Конкурс до Halloween від EVA Blog!

Зовсім скоро Halloween – свято, яке є чудовою нагодою для експериментів у макіяжі. У свіженькій статті EVA Blog  поділилися лайфхаками по втіленню трьох різних образів, створених разом з професійними візажистами. І пропонуємо тобі виграти набори косметики від брендів, які допоможуть у втіленні образів!

Які подарунки на тебе чекають?

Три бренди – три подарунки. Ми підготували три набори косметики від Lamel Professional, 7 Days та Eveline Cosmetics, за допомогою якої можна зробити макіяжі, про які розповіли у статті. Чудова можливість поповнити свою beauty-скарбничку!

Умови розіграшу

Виконай кілька умов – і один з подарункових наборів косметики може стати твоїм:

1. Залишай коментарі до статті:

2. У коментарях розкажи, який з образів  сподобався тобі більше за інші, та чи плануєш створювати власний варіант на цей Halloween. Також можеш поділитися, які з продуктів та технік, що були показані під час прямих ефірів зацікавили тебе.

3. Коментарі до цього анонсу враховуватися не будуть!

Серед коментарів до статті, що були залишені з 27 жовтня по 5 листопада 2021 року, ми виберемо трьох переможниць за допомогою сервісу random.org.

Переможниць визначимо 5 листопада 2021 року за допомогою сервісу random.org. Їх імена опублікуємо в оновленні цього анонсу. На поштову скриньку, вказану при заповненні коментаря, ми надішлемо інструкцію, як отримати подарунок!

UPD: Конкурс завершено!
Вітаємо переможниць, які отримують подарунки від EVA Blog та брендів Lamel Professional, 7 Days та Eveline Cosmetics :

  • Tatyana Aleksandrovna tat****@******  отримує набір від 7 Days
  • Віра volos******@******* отримує набір від  Lamel Professional
  • Надія Nadi*******@******* отримує набір від  Eveline Cosmetics

Ми надішлемо на ваш e-mail лист з деталями, як отримати подарунок! Не забудьте перевірити поштову скриньку!

 

27 Жовтня / 2021 Конкурси

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія

    А ДЕ РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ?

  2. Юлія

    А де результати розіграшу?

  3. Наталі

    Дуже круті образи, особливо я в захваті від Неонової ляльки!

  4. Юлія

    Дуже сподобався 1 и третій ,ці образи такі цікаві і легкі на Хеллоуїн це дуже круто.

  5. Карина

    Найбільше сподобався третій образ. А сама не фарбувалася.

  6. Альона

    Найбільш сподобався третій макіяж, виглядає дуже красиво та ідеально підходить в тематику свята, обов’язково зроблю щось подібне

  7. Софія

    Мені сподобався 3 макіяж, хоча створила я на 31 жовтня образ більш схожий на перший. Також була на прямому ефірі від 7 days, це було нереально круто.

  8. Юлія

    Дуже сподобався варіант 3 ,він досить легкий та я його зможу зробити. Дякую дівчатам за поради

  9. Анна

    Лично мне нравится первый образ, очень яркий и в тоже время большая часть лица открыта. мне бы такой макияж подошол)К стати косметика фирмы”” lamel “” мне нравится, приобретала не один раз.Сочетание цена-качество отлично) Хорошая бюджетная косметика

  10. Звіринська Наталя

    Второй образ супер!!!

  11. Оксана

    Дякую за поради макіяжу на Halloween. Обов’язково скористаюсь третім образом на святі.

  12. Дар'я

    Мені найбільш за все соподався третій макіяж. Він просто нереальний, створений саме для такого свята, як Halloween. Хочу сворити макіяж у вигляді чорної кішки, Макіяж очей неймовірний, очі стали виразними, як у кішки. Хочу таку палетку Eveline Cosmetics , за допомогою якої створили цей макіяж очей

  13. Наталія

    Найбільш сподобався макіяж “Неонова лялька”, дуже прикольний ефект світіння в темряві. Що до власного mukap то зроблю звичайний більш натуральний макіяж та під час зйомки додам деяких фільтрів Нажаль цього разу не вдасться зібратись з друзями та відсвяткувати

  14. Вера

    3 макияж просто потрясающий. Но и 1 и 2 тоже прекрасны. Благодарю за такие образы, вы вдохновляете на новые эксперементы.

  15. Алина

    Добрый день!
    Супер статья, очень познавательно!
    Больше нравится бренд Eveline Cosmetics и пример макияжа 3
    Создавать образ себе будем именно этой косметикой!
    Доверяю Вам! Ван лав

  16. Олеся

    неоновый макияж бросто бомбезный)))) да и еще стрелки научусь рисовать) спасибо оюразы супер

  17. Яна

    Більше сподобався 3 макіяж. Я хочу повторити його на Хеллоуїн. Дякую за такі круті макіяжи, бо саме шукала, що зробити на Хеллоуїн.

  18. Анна

    Більш за все сподобався макіяж #1 косметикою ламель. Схожий макіяж я вже повторювала вдома. Також планую повторити ще третій макіяж для фотозйомки на Хеллоуїн.

  19. Іра

    Всі три образи неперевершені,
    Найбільше мені подобається 2 ний образ , обов’язково на Хеллоувін повторю саме його, З продуктів я маю в косметичці туш і тональний крем від Евелін ❤️❤️❤️❤️це Любов)

  20. Вікторія

    Мене дуже выразив неоновий макіяж, з косметикою 7 days. Якби я створювала образ сама то напевно це був би косплей на якусь героїню фільму з святковою тематикою, але мені дуже кортить повторили неоновий макіяж. З продуктів мене дуже вразила суха підвідка я ка розводиться водою, вперше таку бачу, і техніка малювання стрілок цією підвідкою від майстра, також мені сподобалася ідея малювати брови блиском для губ, це досить таки незвичайно, та ординарно

  21. Ангеліна

    Мені сподобався макіяж косметию 7days, lamel особливо пігмент від ламель вже в корзинці на єва і пігменти і вквалайнери від 7 days хочу в свою колекцію для яскравих мейків планую робити макіяж скелета в мексиканському стилі як на святі дня мертвих макіяж santa muerte

  22. Ірина

    Образ від з косметикою Зомбі на мій погляд підійде на тематичну вечірку на Хеллоувін, під ним дуже круто сховати своє обличчя, люди навіть не дізнаються хто ти , тому що це як професійний грим,.Другий образ теж подобається, він дуже яскравий і водночас ніжний. Третій образ мені імпонує найбільше оскільки я люблю не дуже викликаючи макіяж , для мене цей образ найкращий на Хеллоувін.Дякую!

  23. Ірина

    Доброго вечора! Мені дуже сподобались всі три образи , але найбільше мені сподобався образ номер 3 , з косметикою Евелін, на цей Хеллоувін я нажаль буду сидіти дома через лакдаун, але вдома. Для фото хочу спробувати повторити цей образ, в моїй косметичкі є така косметика, і я думаю що в мене це вийде,❤️

  24. Вікторія

    Найбільше мені сподобався образ #1 ( немов для мене створювали). Нажаль свято буду проводити в потязі, але ж хто його знає, який в мене буде настрій якщо що, спишу на вакцинацію Продукцією Evenine і 7 Days користувалась, нарікань не було. Техніки всі прості і доступні, навіть для новачків ( ну і для рукож** як я) за це окреме “дякую”.

Рекомендовані статті