Жаркие новости: выиграй бокс с косметикой Lirene!

Каждый раз визит в EVA дарит приятные beauty-открытия. К примеру, этой весной бренд Lirene ты могла встретить не только на полках с уходом, но и в отделе декоративной косметики.

Теперь насладиться выбором текстур и оттенков тональных средств Lirene ты можешь как на сайте eva.ua, так и в оффлайн магазинах EVA. 🤩 И в честь такого приятного события объявляем конкурс с классным призом – подарочным боксом от Lirene!

EVA в инстаграм

Что ждет тебя в подарочном боксе от Lirene?

Победительницу этого конкурса ждет ⭐стильный подарочный бокс с качественной декоративной косметикой Lirene.⭐ В нем ты найдешь:

Подарочный бокс от Lirene

Условия конкурса

Выполни всего два простых условия, чтобы оказаться среди потенциальных победительниц::

1. Оставь комментарий к статье (кстати, о тональных средствах от Lirene сможешь в ней узнать кое-что интересное):

Лучшие тональные средства для жирного типа кожи

2. В комментарии расскажи, на что в первую очередь обращаешь внимание при выборе тонального средства. И конечно, если уже тестировала тональные от Lirene, поделись впечатлениями, какой из них твой фаворит!

Обрати внимание, что учитываться будут только комментарии к статье. А чтобы точно повезло, не забудь поставить ей еще и лайк!

Выбор победительницы

  • Розыгрыш продлится — с 15 по 26 июня 2023 года*
  • Победительницу определим — 27 июня 2023!**

Обязательно проверь 27.06 обновления этого анонса, чтобы первой узнать результаты.

Удачи!😉

* Победителя выберем с помощью сервиса random.org

** Имя опубликуем в обновлении этого анонса. А на почтовый ящик, указанный при заполнении комментария, мы пришлем инструкцию, как получить подарок!

Результаты конкурса

  • Главная победительница — Юлия ag*****ua@*********

Поздравляем победительницу, которая получает стильный подарочный бокс с декоративной косметикой Lirene. Проверьте почтовый ящик и найдите e-mail письмо с инструкцией, как получить свой подарок! 🎁

Дополнительная победительница

Сюрприз! Мы дополнительно разыграли  бокс с уходовой косметикой Lirene среди тех, кто оставил комментарии к этому анонсу.

  • Дополнительный подарок получает — Анна pol******apt@******

Проверьте почтовый ящик и найдите e-mail письмо с инструкцией, как получить свой подарок!🎁


Читайте также:

15 июня / 2023 Конкурсы

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

  1. Тетяна Логвиненко

    Вітаю

  2. Анна

    Чому немає результатів конкурсу?

  3. Катерина

    Тональні засоби обираю різні для різних пор року. Першочергово звертаю увагу на консистенцію. Влітку засіб має бути легким і трохи рідкуватим, весною та восени — середньої щільності, а взимку — досить щільним. Влітку також обов’язкова наявність spf. Потім дивлюсь на вартість, стійкість.
    Тональними засобами саме від Lirene не користувалась, але хочу спробувати.

  4. Вікторія

    При виборі тонального засобу перед усім звертаю увагу на вартість, тон, текстуру, ненавиджу відчуття маски на обличчі та забиті пори та підкреслення дрібних зморшок.
    Пробувала Lirene BB крем — дуже крутий, чудово лягає на шкіру і маскує недовершеності.

  5. Юлія І.

    Завжди шкода витрачених на тональний крем грошей, коли його відтінок не підійшов до обличчя. Освітлення в магазині зазвичай не дозволяє тверезо оцінити ситуацію.для вибору крема використовую тестер

  6. Aleksandra

    Сучасний тональний засіб повинен бути мягеньким та не пересушивати шкіру, а головне він повинен бути непомітним і не жирним. Адже, особливо в літню спеку хочеться мінімум макіяжу, але якщо він все ж таки потрібен — важливою умовою є легкий тональний засіб! А ще круто, коли тональний засіб не залишає слідів на одежі! На ці пункти я акцентую увагу при своєму виборі.

  7. Юлія І.

    Вибрати хороший тональний крем – це не тільки про красу, а й про здоров‘я, це більше про догляд, ніж про вирівнювання кольору шкіри та маскування недоліків.
    Щоб підібрати тональний крем, важливо звернути увагу  на склад . Дуже хочу спробувати утой бокс .

  8. Валентина М.

    Дуже хочу спробувати такий набір , бо в моїй косметичці не вистачає саме такої косметики . Обожнюю «Еву» за хороші ціни та вибір та за тестери .

  9. Олександра

    Lirene не тестувала. Звертаю увагу на наявність СПФ.

  10. Діана

    Дуже подобається косметика Lirene

  11. Ольга Василівна

    В першу чергу звертаю увагу до якого типу шкіри належить та на наявність spf. Завжди купую засоби для волосся Lirene (дуже задоволена якістью), а тональними засобами не користувалась на жаль. Напевно варто спробувати!!!

