Делись лайфхаками дневного макияжа и выигрывай новинки от GlamBee!

Умение быстро делать дневной макияж – навык, который всегда пригодится. Особенно, если после визита в EVA пополнила свою beauty-сокровищницу яркими новинками декоративной косметики от GlamBee.

Поэтому сегодня предлагаем поделиться собственными лайфхаками в создании стильных нежных мейков на каждый день, и получить шанс выиграть за это классный набор новинок из коллекции My Wings от GlamBee!

Ищи EVA Blog в Instagram

Что ждет тебя в подарочном наборе GlamBee My Wings?

Для победительницы подготовили набор мечты⭐, в котором и крутая палетка теней, и помады, и трендовые жидкие хайлайтер и румяна. Давай посмотрим детальнее:

С таким набором ты легко сделаешь и нежный дневной, и яркий вечерний макияж!

Подарочный набор GlamBee My Wings

Условия конкурса

Исполни всего три простых условия, чтобы получить шанс на победу в этом конкурсе с очень приятным подарком:

1. Оставь комментарий к статье:

Нежный дневной макияж с новинками от GlamBee

2. В комментарии подевались, какие лайфхаки используешь в создании дневного макияжа, какие техники и цвета нравятся. И конечно же, расскажи, какую из новинок GlamBee хочется попробовать больше всего!

3. Поставь лайк статьи, если понравился макияж, который для EVA Blog сделала Дарья Пяста!

Обрати внимание, что комментировать нужно именно статью, а не этот анонс конкурса.

Выбор победительницы

  • Розыгрыш продлится — с 28 августа по 5 сентября 2023 года*
  • Победительницу определим — 6 сентября 2023!**

Обязательно проверь 28.07 обновление этого анонса, чтобы первой узнать результаты.

Удачи!😉

* Победителя выберем с помощью сервиса random.org

** Имя опубликуем в обновлении этого анонса. А на почтовый ящик, указанный при заполнении комментария, мы пришлем инструкцию, как получить подарок!

Результаты конкурса

  • Победительница конкурса — Елена al********5@********

Поздравляем победительницу, которая получает набор косметики из коллекции My Wings от GlamBee. Проверьте почтовый ящик и найдите e-mail письмо с инструкцией, как получить свой подарок! 🎁

Результаты конкурса 6.09

Читайте также:

28 августа / 2023 Конкурсы

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

  1. Лілія

    Обожнюю цей бренд. Особисто сама користуюсь

  2. Тетяна

    Я люблю робити свій макіяж доволі природнім. Роблю акцент або на очі або на губи. База+консилер, характер, трохи румяни, промалювати стрілки і туш для вій. Більш за все хочу затестити засоби саме для очей, тому що я це люблю.

  3. Марія

    Доброго дня усім! Мій лайфхак — мінімум косметики, помаду використовую, як мультифункціональний засіб — як помаду, рум’яна, тіні для повік. Трохи туші і, головне, сяюча, здорова, зволожена шкіра обличчя!
    Хочу спробувати олійку, помаду та палетку від GlamBee

  4. Анастасія

    Цікава стаття.
    Мій денний макіяж залежить від настрою, але обов’язковим є консиллер Glambee, праймер для вій, але для мене це ідеальна біла туш і румуна.
    Дуже хотіла б спробувати нову колекцію❤️

  5. Юлія

    Хотіла б спробувати олійку. Перед нанесенням тону обов’язково зволожую шкіру. Так він лягає рівніше

  6. Надія

    Обожнюю косметику Glambee — чудова косметика не за всі гроші світу)))). Особливо рідкі матові тіні у якості бази для повік). У поєднанні із класичними тінями макіяж на очах тримається цілий день та не скочується. Характер використовую під час вечірнього макіяжу саме на очах. Також обожнюю олійки для губ (це моя любов).
    Хотілося б виграти у конкурсі, адже саме 6 вересня у мене день народження.

  7. Таня

    Макіяж на моделі мені подобається. Все підібрано розумно, підкреслює очі та губи.
    Особисто я найчастіше в макіяжі роблю акцент на очі. Використовую для цього туш та матові тіні, також люблю в кутику візуально подовжити око олівчиком чи підводкою. Дуже хотіла б попробувати зробити це за допомогою штамп — маркеру.
    Так як я люблю робити акцент на очах, то на губи найчастіше наношу лише блиск. В цілому цей крутий набір у розіграші це те що мені треба Дуже хочу виграти

  8. Юлія

    Використовую помаду і як засіб для губ, і як рум’яна для щік, і можна ще на повіки ,освіжити погляд трошки.

  9. Tania

    Я використовую рум’яна від GlamBeе дуже подобається результат. Звісно ж хотілося все спробувати від GlamBee тому, що це дійсно крутий бренд. Надіюся на перемогу.

