Конкурс от Клуба Щаслива мама и Palmolive Kids

Замечательный конкурс от Клуба Щаслива мама и Palmolive Kids стартует! Подготовили пять очень-очень классных наборов для купания малышей. Симпатичные подарки с енотом и слоненком могут отправиться именно к тебе! Читай условия розыгрыша, делись своими лайфхаками купания малышей и получи шанс выиграть приз!

Что ждет в подарочном наборе?

Новые гели для купания Palmolive Kids радуют составом с натуральными маслами, приятными ароматами и веселым дизайном с милыми зверушками: игривым енотом и симпатичным слоненком. И у тебя есть отличный шанс поближе познакомиться с этими новинками.

В каждом из 5 подарочных наборов тебя ждут:

  • гель для душа с маслом кокоса;
  • гель для душа с миндалем;
  • полотенце с енотом;
  • корзина для хранения мелочей для купания в форме слоненка;
  • пазл с животными.

Условия розыгрыша:

Для участия в конкурсе необходимо выполнить достаточно простые условия:

  1. Оставляй комментарии к статье Уход за малышами: секреты удачного купания.
  2. В комментариях делись своим опытом: нравится ли твоим малышам купаться, какие ароматы средств выбираете, какие игры делают процесс купания еще веселее. И конечно, делись впечатлениями о Palmolive Kids, если успевала попробовать новые гели!
  3. Комментарии к этому анонсу в розыгрыше учитываться не будут!
  4. Пять победительниц определим среди комментариев к указанной статье, которые были оставлены с 19 по 29 марта 2021.

 

Имя победительницы определим с помощью сервиса random.org 30 марта 2021 и опубликуем в обновлении этого анонса!

Если увидишь свое — проверь почтовый ящик, указанный при заполнении комментария. Мы вышлем на e-mail инструкцию, как получить подарок!

Всем удачи!

 

UPD: Конкурс завершен!
Поздравляем победительниц, которые получают подарки от бренда Palmolive Kids:

Оксана oxana******@********

Вита Кравчук kravch****@*******

Наталья natali******@*******

Nadija Filipchuk phil*****@*****

Елена *******670@*****

Мы отправим на ваш e-mail письмо с деталями, как получить подарок! Не забудьте проверить почтовый ящик!

19 марта / 2021 Конкурсы

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

  1. Руслана Леонюк

    Мої діти дуже люблять купатися, а з гелем Palmolive Kids купання стало ще приємнішим

  2. Тетяна Бєдінова

    Гелі Palmolive Kids додають купанню моїх дітей яскравих вражень, вони годину не хочуть вилазити з води , бавляться піною

  3. Ольга Герець

    Наші діти люблять купатися, з Palmolive Kids купання стало ще веселішим

  4. Illona Girnjak

    Які діти не люблять купатися? Мої просто обожнюють. Щоб повеселитися,купаємося з піною для ванни

  5. Варвара Ганжала

    Мої дітки дуже люблять купатися, дуже люблять купатися в піні від “Palmoliv”,купати в ній іграшки

  6. Оксана

    Донечка дуже любить купатися, особливо любить кидати мячики з ванної або через себе) Ще любить переливати водичку з однієї посудинки в іншу. Дуже раді, що є продукція Palmolive kids, дуже нам ці гелі сподобалися)

  7. Оксана

    Ми дуже любимо продукцію Palmolive kids, і дуже тішимося, що з’явилася дитяча серія)))
    Купатися донечка дуже любить, особливо з іграшками або мячиками)

  8. Марія

    Palmolive Kids це надзвичайно хороша продукція від якої моя малеча просто в захваті, її приємні аромати сприяють хорошому сну, а шкіра набуває мякенького дотику. Із свого досвіду рекомендую усім цю продукцію❤️

  9. Антонiна

    Доброго дня.Наша сiм^я давно користуеться продукцiею «Palmolive.»Чудовi шампунi,гелi для душу.Синочок в захватi,коли багато пiнки,вона мае такий чудесний аромат,особливо кокос,»Мама,я неначе на чудовому тропiчному островi» .Йому подобаеться мити машинки,як на справжнiй автомийцi, Збира цiлу купу машин,з одного боку -це черга на автомийку.А з iншого боку виiзджають уже,як син каже,»щасливi» машинки,тому ,що чистенькi.Не вiдмовились би вiд такого подарункового набору,такий милий энотик,та й пiнка з мигдальним ароматом ,думаю,теж була б у нагодi!)))