  12. Олена

    Коли обираю для себе тональний крем , звертаю увагу на його консистенцію , також на відгуки користувачів, так як в мене жирна шкіра мені важко підібрати догляд і замаскувати недоліки ! З косметикою Lirene не знайома .

  13. Олена Борисова

    При виборі тонального засобу звертаю увагу на консистенцію, запах. Велике значення має те, як покриває недоліки шкіри і як тримається протягом дня. Я не дуже люблю наносити поверх тону пудру, тому, мені важливо, щоб тон не «сповзав» протягом дня. Засобами Lirene користуюся із задоволенням.

  14. Вікторія Василівна

    Дякую за розіграш, я дуже давно мріяла про таку косметику вона мені сподобалась коли я була в плдруги

  15. Тетяна

    Тональні засоби вибираю враховуючи тип шкіри, наявність Spf, також важливим є бренд. Тональні від Lirene не пробувала.

  16. Олена

    Охх ,хочу бокс,щоб спробувати.

  17. Анна

    Дуже гарний бокс. Хочу спробувати всю продукц ію цього виробника

  18. Наталья

    Стаття повчальна дякую. А тоналка має бути невагома та непомітна ,але при цьому вона маскує всі недоліки ,пігментації, прищі, синці,зморшки, така мае бути тоналка.Лірен ще не користувалася,але хочу спробувати

  19. Валентина

    Дякую за статтю .дуже хочу спробувати те що у боксі )) тоналку купляю за брендом

  20. Мигуш Світлана

    Яскраво підкреслена щільна текстура,гарно матує та насамперед склад тональної основи, який зазначено на упаковці, гарно лягає на зазделегідь підготовлене обличчя…РЕКОМЕНДУЮ,спробуйте і будете приємно здивовані

  21. Марина

    Дуже хороші тональні креми мені сподобались, я у захваті, дякую.

  22. Марина

    Дуже хороші тональні креми мені подобраться, хороша якість, я у захваті, дякую.

  23. Тетяна

    В тональній основі головне — стійкість і ступінь перекриття, фініш і колір кожна обирає індивідуально

  24. Наталія

    Обожнюю вашу косметику,але тональним засобом ще не користувалась.Звертаю увагу при вибору тонального крему на текстуру и щоб був з spf.

    • Олена

      При виборі тонального засобу звертаю увагу на консистенцію, тон в залежності від пори року. Влітку обираю більш легкі засоби, перевагу надаю тим, які мають додатковий spf захист. Користувалася доглядовою лінійкою Liren для обличчя, але сподіваюся, що спробую і тональні засоби цієї фірми.

  25. Альона

    Стаття дуже корисна, дякую. Особливо для мене, бо в мене жирний тип шкіри і важкувато підібрати тональний засіб, щоб не блищало обличчя. При виборі тонального засобу звертаю увагу на бренд, чомусь корейська косметика підходить найкраще для мене. Про lirene чула, але не користувалася цією косметикою, тому нічого не можу про неї сказати.

  26. Світлана Поставна

    Я завжди читаю ваші статті, вони дуже цікаві та багато нового для себе відкриваю. Тональний засіб завжди шукаю щоб підходив мені по кольору та щоб був обовязково легеньким. Не люблю товстий шар). Тональні фірми Lirene ще на собі не пробувала, але думаю скоро спробую.

  27. Христина

    Дуже класні засоби
    Користуюсь ними із задоволенням

  28. Олена

    виглядае дуже круто! хотілось би спробувати все це на собі)

  29. Тетяна

    В тональний засобах ціную: структуру (не повинен забивати пори, зволоження, якість перекривання і «носіння» цілий день , наявність спф.
    Тональними засобами Лірен, ще не користувалась . Взагалі, тональними засобами — не користуюсь ( хоча роблю макіяж щодня )

  30. Алла

    Дуже гарні тональні засоби і вс,і як один особливі по своєму. Бокс дуже гарний, хотілось би отримати. Всім гарного дня і Перемоги.

  31. Анна

    Стаття чудова, цікава, стала в нагоді. Дякую ☺️ Тональний засіб підбираю під свій тип шкіри, вона в мене суха, тому для мене важливо , щоб не стягувало обличчя. Тональним кремом від Lirene, ще не користувалась, але дуже хочу спробувати, впевнена, що залишусь задоволеною☺️ Хай всім щастить у розіграші і мені теж

  32. Леся

    На мою думку, тональний засіб — це річ, яка має бути в косметичці кожної жінки. Він може приховати дрібні (і не тільки) недоліки шкіри обличчя, зробити її гладенькою, рівною, сяючою, зрештою, підкреслити красу жінки. Обираючи такий засіб, на мою думку, передусім варто знати тип своєї шкіри, звертати увагу на насиченість кольору та текстури. Представлена інформація була досить цікавою для мене.
    На жаль, ще не користувалася продукцією від Lirene, але дуже хотіла б спробувати.

