Конкурси

Конкурс до Halloween від EVA Blog!

Зовсім скоро Halloween – свято, яке є чудовою нагодою для експериментів у макіяжі. У свіженькій статті EVA Blog  поділилися лайфхаками по втіленню трьох різних образів, створених разом з професійними візажистами. І пропонуємо тобі виграти набори косметики від брендів, які допоможуть у втіленні образів!

Які подарунки на тебе чекають?

Три бренди – три подарунки. Ми підготували три набори косметики від Lamel Professional, 7 Days та Eveline Cosmetics, за допомогою якої можна зробити макіяжі, про які розповіли у статті. Чудова можливість поповнити свою beauty-скарбничку!

Умови розіграшу

Виконай кілька умов – і один з подарункових наборів косметики може стати твоїм:

1. Залишай коментарі до статті:

2. У коментарях розкажи, який з образів  сподобався тобі більше за інші, та чи плануєш створювати власний варіант на цей Halloween. Також можеш поділитися, які з продуктів та технік, що були показані під час прямих ефірів зацікавили тебе.

3. Коментарі до цього анонсу враховуватися не будуть!

Серед коментарів до статті, що були залишені з 27 жовтня по 5 листопада 2021 року, ми виберемо трьох переможниць за допомогою сервісу random.org.

Переможниць визначимо 5 листопада 2021 року за допомогою сервісу random.org. Їх імена опублікуємо в оновленні цього анонсу. На поштову скриньку, вказану при заповненні коментаря, ми надішлемо інструкцію, як отримати подарунок!

UPD: Конкурс завершено!
Вітаємо переможниць, які отримують подарунки від EVA Blog та брендів Lamel Professional, 7 Days та Eveline Cosmetics :

  • Tatyana Aleksandrovna tat****@******  отримує набір від 7 Days
  • Віра volos******@******* отримує набір від  Lamel Professional
  • Надія Nadi*******@******* отримує набір від  Eveline Cosmetics

Ми надішлемо на ваш e-mail лист з деталями, як отримати подарунок! Не забудьте перевірити поштову скриньку!

 

Переглянути коментарі

  • Дуже сподобався 1 и третій ,ці образи такі цікаві і легкі на Хеллоуїн це дуже круто.

  • Найбільш сподобався третій макіяж, виглядає дуже красиво та ідеально підходить в тематику свята, обов'язково зроблю щось подібне

  • Мені сподобався 3 макіяж, хоча створила я на 31 жовтня образ більш схожий на перший. Також була на прямому ефірі від 7 days, це було нереально круто.

  • Дуже сподобався варіант 3 ,він досить легкий та я його зможу зробити. Дякую дівчатам за поради

  • Лично мне нравится первый образ, очень яркий и в тоже время большая часть лица открыта. мне бы такой макияж подошол)К стати косметика фирмы"" lamel "" мне нравится, приобретала не один раз.Сочетание цена-качество отлично) Хорошая бюджетная косметика

  • Дякую за поради макіяжу на Halloween. Обов'язково скористаюсь третім образом на святі.

  • Мені найбільш за все соподався третій макіяж. Він просто нереальний, створений саме для такого свята, як Halloween. Хочу сворити макіяж у вигляді чорної кішки, Макіяж очей неймовірний, очі стали виразними, як у кішки. Хочу таку палетку Eveline Cosmetics , за допомогою якої створили цей макіяж очей

  • Найбільш сподобався макіяж "Неонова лялька", дуже прикольний ефект світіння в темряві. Що до власного mukap то зроблю звичайний більш натуральний макіяж та під час зйомки додам деяких фільтрів Нажаль цього разу не вдасться зібратись з друзями та відсвяткувати

  • 3 макияж просто потрясающий. Но и 1 и 2 тоже прекрасны. Благодарю за такие образы, вы вдохновляете на новые эксперементы.

  • Добрый день!
    Супер статья, очень познавательно!
    Больше нравится бренд Eveline Cosmetics и пример макияжа 3
    Создавать образ себе будем именно этой косметикой!
    Доверяю Вам! Ван лав

  • неоновый макияж бросто бомбезный)))) да и еще стрелки научусь рисовать) спасибо оюразы супер

  • Більше сподобався 3 макіяж. Я хочу повторити його на Хеллоуїн. Дякую за такі круті макіяжи, бо саме шукала, що зробити на Хеллоуїн.

  • Більш за все сподобався макіяж #1 косметикою ламель. Схожий макіяж я вже повторювала вдома. Також планую повторити ще третій макіяж для фотозйомки на Хеллоуїн.

  • Всі три образи неперевершені,
    Найбільше мені подобається 2 ний образ , обов'язково на Хеллоувін повторю саме його, З продуктів я маю в косметичці туш і тональний крем від Евелін ❤️❤️❤️❤️це Любов)

  • Мене дуже выразив неоновий макіяж, з косметикою 7 days. Якби я створювала образ сама то напевно це був би косплей на якусь героїню фільму з святковою тематикою, але мені дуже кортить повторили неоновий макіяж. З продуктів мене дуже вразила суха підвідка я ка розводиться водою, вперше таку бачу, і техніка малювання стрілок цією підвідкою від майстра, також мені сподобалася ідея малювати брови блиском для губ, це досить таки незвичайно, та ординарно

  • Мені сподобався макіяж косметию 7days, lamel особливо пігмент від ламель вже в корзинці на єва і пігменти і вквалайнери від 7 days хочу в свою колекцію для яскравих мейків планую робити макіяж скелета в мексиканському стилі як на святі дня мертвих макіяж santa muerte

  • Образ від з косметикою Зомбі на мій погляд підійде на тематичну вечірку на Хеллоувін, під ним дуже круто сховати своє обличчя, люди навіть не дізнаються хто ти , тому що це як професійний грим,.Другий образ теж подобається, він дуже яскравий і водночас ніжний. Третій образ мені імпонує найбільше оскільки я люблю не дуже викликаючи макіяж , для мене цей образ найкращий на Хеллоувін.Дякую!

  • Доброго вечора! Мені дуже сподобались всі три образи , але найбільше мені сподобався образ номер 3 , з косметикою Евелін, на цей Хеллоувін я нажаль буду сидіти дома через лакдаун, але вдома. Для фото хочу спробувати повторити цей образ, в моїй косметичкі є така косметика, і я думаю що в мене це вийде,❤️

  • Найбільше мені сподобався образ #1 ( немов для мене створювали). Нажаль свято буду проводити в потязі, але ж хто його знає, який в мене буде настрій якщо що, спишу на вакцинацію Продукцією Evenine і 7 Days користувалась, нарікань не було. Техніки всі прості і доступні, навіть для новачків ( ну і для рукож** як я) за це окреме "дякую".

Останні

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024