  10. Кіра

    Я використовую декілька лайфхаків для макіяжу, спочатку нанесіть базу під макіяж, не робіть дуже товстий шар тональної основи щоб не було зморшок, якщо роботе контурінг обличчя не треба наносити його одразу, краще нанесіть форму скул і потім обережно розташуйте щоб не було плям, також використовуйте підложки під тіні (я використовую консилер), а ще раджу робити контурінг губ найкращими олівчиками від глембі мені дуже хочеться спробувати нову палетку і помаду Я обожнюю всі відтіночки глембі, вони неперевершені!!!

  11. Ірина

    Мій головний лайфхак — це виразні очі. Якщо ти гарно підварбуєш вії і зробиш чарівний погляд олівцем — день буде чудовим.

  12. Даяна

    Мій макіяж здебільшого можна назвати «макіяж без макіяжу»: мінімум тону, рум’яна, але ніколи мій образ не буде повноцінним без помади-олівчика від GlamBee в 110 відтінку. А туалетна вода від GlamBee — це чари. Дякую, що ви в нас є:)

  13. Ірина

    Дуже дякую за цікаву статтю! Мені дуже подобається косметика GlamBee, особливо новинки.

  14. Аня

    З цієї колекції брала блиск та хайлайтер рідкий дуже сподобався в 01 ,блиск з метеликами просто топ. Дений макіяж може помада, хайлайтер.

  15. Лілія

    Чудова косметика !

  16. Вікторія

    Десь в тік току побачила ,що синці під очима добре перекриває персиковий колір, зараз це стало як звичка,дуже добре перекриває і дає натуральний колір шкіри .
    В повсякденному житті не люблю наносити на обличчя багато косметики ,бо відчувається якесь обтяження,тому хотілося дуже спробувати блиск для губ,та туш з нової колекції

  17. Світлана

    Доволі цікавий запуск, але є зауваження щодо кольорової гами помад. Вони, як на мій погляд з осінньо-зимнього сезону. Насичені, темні, а тут має бути більш бебі-пінк, фуксія, рожеві, бузково-рожеві кольри. Але це лише на мій погляд.

  18. Соня

    Я використовую темні відтінки тіней наносячи їх на віки, а глітерні тіні наношу на кутки та під око

  19. Ірина

    Дуже крута стаття …мій денний макіяж переважно макіяж без макіяжу особливо літом , зимою надаю перевагу стрілкам… обовʼязково перед нанесенням макіяжу використовую зволожуючий крем і спф….також обожнюю хайлайтери , без блиску з хати не виходжу … дуже хочу спробувати румяна цієї колекції і палєтки♥️

  20. Анастасія

    Добрий день, свій щоденний макіяж не можу уявити без тінту для губ, адже сама він чітко тримається на губах, надає їм природнього відтінку а також якщо трошки нанести на щічки, можна отримати натуральний рум‘янець, який буде триматися весь день. Найбільше з новинок глембі, хочеться спробувати блиск для губ, адже навіть восени хочеться сяяти

  21. Анастасія

    Для щоденного літнього макіяжу — це те що треба ! Яскраві кольори, приємна текстура , легке нанесення і можливість зробити бажані акценти.
    Перед щоденним макіяжем завжди зволожую шкіру обличчя та губ , це і є мій лайфхак.
    Хотіла б спробувати підводку від Glambee з маркером метеликом )

  22. Катерина

    Зволожуюча сироватка, пудра, туш і тіні світлих-бузкових тонів. Блиск чи помада зволожуюча. І жодної тонни косметики. Люблю пробувати нові блиски)

  23. Тіна

    Дякую за дуже пізнавальну ,та корисну статтю. Макіяж вийшов чудовий. Я у денному макіяжі люблю яскрава виділяти очі , а губи робити більш нюдові. Буду рада спробувати нові помади від Glambee. Дякую.

  24. Соломія

    Доброго дня. Мій денний макіяж не обходиться без блискіток. Обов’язково наношу їх замість тіней, інколи на скроні або для підкреслення веснушок на щічки☺️Також туш наношу тільки знизу і піднімаю війки увверх. Останнім часом обожнюю все, що пов’язане з метеликами. Люблю експерименти, тому хочу спробувати підводку з нової колекції Глембі, щоб ставити штампиком метеликів на кінці стрілок. До речі, з цієї ж лінійки глітери нічим не поступаються відомому бренду Ламель,а ціна набагато доступніша і продукція в більшому об’ємі

  25. Анастасия

    Для денного макіяжу я використовую вологий бьюті-блендер для розтушовки, контурінг наношу скошеною кистю, а рум’яна пальчиками, та пудру пухнастою кистю, це може не лафхаки, але саме так я тушую свій макіяж. Дуже сильно хочу собі рідкий хайлайтер

  26. Оля

    Рум’янами можна робити весь повноцінний макіяж,тіні,губи, ну і рум’яна,виходить дуже цікаво та головне економно

  27. Ірина

    Дуже хочу спробувати всі продукти цього бренку, але більше всього румяна. Я дуже часто користуюся румянами в повсякденному житті. Легкий макіяж але румяна яскраві. Іноді використовую помаду замість румян і це дійсно классно!Хотіла б спробувати більше продуктів цього бренду.