  33. Марія

    Дуже люблю косметику Lirene.З цим брендом познайомилась у 2020 році.Склад продуктів мені підходить,не було ні разу алергічних реакцій,тому купую часто догляд для шкіри обличчя.Тональний від Lirene ще не пробувала купувати,але під час покупки звертаю увагу на склад продукту ,а також на переносимість гарну шкірою ,бо маю алергічну ,комбіновану шкіру.

  34. Катерина

    Дуже крутий б‘юті бокс Вже хочеться спробувати цю косметику на собі!

  35. Катерина

    Користуюсь тональним засобом майже завжди. Маю жирну шкіру, тому до вибора тональної основи підходжу з урахуванням цієї особливості. Ще дуже важливо, щоб після нанесення основи не було ефекту «маски» і обличчя виглядало природньо та сяяло. Сподіваюся виграти бокс засобів від Lirene.

    • Юлия

      Суперский бокс.Очень хочется попробовать.

    • Анна

      Стаття цікава, стала в нагоді. Дякую ☺️ При виборі тонального крему звертаю особливу увагу щоб не стягував обличчя, так як в мене суха шкіра. Тональним кремом від Lirene, ще не користувалась, але дуже хочу і впевнена що я залишусь задоволеною ☺️ Хай всім щастить у розіграші і мені теж

  36. Виктория

    Добрый день. Пишу второй раз. Не нашла свой комментарий.
    Мне 61 год. Всегда пользовалась косметикой ИвРоше. Но решила поменять бренд. При выборе тонального средстваля меня важна текстура и тон. У меня «благодарная» кожа. Надеюсь, что косметика фирмы Lirene мне подойдёт.
    Желаю всем девушкам и женщинам не только внешней, но и душевной красоты!

  37. Олена

    Бренд Lirene дійсно заслуговує на особливу увагу. Користуваламя лінійкою кремів для догляду за обличчям. Наразі фаворитом є
    тональний крем , що забезпечує матовий вигляд шкіри без ефекту маски. Його стійка формула гарантує оксамитову матовість шкіри до 12 годин. Вітамін Е чудово захищає, зволожує та надає антиоксидантну дію на шкіру, залишаючи її свіжою та повною життя. Це любов з першого використання!

  38. Женя

    Якщо чесно то ще не користувалася продукцією Lirene. А дуже хотілося б. Особливо кремчики з spf та вам.

  39. Анна

    Бокс дуже чудовий . Те що потрібно для кожної жінки.
    Тональну основу подбираю за текстурою, щоб не була дуже важка без жирного близку. Наносилась легесенько і не було відчуття маски на обличчі, а в літній час це особливо. А якщо тональна основа легка і лягае тонким шаром та ще з spf то це вона ту яку я так довго шукала

  40. Таня

    Дуже подобається текстура тонального ВВ крему Lirene,взагалі не відчувається на обличчі,добре маскує недоліки,а ще обожнюю гелі для вмивання

  41. Наталія

    Дуже класний бокс, хотіла б протестувати так як декоративної косметики цієї марки ще не маю. При виборі тонального засобу головне для мене, щоб він був легкий і не забивав пори, так як маю жирну шкіру.

  42. Марина

    При виборі тонального засобу спочатку звертаю увагу на оформлення ( приємно коли в тебе на полиці гарні баночки-скляночки),а потім на текстуру крему, подобається легкий і зволожуючий. Тональні засоби від Lirene не використовувала.

  43. НАДIЯ

    Lirene.Матирующий тональный флюид для лица Lirene Nature Matte Fluid, 12 Naturalny, 30 мл Я КУПЛЯЛА І КУПЛЯЮ.ЦЕ ЗАСОБИ.подобається купувати в ЄВЕ.часто кешбек і знижки на нього. мені подобається як він лягає. для мене важлива ціна. а тут і ціна та якість мене влаштовують.я і пудру цієї марки брала. теж підійшла. дякую за можливість купувати за знижками. Хорошого бізнесу та процвітання ЕВЕ.СТАТТЯ сподобалась.доступно викладено.Світлана Проскура-дякую Вам!

  44. Олена

    Хочу бокс спробувати.Ще не користувалася .

  45. Інна

    Дуже важко підібрати тоналку,бо сама смугла та ще й пігментні плями на обличчі,тому дуже важливо щоб тон лягав однорідно та не було видно плям. Косметикою Lirene ще не користувалася,але хочу спробувати

  46. Марина

    Ще не користувалися косметикою цієї марки,але дуже хочу спробувати.Тому дуже хочу виграти цей бокс.

  47. Єлизавета

    Завжди користуюсь тональним засобом, а якщо він ще й для жирної шкіри в спекотну пору, то, взагалі , круто. Хотілося б його випробувати. Люблю тональні засобів легкої текстури, які природньо виглядають на шкірі і які гарно замасковують недоліки шкіри. Завжди підбираю тон, який мені підходить і дивлюсь на склад.
    Надіюсь на виграш цілого боксу чудових засобів від Lirene.

