nyt*******@******* 

Ми надішлемо на ваш e-mail лист з деталями, як отримати подарунок! Не забудьте перевірити поштову скриньку!

Переглянути коментарі

  • Багато людей люблять свій день народження. Я не є винятком. Та і як можна не любити цей день? Адже тебе чекають подарунки, привітання, веселощі, гості та смачне частування. У день народження ти стаєш центром загальної уваги. З ранку я прокидаюся в піднесеному настрої, я ж знаю: ніщо не зіпсує мені свята! Всі будуть ввічливі зі мною, будуть потурати моїм маленьким слабкостям. Вдень я буду купатися в словах поздоровлень і побажань, відповідати на безліч телефонних дзвінків подруг. А ближче до вечора прийдуть подружки, однокласники, і ми всі разом сядемо за накритий стіл – святкувати та веселитися. Після святкового торта – танці...Як же я люблю свій День народження, адже це час найщиріших слів і подарунків! Хотілося б, щоб моє улюблене свято було частіше, але це неможливо. Напевно, саме через це воно таке довгоочікуване.

  • Вітаю з Днем Народження EVA
    Загадати бажання здається насамперед дуже просто, але це не так.. Хтось із нас думає що в цьому полягає якась магія, щось надзвичайне яке важко усвідомити. Кожна людина відчуває це по-різному. Для мене здійснення бажаня це віра, віра в те що воно неодмінно здійснеться. Силу віри неможливо пояснити її потрібно відчувати всім серцем, всією душею. Також загадувати бажання потрібно такі що приноситимуть користь, радість, любов тоді вони неодмінно здійсняться!

  • Так складалося, що більша частина моїх день народжень були звичайними днями. Без подарунків, без вражень. Тому я стала людиною яка вміло дарує подарунки сама з турботою і повагою к деталям. З дослідженням дивлячись на відчуття і задоволення іменинників.
    Тому день народження в цьому році я почну з цікавих правил з вашої статті: з вдячності, запишу бажання, буду конкретною, гарненько подумаю, враховуючи правило свободної волі.
    День народження для мене це не вартість подарунків і сума коштів. Це настрій, емоція, щирі побажання і вітання, чудово якщо з твоєї телефонної книги де приблизно двісті номерів сто п'ятдесят прівітают з днем народження. Хоч я не публічна людина. Вітаю EVA з Днем Народження!!!

  • Як загадувати бажання, причому, щоб здійснились? В принципі, дуже просто... Треба вирішити чого саме ти хочеш, загадати і пам'ятати це своє бажання і робити хоч щось в напрямку здійснення бажання. Чим більше дій в цьому напрямку, тим швидше воно здійсниться! Ось і все, в принципі... Все залежить від нас самих! Адже здійснюється реальні бажання. Я реаліст)

  • Що можна побажати собі у свій день народження? Щоб був здоровий, розумний і слухняний сночок. Щоб у мене у житті все скаладалось легко та успішно, а головне щоб мене оточували щирі люди. Щоб не соціальні мережі нагадували про моє день народження, а у них в пам*яті спливала думка о сьогодні у нашої Мариночки день народження. Щоб вітання які звучали були щирими, а не для галочки. Це моє день народження воно для мене, а не для всіх і я нічого не загадую, а роблю як вважаю правильним для себе чого всім бажаю!!!

  • Щоб збулось побажання, я задуваю свічки на святковому торті. Поки задуваю свічки,загадую бажання, загалом збулись)). Що цеквє на цей день народження, адже він незабаром 24 вересня ,подивимось,може здійсниться...

  • З днем народження Ева ! хай здійсняться бажання )))) Моі бажання здійснюються , а ті що не здійснюються я вважаю , що це на користь для мене ) - це моя філософія здійснення бажань !!!

  • Мечтать не кто не запретил!!!!! Все мысли материальны. Все сбываеться только мечтайте

  • Все возможно если правильно мечтать... пишу на русском так как сбились настройки телефона. Загадывать желания регулярно и по несколько сразу 50% сбывается. Не стесняйтесь мечтать. мои поздравления магазину

  • Наступного тижня теж буду святкувати свій День Народження, і це чудово, бо моє свято співпадае зі свято EVA, і в ці чудові дні я можу купувати для себе яскраві та необхідні подарунки в EVA за вигідною ціною! На жаль не маю якихось особливих дій чи слів для того щоб мої бажання здійснювалися, але дуже вдячна за цей рятівний запис, з якого я спробую усе, щоб цього року мої бажання хоть частково здійснилися.

  • В мене було день народження 6 вересня,ніколи нічого не загадую не знаю чому,але тепер дуже надіюся на перемогу

Останні

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024