  28. Оксана

    Косметика Glambee подобається бюджетними цінами і високою якістю плюс неймовірними акціями з крутими подарунками.З кожної нової колекції є свої фаворити. Мій улюблений лайфхак, що рідкі рум’яна можна використати за призначенням, а ще на губи замість помади і як тіні. Зранку , коли завжди поспішаєш -це гарна економія часу і коштів). З нової колекції хочу спробувати велику палетку тіней.

  29. Вероніка

    Гарний макіяж❤️Мені подобається всі продукти Glambee.Цікаві новинки.Я б хотіла спробувати палетки , румяна, помади,хайлайтер,туш та штамп -маркер.Для денного макіяжу використовую, світлі ніжні кольори.

  30. Олена

    Гарний конкурс)
    Хочеться спробувати новий хайлайтер
    У денному макіяжі подобаються світлі тони, які підкреслюють природність)
    Головне — вдало підібрана помада або олівець

  31. Ганна

    Доброго дня, я дуже рада, що є такі конкурси від моєї улюбленої мережі магазинів Єва, мене дуже цікавить продукція GlamBee, хочу їх протестувати так як раніше була з нею не знайома, адже завжди хочеться відчути себе повітряною, легкою і милою феєю і ця лінійка повністю виправдовує це.
    Дар’я Пяста виглядає приголомшливо, я б хотіла бути такою ж красивою
    Я б задоволенням протестувала туш, тіні та підводку зі штампиком, тому що макіяж очей для мене є найбажанішим.
    Щодо мого денного макіяжу я використовую зволожуючий крем, сироватку для мого обличчя, розподіляю тональний крем легкими рухами пальцями, концилером та бронзатором виділяю риси мого обличчя.
    В основному віддаю перевагу ніжному, майже непомітному макіяжу, але із задоволенням би пограла кольорами і використовувала продукти які є щоб повністю виразити себе♥️

  32. Аліна

    Дуже крутий розіграш. В своєму денному макіяжі я використовую: хайлайтер,підводку та тінт. Тінт та хайлайтер у мене від глембі в них дуже класна якість.

  33. Аня

    Я наношу олівець для губ по контуру і розтушовою, так природніше виглядає
    Я хочу дуже спробувати туш та румʼяни від Глембі

  34. Софія

    Доброго дня, мені дуже сподобався цей конкурс. Я роблю денний макіяж, використовую для нього лише туш, хайлайтер, олівець для губ та матову помаду

  35. Юлія

    Мій денний макіяж — це spf, тонке покриття перш за все, обов‘язково ніжні рум‘яна, трохи хайлайтеру, туш, яка робить очі виразними, тіні частіше ніжно рожеві або нюдові( іноді додаю яскравих кольорів), блиск для губ або трохи тінту. Люблю пробувати різну косметику, адже розмаїття дозволяє і щось обов‘язково потрапляє в косметичку для постійного користування. Люблю блиски Glambee та підводки для очей.

  36. Віталіна

    Доброго дня,файний конкурс зробили.Я роблю макіяж денний , використовуючи там тільки підводку і губну помаду,але можу розповісти,як роблю макіяж на вечірку якщо цікаво.

  37. Тетяна

    набір косметики, що пропонується, дійсно робить макіяж легким і ненав’язливим, а туш для вій робить акцент на очі, «відкриває погляд»

  38. Людмила

    Дуже класна продукція. Як для мене самий крутий лайфхак це румуни які можна використати як тіні, помада

  39. Альона

    Вітаю!
    Мій щоденний мейкап легкий, але акцентований.
    Обов’язковим є догляд за шкірою (очищення, сироватка та крем для жирної шкіри) та легкий тон ВВ- кремом з spf- захистом. Злегка, на проблемні зони, наношу прозору пудру.
    Тепер розставляю акценти — за допомогою туші для вій роблю погляд більш відкритим та підфарбовую олівцем брови.
    Останній штрих- бальзам для губ з кокосовою олією.
    Можна йти по справам:)
    Косметикою GlamBee не користувалась, але було б цікаво потестити туш для вій Lucky, буду вдячна за таку можливість 🙂
    Дякую