  48. Анна

    Дуже класна ідея розіграшу, люблю отримувати та тестувати нову косметику. Тональний крем подобається з сяючими часточками дуже прискіпливо вибираю колір не подобається ефект маски на обличі. Дякую за ваші старання та роботу над новими продуктами.

  49. Ірина

    Подобаються креми від Lirene, легко наносяться, чудово зволожують та живлять. Мій фаворит це ВВ-крем з гіалуроновою кислотою і вітаміном С, користуюся вже кілька років)

  50. Наталія Володимирівна

    Також тональним ще не користувалась а крем від Lirene дуже сподобався! Взагалі я знаю що ця косметична фірма одна з самих якісних!

  51. Ярослава

    Дякую за статтю, тепер я дізналася більше інформації, бокс дуже класний

  52. Єва

    Хочу виграти бокс

  53. Тетяна

    Ніколи не користувалася цим брендом ,а треба зараз активно підтримувати нашего виробника .

  54. Марина

    Засоби Lirene завжди були якісні та цікаві своїм різноманіттям. Тональні засоби-люблю та використовую саме цього бренду.
    Бокс у розіграшу-перлина у косметичці кожної красуні!

  55. Ярина

    Завжди підбираю тональний крем не плотний

  56. Ярина

    Дуже хочу виграти

  57. Юлія

    Дякую за статтю. Дуже ретельно обираю тональну основу, оскільки маю чутливу шкіру. Важливий також SPF. Косметикою бренду Lirene ще не користувалася, але дуже хочу спробувати.

  58. Ірина

    При виборі тонального крему звертаю увагу на текстуру крему. І щоб до кольору шкіри підходив. Тому влітку темніший тон беру, а взимку світлий.

  59. Світлана

    Дуже класна база під макіяж Lirene
    Користувалась також детонатором кремом , в першу чергу влаштовували його матові властивості
    Дуже якісна косметика

  60. Лідія

    Класний бокс) Користувалася тональним від Lirene, вирішила спробувати, була акція в магазині, колір підібрали під свій тип шкіри. Чесно була вражена, за таку ціну, це просто скарб! По-перше не забиває пори, немає ефекту маски, по-друге вирівнюю тон шкіри, значні недоліки не сховає, але дрібні так,надає свіжості обличчу!Тож, сподіваюсь, що вдача мені посміхнеться і я отримаю цей чудовий подарунок!

  61. Оксана

    При виборі тонального крему головними критеріями для мене є, по-перше, правильний відтінок, а по-друге, чи підходить він моєму типу шкіри.

    Выд Lirene в мене свого часу була міцелярка, мені сподобалось. Хотілося б спробувати ще засобів від цього бренду!

  62. Валентина

    Дякую за статтю.дуже цікаво .підбираю дуже прискипливо

  63. Зоряна

    Тональна основа має бути наче друга шкіра: легка, без блиску, добре перекривати недоліки. Також важливим є захист SPF.
    Саме таким критеріям відповідають продукти LIRENE. Насолода від користування.

  64. Лідія

    Гарно дякую за статтю і рекомендації в ній. З віком(35+) більш ретельно ставишся до вибору косметики і особливо до кінцевого результату. Це не просто декоративна і маскуюча косметика, а й доглядаючий засіб для шкіри, легка текстура, якісне покриття (при якому усі недоліки шкіри залишаються непомітними), захист SPF. Косметикою Lirene не користувалася., але дуже цікаво спробувати.

  65. Тетяна

    Доброго дня, обираючи тональну основу,звертаю увагу на состав,щоб містила гіалуронову кислоту,була легка,щоб не було ефекту маски.Брендом Liren не користувалась,хотілося би спробувати

  66. Жана

    Гарна якісна косметика, дуже подобається!

  67. Марина

    Користуюсь доглядовою косметикою від Lirene і вона чудова, дуже хочеться спробувати і декоративну косметику ,не сумніваюсь що вона буде такою ж неймовірною

  68. Юлія

    Lirene тональну основу пробувала, а моя подруга тільки її використовує. Все перекриває і освіжає обличчя. Рекомендую.

  69. Анна

    Дуже хочу спробувати вашу косметику. В тональній основі для мене важлива її однорідність та нанесеня без ефекту маски. Також склад продукції, який буде не тільки коректувати зовнішність, а ще й підтримувати стан шкіри

  70. Наталія

    Часто купляю косметику цієї марки і не тільки ВВ крем.

  71. Наталія

    Ще не користувалась, хочу спробувати!завжди шукаю легкий тональний крем,та захист від сонечка наразі важливий)

  72. Ірина

    Радо познайомлюся з новою косметикою.

  73. Карина

    Чудовий конкурс !!!