  10. Наталья

    Впервые ув дела эту детскую серию в Ева
    Запах просто супер. Детский.
    Так вкусно пахнет, что хочется самой в ванну и плескаться) ==

  11. Анна Иванова

    Двое моих сынишек обожают плескаться в ванной с игрушками и приятной пенкой.Купание с пеной Palmoliv всегда проходит весело и приятно!

  12. Ольга Шустова

    Для нашей крошки мы выбираем только самые лучшие и качественные товары.И детское средство для ванны и душа от Palmoliv самое оно!!! Приятный аромат и много пенки именно то что нужно для счастливого купания Катруси)))

  13. Дарья

    Мой Михаил, просто обожает плескаться с бомбочками, с посадками куколками из Ева, и конечно же с шампунем и гелем из Евы)

  14. Ірина Семенюк

    Мої малюки обожнюють купатися.Щоб було веселіше,купаємося з іграшками та ніжним гелем Palmolive Kids

  15. Ольга Говоруха

    Мои детки с удовольствием принимаю ванну,играют и плещутся и все это благодаря ароматной пенке от Palmoliv))

  16. Наталья Малюченко

    Мои малышата с удовольствием принимаю ванну с ароматнейшей пенкой от Palmoliv! Купание превращается в веселые игры,спасибо за счастливых малышей!

  17. Ольга Власенко

    Спасибо за качественную продукцию от Palmoliv! Малыши просто в восторге от принятия ванны с ароматной,вкусной пенкой! Купаются с удовольствием,невозможно вытащить из ванной)

  18. Елена Зеленская

    Внучата очень любят мыться с ароматной пенкой для ванны и душа от Palmoliv! Разнообразные ароматы можно использовать разные при каждом купании и получать удовольствие!

  19. Наталія

    Вся родинв полюбляє продукцію Palmollv — шампуні, гелі, піну для ванн.. Бо вона якісна з чудовими ароматами

  20. Оксана

    Наша сім’я вже давно користується Palmolive, нам дуже подобається і ми дуже задоволені. А зараз ми ще більше зраділи, тому що в Palmolive з’явилася серія Kids для діток. Це дуже актуально для нашої донечки. Дякуємо Palmolive за піклування та турботу не тільки дорослих, але і діток)))

  21. Оксана

    Ми вже скористалися можливістю протестувати Palmolive Kids, і Нам дуже сподобалося. Гель є дуже ніжним, м’яким, прекрасно пахне, а донечці найбільше сподобалася піна)))
    В нас є колекція іграшок — домашні тварини, то коли ми йдемо в ванну купатися, ці тваринки беремо з собою, і донечка дуже любить купаючись, їх купати, мити, протирати пінкою. Потім зверху зливати водичку, щоб були чисті) Ось такі наші ігри)))

  22. Таня

    З продукцією Palmolive моя сім,я вже досить давно. Купуємо косметику як для дорослих так і для дітей. Діти купатись дуже люблять!

  23. Надежда

    Доченька тоже сначала боялась воды,стали кутать в пленку и все наладилось) сейчас нам 5 мес. Любит когда поливают с душа,пелёнка нужна только для покрытия горки для купания.

  24. Ельміра

    Ми дуже любимо купатись і щоб пінки було багато

  25. Ельміра

    Ми обожнюємо купатися, пінки має бути багато жавди

  26. Віка

    Сину 5 років. Дуже полюбляє купатися. І вже все частіше каже що він сам буде купатися. Гель для душу та шампунь обирає найчастіше полуничний або щось солодке. Тому і купання в нього це задоволення.