  40. Наталья

    Здравствуйте, спасибо прежде всего за конкурс и возможность участвовать, очень интересная продукция GlamBee, с удовольствием протестировала масло- блеск для губ,тушь, помады,так как имею профессию косметик-визажист,с удовольствием могу поделиться опытом и лайфаками.Но к сожалению не знакома с продукцией GlamBee.Что касается дневного макияжа,использую перед нанесением макияжа увлажняющий спрей,что актуально в летнюю погоду,перед нанесением основы для макияжа, обязательно использую праймер,что позволяет равномерно распределяется тональному крему,немало важно имеет правильный подбор тонального крема летние дни,когда немного загорелый цвет лица отличается от зоны шеи, здесь уместно смешивать тона тональных кремов темные с светлыми,и максимально четко выровнять тон чтобы не было резкой границы между кожей лица и кожей шеи,рекомендую использовать тональный кремы соответствующие типу кожи,и дневной макияж в летние дни ,как на мой взгляд должен носить более светлые оттенки,что способствует солнцеотражающему эффекту,так же тональный крем должен иметь SPF фактор,это для тех кто беспокоится о здоровье кожи,всем прекрасного дня и настроения, спасибо ЕВА за прекрасный конкурс ❤️❤️❤️❤️❤️

  41. Вікторія

    Мій щоденний макіяж це обовʼязково крем з високим рівнем spf (для світлої шкіри це найнеобхідніший засіб) трішки тонуючого засобу (також з spf), туш для вій та прозора пудра. Для літнього денного мейку, мені вистачає цих засобів. Впродовж дня spf обовʼязково треба оновити!!!!

  42. Світлана

    З косметикою Глем Бі ще не знайома, але хочу спробувати туш для вій та кремові помади. Для денного макіяжу використовую туш для вій, блиск для губ та компактну пудру.

  43. Ірина

    З даною косметикою ще не знайома. Мій лайфхак використовую мінімум косметики, особливо в таку спеку.

  44. Альона

    Впершу чергу треба щоб кожа обличчя була вхожена,я наприклад впершу чергу беру умивалку,потім тоніком протираю ватним диском,потім наношу крем на обличчя,після цього вже наношу пудру по обличчю,а потім брови ,очі,повіки,та губи,Я хотіла б попробувати хайлайтер від GlamBee,цікаво все!!!)))

  45. Лариса

    Дуже доступно і динамічно розкриті секрети нескладно макіяж.у.Аж захотілось спробувати,не дивлячись на шалену спеку.Особливо зацікавила техніка нанесення гучно посади з олійкою.Обовязково спробую..Із переваг на літо — зранку зволожуючий крем із захистом від сонця,а вже через деякий час все інше.

  46. Катерина

    Люблю використовувати у макіяжі хайлайтер, наношу під брови та на повіку, це відкриває око.
    Також хотіла би спробувати хайлайтер від GlamBee, також цікаві олії-блиски.
    Дякую за такий цікавий розіграш!

  47. Софія

    З косметикою Глем Бі я не знайома, але бажаю протестувати її. Влітку щоденний макіяж простий, без надмірного: важливо гарно очистити шкіру, нанести крем з СПФ, далі я використовую олівець для брів, малюю стрілочку на повіках, наношу туш, і легкий блиск для губ.

  48. Катерина

    Дякую за такі розіграші, Єва!

    • Соломія

      Обожнюю цей бренд, дуже красивий, саме найбільше остання колекція сподобалась, в макіяжі використовую багато продуктів цього бренду, усе ідеально, завжди все подобаєця як виглядає, упакування і сам продукт на обличчі просто вау, дуже класний конкурс зробили, цим брендом можна зробити любий макіяж, як і креативний, яскравий, так і легкий, ненав’язливий

  49. Євгенія

    Дуже сподобалась вся колекція, але рум’яна і хайлайтер просто потрапили в саме серденько. Приємно, що вони не роз’їдатимуть тон, бо з бюджетними рум’янами в мене часто є така проблема. Палетки здалися гарними і базовими, хоч є і контрасні кольори. Шимери з палеток дуже порадували, я прям обожнюю такі формули і загалом блискітки ❤
    Ну і лайфак мій про сяяння, обожнюю наносити хайлайтер на підборіддя і над бровами зовсім трошки, але брови стають одразу акцентними, а підборіддя візуально мееше і округліше.
    Тож чекатиму цю серію в Eva, щоб спробувати власноруч❤

  50. Анна

    Перед макіяжем наношу обов’язково основу під макіяж. Хайлайтер без нього ніяк.Кольори всі світлі,трохи коричневі,або трохи рожеві.Новинки не знаю ще не дуже знайома з цим брендом,але сподіваюсь,дізнаюсь .

Рекомендуемые статьи