  74. Анна

    Користуюсь ВВ кремом постійно. Прекрасно перекриває недоліки на не відчувається на обличчі

  75. Наталія

    Обираю найсвітліші відтінки тонального засобу. Цікаво, що запропонує Lirene?

  76. Лариса

    У виборі на тональну основу, звертаю увагу на тон, текстуру, щоб вона була легкою, гарно лягала, не обтяжувала шкіру, та зволожувала її.

  77. Ірина Мартинюк

    Ціим брендом знайома десь років 5 придбала в Єві почала з різних кремів і вікових і еко засоби для вмивання спрей тоніки чим сподобались легкістю свіжістю не визивают ніяких подразнень. Зараз маю в наявності тон крем з вітамін С дуже подобається доречі гарно пахне не забиває пори виглядаю натурально всім знайомим рекомендую!

  78. Дар'я

    Обожнюю продукцію від Lorene

  79. Яценко Яна

    Єва завжди може приємно здивувати)

  80. Катерина

    Часто користуюсь доглядовою косметикою цього бренду. Подобаються креми та засоби для вмивання. Із задоволенням спробую і засоби для створення макіяжу. Буде цікавий досвід. ))) в тональних кремах ціную насамперед перед зволоження шкіри . ☺️

  81. Анастасія

    Засобами цього бренди поки не користувалась, але має бути щось дуже класне. Звісно, звертаю увагу на склад продукту, колір і не менш важливо ціну

  82. Анастасія

    При виборі тонального засобу завжди звертаю увагу:
    — на широку палітру відтінків, люблю коли є відтінку з рожевим підтоном;
    — наявність дозатора, щоб зранку було зручно швидко зібратися;
    — щоб після нанесення тональний засіб добре тримався та не залишав слідів на одязі або телефоні.
    З радістю спробую тональні засоби від Lirene, адже доглядова косметика цієї фірми мене порадувала своєю якістю.

  83. Тетяна

    Я користуюся продукцією цтого бренду і дуже ним задаволена. Декоративною косметикою цього бренду ще не користувалася хочу спробувати При виборі тонального враховую тип моєї шкіри, яке у нього покриття,а також колір.

  84. Тетяна

    В тональній основні,як і ВВ- кремі завжди + коли присутня гіалуронова кислота, що дарує відчуття свіжості та зволоження. Обов’язково потрібен високий рівень SPF. З цими вимогами крем і тоналки завжди впораються. Мені цікаво як себе поводити пудра цієї фірми. Подарунковий бокс вразив своїм наповненням. Хотілося б виграти і стати поціновувачем цієї косметики

  85. Олена

    В першу чергу звертаю увагу на текстуру крему, склад.

  86. Алёна

    Восхитительный подарок есть продукция Lirene пользуюсь с удовольствием и дарю родным)

  87. Ольга

    Є нагода спробувати.

  88. Оксана

    Косметика неперевершена

  89. Кіра

    Насправді він цього бренду є тільки база під макіяж, але тепер я побачила що дуже багато класної декоративної косметики і дуже хочеться спробувати все

  90. Інна

    Чудовий подарунок,чудова косметика

  91. Анастасія

    З декоративною косметикою тм Lirene ще не знайома, але хочу спробувати. Користувалася декількома кремами для обличчя, мені сподобалися.
    Хочу виграти бокс

  92. Лілія

    Чудова косметика! Особисто користувалася денним кремом і продовжую його купувати. Тональний засіб СС крем взагалі найкращий. Рекомендую всім своїм подругами і вони також із задоволенням неодноразово його купують

  93. Анастасія

    Користувалася тнальним кремом Complate Coverage Fluid Covering від бренда Lirene. Для щоденного використання те що треба. Маю пігментацію, тому подобається що він матує шкіру, вирівнює тон, при цьому не забивє пори. При виборі косметики звертаю увагу на захисні властивості, SPF.

  94. Татьяна

    Добрый день. Из продукции фирмы Lirene пользовалась кремами: вокруг глаз и от морщин. Хорошая текстура, отличный результат! При выборе тонального крема, подбираю свой тон и уровень защиты. Хочу выиграть!

  95. Марина

    Новий дизайн продукції дуже привабливий. З радістю спробувала б новинки від улюбленого бренду. Користувалася палетками, кремами дуже сподобалося. Свій вибір зупиняю на Lirene

  96. Катерина

    Ніколи не вигравала в розіграшах тому можливо тут пощастить

  97. Світлана

    Тональною основою від Lirene ще не користувалась, а ось крем для обличчя просто чудовий. Коли обираю тонально основу звертаю увагу на SPF, а також щоб тон підходив до тону моєї шкіри.