  27. Юлія

    Мої, діти дуже любдять купатися і дуже полюбляють ароматні гелі та шанпуні з Еви ,особливо Palmolive Kids !

  28. Людмила

    Моїй донечці подобоється продукцію Palmolive. А особливо купатися та користуватися цією продукцією. Щоб купання було веселішим використовуємо качечку з каченятами.

  29. Ольга

    Особливим моментом під час купання є багато піни з гарним ароматом.

  30. Неля

    Мы пользуемся шампунем палмоли децкм он прекрано мылиться и долго пахнет это вообще класные шампуни и гели после гелей такое нежное и приятно пахнущее тело.и при купании малыш игриво льет водичку с ведерочка себе на головку и говорит «пах»что в переводе пахнет,ну это действительно пастрисающая серия для всей семьи.

  31. Наталья Дулинова

    Большое спасибо за Palmolive Kids! Дочурку невозможно вытащить из ванны! С этим гелем для душа и купания мыться одно удовольствие!

  32. Катерина

    Наша ДОНЕЧКА дуже полюбляє купатися, їй подобаються фруктові аромати

  33. Лидия

    Малыши с удовольствием плещутся в ванной,и особенно любят купаться в душистой пенке!Спасибо Palmoliv за то что делаете нас счастливыми!!!

  34. Іванна

    Моя квіточка дуже полюбляє купатись в травах(Заварюємо ромашку,нагідки та череду…по 1чайній ложці на 1л води)так купаємо лише 1раз на тиждень.Коли просто купаємось то додаю трішки дитячого засобу для купання з ароматом трав.Після купання обов’язково масаж з олійкою та розминка))Потім спиться краще)))Купаємось перед сном))Ваші гелі ще не пробували)))

  35. Юлия

    Мої діти дуже люблять купатися у ванні. а особливо я с палмолив! це рай

  36. Вероника

    У меня уже второй ребёнок, и что такое купание я знаю точно. Мой малыш обожает пенку в ванне, и чем больше тем лучше)))) В ванну берётся всё для строительства из пены и лопатка и ведёрки . Строим воздушные замки

  37. Валентина

    мы очень любим данную торговую марку! и с удовольствием принимаем ванны! ванна расслабляет и убирает стресс ну а малышам ванны это всегда радость от купания! ребенок потом хорошо спит!

  38. Світлана

    Моїм діткам 5 років і 10місяців.Старший любить купатися з гелем-піною для ванни від Avon,a молодший від Джонсонс.Засоби Палмолів для дітей не бачила щоб у нас продавались.Хотілося б спробувати.

  39. Ганна

    Дуже любить купатися,особливо,коли їй приділяють увагу її братики.Головне гарний настрій 🙂

  40. СВІТЛАНА

    Всі дітки люблять купатися та моя дочка також, а з palmolive ще буде приємніше.

  41. Надіч

    Моя донька була б дуже рада такому подарунку.

  42. Тетяна

    Доброго вечора.
    Перший раз бачу такий дитячий Palmolive,тому ми будемо дуже раді спробувати,наш синочок дуже любить купатись,має багато різних іграшок для купання,але в магазині Єва є також чудові мочалки для купання,теж як іграшка.

  43. Катерина

    Моїм синочкам дуже подобається купатися.Старший син зовсім самостійний і використовує для купання гель для душу.А
    щоб купання проходило цікавіше та веселіше для нашого крохи меншого синочка у воду добавляємо піну ,та його улюблені іграшки (сім’я черепашок). Дитячою серією Palmolive не користувалися,але дуже-дуже хочеться отримати такий класний та корисний подарунок.

