Конкурс к Halloween от EVA Blog!

Совсем скоро Halloween – праздник, который является отличным поводом для экспериментов в макияже. В свежей статье EVA Blog поделились лайфхаками по воплощению трех разных образов, созданных вместе с профессиональными визажистами. И предлагаем тебе выиграть наборы косметики от брендов, которые помогут в создании образов!

Какие подарки тебя ждут?

Три бренда – три подарка. Мы подготовили три набора косметики от Lamel Professional, 7 Days и Eveline Cosmetics, с помощью которых можна сделать макияжи, о которых рассказали в статье. Великолепная возможность пополнить свою beauty-копилку!

Условия розыгрыша

Выполни несколько условий – и один из подарочных наборов косметики может стать твоим:

1. Оставляй комментарии к статье:

2. В комментариях расскажи, какой из образов понравился тебе больше других, и планируешь ли создавать собственный вариант на этот Halloween. Также можешь поделиться, какие из продуктов и техник, показанных во время прямых эфиров, заинтересовали тебя.

3. Комментарии к этому анонсу учитываться не будут!

Среди комментариев к статье, оставленных с 27 октября по 5 ноября 2021 года, мы выберем трех победительниц с помощью сервиса random.org.

Победительниц определим 5 ноября 2021 года с помощью сервиса random.org. Их имена опубликуем в обновлении этого анонса. На почтовый ящик, указанный при заполнении комментария, мы пришлем инструкцию, как получить подарок!

UPD: Конкурс завершен!
Поздравляем победительниц, которые получат подарки от EVA Blog и брендов Lamel Professional, 7 Days и Eveline Cosmetics:

  • Tatyana Aleksandrovna tat****@******  получает набор от 7 Days
  • Вера volos******@******* получает набор от Lamel Professional
  • Надежда Nadi*******@******* получает набор от Eveline Cosmetics

Мы пришлем на ваш e-mail письмо с деталями, как получить подарок! Не забудьте проверить почтовый ящик!

27 октября / 2021 Конкурсы

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

  1. Юлія

    А ДЕ РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ?

  2. Юлія

    А де результати розіграшу?

  3. Наталі

    Дуже круті образи, особливо я в захваті від Неонової ляльки!

  4. Юлія

    Дуже сподобався 1 и третій ,ці образи такі цікаві і легкі на Хеллоуїн це дуже круто.

  5. Карина

    Найбільше сподобався третій образ. А сама не фарбувалася.

  6. Альона

    Найбільш сподобався третій макіяж, виглядає дуже красиво та ідеально підходить в тематику свята, обов’язково зроблю щось подібне

  7. Софія

    Мені сподобався 3 макіяж, хоча створила я на 31 жовтня образ більш схожий на перший. Також була на прямому ефірі від 7 days, це було нереально круто.

  8. Юлія

    Дуже сподобався варіант 3 ,він досить легкий та я його зможу зробити. Дякую дівчатам за поради

  9. Анна

    Лично мне нравится первый образ, очень яркий и в тоже время большая часть лица открыта. мне бы такой макияж подошол)К стати косметика фирмы»» lamel «» мне нравится, приобретала не один раз.Сочетание цена-качество отлично) Хорошая бюджетная косметика

  10. Звіринська Наталя

    Второй образ супер!!!

  11. Оксана

    Дякую за поради макіяжу на Halloween. Обов’язково скористаюсь третім образом на святі.

  12. Дар'я

    Мені найбільш за все соподався третій макіяж. Він просто нереальний, створений саме для такого свята, як Halloween. Хочу сворити макіяж у вигляді чорної кішки, Макіяж очей неймовірний, очі стали виразними, як у кішки. Хочу таку палетку Eveline Cosmetics , за допомогою якої створили цей макіяж очей

  13. Наталія

    Найбільш сподобався макіяж «Неонова лялька», дуже прикольний ефект світіння в темряві. Що до власного mukap то зроблю звичайний більш натуральний макіяж та під час зйомки додам деяких фільтрів Нажаль цього разу не вдасться зібратись з друзями та відсвяткувати

  14. Вера

    3 макияж просто потрясающий. Но и 1 и 2 тоже прекрасны. Благодарю за такие образы, вы вдохновляете на новые эксперементы.

  15. Алина

    Добрый день!
    Супер статья, очень познавательно!
    Больше нравится бренд Eveline Cosmetics и пример макияжа 3
    Создавать образ себе будем именно этой косметикой!
    Доверяю Вам! Ван лав

  16. Олеся

    неоновый макияж бросто бомбезный)))) да и еще стрелки научусь рисовать) спасибо оюразы супер

  17. Яна

    Більше сподобався 3 макіяж. Я хочу повторити його на Хеллоуїн. Дякую за такі круті макіяжи, бо саме шукала, що зробити на Хеллоуїн.

  18. Анна

    Більш за все сподобався макіяж #1 косметикою ламель. Схожий макіяж я вже повторювала вдома. Також планую повторити ще третій макіяж для фотозйомки на Хеллоуїн.

  19. Іра

    Всі три образи неперевершені,
    Найбільше мені подобається 2 ний образ , обов’язково на Хеллоувін повторю саме його, З продуктів я маю в косметичці туш і тональний крем від Евелін ❤️❤️❤️❤️це Любов)

  20. Вікторія

    Мене дуже выразив неоновий макіяж, з косметикою 7 days. Якби я створювала образ сама то напевно це був би косплей на якусь героїню фільму з святковою тематикою, але мені дуже кортить повторили неоновий макіяж. З продуктів мене дуже вразила суха підвідка я ка розводиться водою, вперше таку бачу, і техніка малювання стрілок цією підвідкою від майстра, також мені сподобалася ідея малювати брови блиском для губ, це досить таки незвичайно, та ординарно

  21. Ангеліна

    Мені сподобався макіяж косметию 7days, lamel особливо пігмент від ламель вже в корзинці на єва і пігменти і вквалайнери від 7 days хочу в свою колекцію для яскравих мейків планую робити макіяж скелета в мексиканському стилі як на святі дня мертвих макіяж santa muerte

  22. Ірина

    Образ від з косметикою Зомбі на мій погляд підійде на тематичну вечірку на Хеллоувін, під ним дуже круто сховати своє обличчя, люди навіть не дізнаються хто ти , тому що це як професійний грим,.Другий образ теж подобається, він дуже яскравий і водночас ніжний. Третій образ мені імпонує найбільше оскільки я люблю не дуже викликаючи макіяж , для мене цей образ найкращий на Хеллоувін.Дякую!

  23. Ірина

    Доброго вечора! Мені дуже сподобались всі три образи , але найбільше мені сподобався образ номер 3 , з косметикою Евелін, на цей Хеллоувін я нажаль буду сидіти дома через лакдаун, але вдома. Для фото хочу спробувати повторити цей образ, в моїй косметичкі є така косметика, і я думаю що в мене це вийде,❤️

  24. Вікторія

    Найбільше мені сподобався образ #1 ( немов для мене створювали). Нажаль свято буду проводити в потязі, але ж хто його знає, який в мене буде настрій якщо що, спишу на вакцинацію Продукцією Evenine і 7 Days користувалась, нарікань не було. Техніки всі прості і доступні, навіть для новачків ( ну і для рукож** як я) за це окреме «дякую».

Рекомендуемые статьи