  98. Антоніна

    Дуже хочу виграти цей бокс, просто обожнюю зволожуючі креми від Lirene , особливо з вишенькою , хотілось би спробувати і щось з декоративної косметики

  99. Ольга

    В наш нелегкий час дуже приємно отримати подаруночок, бокс супер

  100. Анастасія

    Гарне поєднання продуктів

  101. Анна

    Пользуюсь пару лет кремом для лица Lirene. Главное для меня — лёгкая текстура. Дочь пользуется интимочкой, отличная штука. Тонального крема не было, но надеюсь выиграть и попробовать

  102. Катерина

    Моя сім’я давно користується засобами для догляду Lirenе. Я задоволена, рекомендую !

  103. Виктория

    Шикарный бокс

  104. Альона

    Гарний бокс. При виборі тональної основи звертаю увагу на те, як вона підлаштовується під колір шкіри, який має фініш.

  105. Надія

    Із задоволенням користуюсь вказаною маркою. Зараз використовую креми.
    При нагоді хочу спробувати інші засоби.

  106. Юлія

    В першу чергу звертаю увагу на колір, текстуру тонального крему
    Від Lirene використовувала тільки пінку для вмивання. Задоволена нею

  107. Наталья

    Я всегда покупаю продукцию новых компаний и Брендов. Новые разработки всегда в приоритете. Вашу продукцию еще не пробовала. У меня проблемная кожа. Тип кожи комбинированный и на многие крема и тональные средства у меня аллергия.
    Буду рада такой возможности протестировать LIRENE. Очень люблю декоративную косметику, а особенно тени розовой гаммы. Жду ваш бьюти кейс.

  108. Alla

    Дуже полюбляє моя шкіра тональні засоби від цієї чудової фірми! Для комбінованої шкіри це найкращий засіб в взимку, і влітку! Також більше чотирьох років використовую рум’яна та пудру. Як на мене, стійкі та чудово підкреслюють, що треба і приховують недоліки) не забивають пори. А мій фаворит Lirene City Matt 203, 207, 208

  109. Тетяна

    Дякую Еві за можливість обирати продукти краси та гігієни, радувати нас подарунками та акціями. Кожна посилочка з Еви покращує настрій та полегшує наше не просте життя. З повагою ваша багато років шанувальниця, Тетяна❣️

  110. Олена

    Постійно користуюсь догдядовою косметикою для обличчя. Креми для обличчя і під очі. Декоративну косметику ще не тестувала, але хотілося б. Завжди обираю не дуже щільне покриття, щоб виглядала кожа натуральною .

  111. Katerina

    Користувалась кремом для обличчя даної торгової марки- дуже сподобався, моїй комбінованій шкірі підійшов ідеально!
    Декоративну косметику ще не пробувала.

  112. Інна Лисиця

    Тональний крем – мій мастхев в косметичці. Щодня вирівнює колір обличчя і полегшує нанесення інших декоративних засобів.
    У мене пігментована шкіра, тому хотілось би щоб тоналка від Lirene маскувала але не обтяжувала, була б легка на обличчі. Однозначно спробую.

  113. Тетяна Гайда

    Люблю тоналки ВВ. Вони легенькі ім їх не відчуваєш на обличчі

  114. Олена

    Тільки в мене не працюють посилання на продукти?

  115. Руслана

    Шикарный бокс

  116. Ольга

    Продукцією Lirene ще не користувалася, але дуже хочу її спробувати. При виборі тонального засобу перевагу надаю продукції, яка добре перекриває всі недоліки шкіри, але залишається невагомою і непомітною. Цього очікую і від продукції Lirene

  117. Єва

    З Lirene я познайомилась коли шукала гель для вмивання щоб змивав легкий макіяж, так знайшла гель для вмивання від Lirene з чорницею, дуже приємний аромат і чудово змиває навіть стійкий макіяж, економний у використанні, також подобаються креми для обличчя цього бренду, більш легкі беру на літо більш поживні на зиму, доглядова косметика мені подобається, а от декоративна не тестувала, буде цікаво дізнатися і знайти щось цікаве

  118. Світлана

    Користуюсь ВВ кремом з гіалуроновою кислотою.
    Дуже подобається, добре перекриває всі недоліки, шкіра становиться оксамитовою.

  119. Аня

    Я звертаю увагу на колір та склад та я не тестувала ще тональний крем від Liren але хочу спробувати він дуже класний я думаю

  120. Вероніка

    В мене дуже багато ваших прикрас
    А вмене є косметика від EVA
    Я звертаю увагу на текстуру та на тон
    Я ніколі не курустувалась від ларенд тоналного засубу

  121. Ірина

    З Lirene ще не знайома, але дуже цікаво.
    При виборі тонального крему, або основи під макіяж я звертаю увагу для якого типу шкіри він підходить. А потім на тон крему.

  122. Валерія

    При виборі тонального засобу завжди звертаю увагу на склад, щоб містив мінімальну кількість силіконів і парвбенів (а ще краще без них) подобаються легкі текстури з вологим фінішем та сяйвом. Також перевіряю, чи після того як на свотчі застиг тональний засіб — чи не відбивається на серветці. У ліпен мені подобаються СС креми, інші ще не пробувала. В мене комбінований чутливий тип шкіри з куперозом, і СС крем підходить .
    Вся доглядала косметика лірен — в це креми для обличчя, тоніки, засоби для вмивання, гелі для душу і інтимної гігієни завжди підходять!