  44. Зоряна

    Синочок любить купатися з іграшками) хочем попробувати гелі Palmolive, в яких хороший дизайн та думаю, що хороший аромат)

  45. Ольга

    Любимо купатися з серією hunny bunny та бомбочками, а також пінкою для купання terra

  46. Ирина

    Дочечька очень любит купаться! Ну очень! …
    Пользуемся Вашим гелем — довольны…- мягкий… нежный…. приятный… Остальными пока не пользовались

  47. Уляна

    Купання найсумніше,що ми витворяємо з малечею,всі ігри проходять з м’ячиками.Гелі іще не встигли спробувати

  48. Вікторія

    Мої дітки дуже люблять купатися ,а особливо з засобами для купання Palmolive,придбаних у мережі магазинів ЄВА.

  49. Анна

    Чудовий набір. Маю трьох діточок всі дуже люблять купатися, особливо коли багато піни та різних іграшок.

  50. Светлана

    У меня двое деток и они очень любят купаться в шампунях Ева от них приятный запах

  51. Наталія

    Наша донечка напускає бульбашки від гелю палмолів і балдіє.
    І друге і грашок не потрібно.
    А Єва наш улюблений магазин

  52. Наталія

    Користуємось милом гелем і шампунем від Palmolive вже давно ..
    Подобається всій сім’ї особливо донечці.
    Будем раді такому подарунку

  53. Токарева Ольга

    Обязательно нужны самые лучшие детские средства Palmolive, теплая водичка с приятным ароматом, массажные движения и спокойный голос при купании мамы или папы!

  54. Юлія

    Наш секрет купання дуже простий та всім знайомий,так як мій синочок ще дуже маленький,то йому вистачає приємних дотиків матусі та якихось розважливих мімік обличчя)Дуже хочемо отримати такий гарний подарунок із своєю лялею!

  55. Токарев Андрей

    Я считаю, что для малыша должна быть качественные, проверенные и гипоаллергнные средства Palmolive. Обязательно также позитивное настроение, приятная тепмпература воды и любимая желтая уточка!

  56. Токарева Раиса

    Приятный ароматы средств Palmolive Kids, немного резиновых игрушек, мамины руки и теплая водичка!

  57. Світлана

    Мої дітки дуже люблять купатися і бавитися у воді. Зі звірятами, в пінці. Продукція “Palmoliv” дуже подобається (чудові аромати), але ще дитячою продукцією не користувалися. Треба спробувати.

  58. Голубицкая Анна

    Это чудесные средства Palmolive Kids , улыбка на мамином лице и ласковые руки! А еще нежные движения и спокойные , ровный голос.

  59. Вікторія

    Добрий день ! Мої діти дуже люблять купатися у ванні. Любимо використовувати гелі та шампуні Palmolive різних запахів.

  60. Токарев Юрій

    Я вважаю, що дитину треба купати як матусям, так й татусям, використовуючи приємні та якісні засоби, мати під рукою іграшку-качечку та непогано заспівати пісню при цьому.

  61. Таїсія

    Моя сім’я дуже полюбляє продукцію Palmolive. Ми вже 15 років користуємося шампунем, милом та гелем для душу цього виробника. Вони дбайливі до шкіри і не викликають подразнення. Аромат чистого тіла надовго залишиться і буде радувати вас протягом дня. Моїм трьом діточкам подобається аромат кокосу. Це нагадує їм відчуття перебуття в екзотичній тропічній країні. Я наливаю їм як у своєму дитинстві трохи шампуні у пляшечку з під мильних пузирів і вони висувають повітряні бульбашки . Так купання перетворюється ще й в чудову гру і надовго залишає хороший настрій у дітей. Дякуємо Вам за таку радість для усієї сім’ї.Бажаємо творчого натхнення і здоров’я. Сім’я Ткаченко

  62. Катя

    Мої дітки дуже люблять купатися, и кожного разу в них дуже яскраві емоції, дуже люблять купатися в піні від «Palmoliv», коли її неймовірно багато, також нам дуже подобаються приємні аромати від «Palmoliv»!!!!!

  63. Люба

    Мої діти дуже люблять купатися с шампуню єва