  123. Ірина

    З Lirene я, ще не знайома, але дуже цікаво.
    При виборі тонального крему, чи основи під макіяж я в першу чергу звертаю увагу на тип шкіри для якого він підходить, а потім на тон.

  124. Катерина

    Ще не пробувала тональні засоби від Lirene. У тональному кремі мені дуже важливо щоб був матовим та не блистіло лице від нього,тому що маю дуже жирну шкіру. Та дуже важливо щоб гарно наносився,гарно покривав недоліки але майже непомітним був 🙂

  125. Катерина

    Дякую за чудову змістовну статтю, багато корисної інформації. Тональні засоби Lirene ще не тестила, але хотіла б спробувати.

  126. Любов

    Lirene користуюся приблизно чотири роки . Нель для інтимної гігієни і крем для обличчя. Особливо хороша продукція для людей схильних до алергії. Я задоволена, рекомендую !

  127. Тетяна

    Пробувала СС-крем від Lirene та бронзер+рум’яни, неймовірно сподобалась косметка, кольори природні, не забиває шкіру, не тече, не сипеться, гарно тушується, не зміню відтінок через деякий час після нанесення. При виборі тону орієнтуюсь на стан шкіри (від того буде залежати щільність), відтінок (чи не жовтить, не окислюється) та ТМ, ноунеймам не довіряю, новинки можу пробувати у тінях, помаді і т.д., але шкіра обличчя — не для експерементів (особисто моя думка!)

  128. Оксана

    Тональний засіб підбираю до кольору шкіри. Від Lirene подобаються креми для обличчя. Хороше зволоження і без подразнень. Дуже широка лінійка кремів.

  129. Наталія

    Дуже гарна і якісна декоративна косметика.
    Особисто я користуюсь ВВ кремом з гіалурованою кислотою мені дуже подобається!

  130. Аліна

    Обираючи тональний крем, найголовніше для мене це на скільки він якісно зволожує, а також його склад.

  131. Юлія

    В першу чергу при виборі тональної основи звертаю увагу на якість,ціну та колір.Основу даного бренду ще не використовувала але дуже хочу спробувати

  132. Оленка

    Добрий день. Тональними засобами від ТМ Lirene, на жаль, ще не користувалася, але дуже б хотілося. Дуже приємно, що проводиться такий розіграш, з таким наповненням. Хай пощастить

  133. Оксана

    Тональними засобами часто користуюсь. Для мене важливо, щоб вирівнював тон шкіри, маскував недоліки і тримався на протязі дня .Lirene ще не користувалася, але було б цікаво спробувати

  134. Анастасія

    Чудова стаття!

  135. Марина

    Lirene- дуже класна косметика, користуюся не один рік і всім рекомендую! Це той варіант коли якість вище за ціну.

  136. Анжела

    Особисто для мене стаття є дуже пізнавальною та корисною. Маю змішаний тип шкіри. До ознайомлення з інформацією, викладеній у статті, була впевнена, що щільні маслянисті засоби краще замасковують недоліки. На водній основі навіть не розглядала, «відкидала» одразу. Автору статті ВЕЛИКЕ дякую за лаконічне і корисне роз’яснення.
    За порадою колеги користувалась ВВ кремом Lirene Hyaluronic. Але, знову ж таки, через необізнаність, наносила одразу велику кількість (у повній впевненості, що так краще). Тепер зрозуміло, чому жодний з придбаних маскуючих/матуючих засобів (не тільки Lirene) не використала повністю. Через суцільні розчарування взагалі припинила користуватися «тоналками», виключно пудрою і за необхідності консілером. Звичайно, прикро відчувати себе віслюком, але тепер «розпирає» гордість від отриманого багажу знань. Велика дяка автору!

  137. Олена

    Приємна подія. Давно хотіла спробувати пудру з сяючим ефектом.

  138. Оксана

    Часто користуюсь тональними засобами, Lirene ще не пробувала. Для мене важливо щоб було декілька відтінків, щоб можна було вибрати саме свій, щоб була легка текстура, щоб був гіпоалергенним

    • Оленка

      Взагалі косметика Lirene мені подобається, але тональними засобами не користувалася. Для мене важливо, щоб приховати недоліки на шкірі і щоб не було блиску, так як у мене жирна шкіра. Дякую, що з’явилася така нагода.

  139. Mariia Y.

    Перш за все при виборі тонального засобу звертаю увагу на те, наскільки добре вона перекриває недоліки шкіри, та щоб підходила для моєї чутливої шкіри. Косметикою «Lirene» раніше не користувалася, але дуже хочу спробувати щось новеньке для себе.

  140. Катерина

    Дуже подобається косметика Lirene, як для обличчя, так і для догляду за тілом

    • Оксана

      Lirene It’s A Match SPF15. Тональну основу влітку використовую тільки таку. Хоч тип шкіри обличчя — комбінований, проте влітку на шкірі часто жирний блиск. А ця основа чудово тонує і освіжає

  141. Зорина

    Для мене важлива текстура тонального крему. Подобається легка тоналка, як флюїд. Ну і звичайно відповідність тону шкіри. Lirene користувалася денним кремом, дуже сподобався.

  142. Леся

    Чудова стаття!
    Тональний крем – засіб номер 1 в косметичці кожної жінки. У різні періоди життя він не просто вирівнює колір обличчя, а також спрощує нанесення інших декоративних засобів. Я користуюсь тональним кремом майже щодня.
    Правильний і якісний тональний крем – не просто декоративний і маскуючий, а й доглядаючий засіб для шкіри різного типу. У мене чутлива шкіра, тому хотілось би спробувати і засіби від Lirene!

  143. Лариса

    Тональний крем не пробувала, але є чудова нагода!

  144. Ірина

    В тональному кремі ціную якість нанесення та його фактичну дію. Коли засіб починає розтікатися по обличчю чи,навпаки, наноситься якимись шматочками, то користі від цього нуль. Легка структура викликає задоволення, адже відчуваєш, що засіб рівномірно розподіляється по шкірі. Неприємно, коли текстура липка. Адже на обличчя потрапляє пил. І дуже добре, коли після знаходження на вулиці не з’являються нові пігментні плями.

  145. Оксана

    Добрий день!
    Зазвичай користуюся тональним кремом у осінньо-зимній період. На літо важко підібрати щось легке і зволожуюче — або дуже сушить кожу, або шкіра блистить і хочеться просто вмитися.
    Косметикою Lirene не користувалася.
    Це чудова нагода відкрити для себе нову косметику;)

  146. Наталія

    Маю жирний тип шкіри — тому в тональних для мене головне текстура, щоб був легкий та не забивав пори. Спробувала вже майже все що є на ринку, але ідеального ще досі не знайшла. Зараз користуюсь ВВ-кремом від Holika з SPF 30. На літо більш-менш добре, він не окислюється на відміну від тональних засобів Мейбеллін та Макс Фактор, не скочується і не комедогенний. А взагалі я готова пробувати інші засоби, щоб знайти свій ідеальний.

  147. Людмила

    При виборі тонального крему звертаю увагу на чотири важливі моменти: правильно підібраний засіб за типом шкіри,бажаний ступінь покриття та ефект,відтінок тонального крему і наявність SPF.

  148. Тетяна

    Зараз у мене легкий зволожуючий крем для макіяжу з SPF 30, бо з віком пігментація стає все помітніше. Тональний крем не пробувала, але є чудова нагода)))))
    Коритсуюся засобами для догляду за обличчям

  149. Алла

    Мені актуальні засоби від пігментаціїї. Треба користуватися і тональним кремом.
    Взагалі ТМ Lirene подобаєьбся, брала догляд за обличчям неодноразово

  150. Тетяна

    Тональними кремами не користуюся.Можливо у мене склалося неправильне враження від тональних засобів,коли бачу як неприродньо іноді це виглядає на людях.Проте кремами цієї фірми користуюся,вони мені подобаються

  151. Ольга

    Достойна косметика як бюджетний варіант для догляду так і класні речі в декоративній косметиці
    Рекомендую спробувати
    І дуже хочу бокс

  152. Євгенія

    Вітаю! Зимою та влітку, я користуюсь різними тональними засобами. Зимою обираю більш зволожуючий тональний засіб, влітку ж навпаки із за спеки більшість тональних засобів скочуються і викликають неприємні відчуття. Тестувала матуючу тональну основу від Lirene, великий плюс на літо, що у складі є SPF, тональний засіб тримається добре впродовж дня

  153. Ольга

    Обираю тональний відповідно до типу своєі шкіри. Дивлюся на тон, щоб не жовтив чи не був рожевим. Ну і на щільність, бо не люблю ефект маски га обличчі

  154. Віра

    Коли вибираю тональний крем, звертаю уваги на ціну, склад, рейтинг тощо, у мене проблемна жирна шкіру, шукаю той що сховае недоліки і не утворюе жирну маску плівку на обличчя. Liren пробувала крем, дорого- якісно, рекомендую!

  155. Валерія

    Тональним кремом користуюся рідко, але все ж ставлюся до вибору цього засобу доволі відповідально й прискіпливо.
    У мене чутлива шкіра, що також жирна в Т-зоні, і при цьому схильна до пересушення й лущення. Тому мені дуже важливий склад тоналки, її консистенція, те, як вона лягає на шкіру (чи не скочується), чи не стає масною плямою в зоні носа й лоба. Також дуже важливо, щоб покриття й текстура не були надто щільними.
    Загалом ідеальний варіант це легкий тональний засіб зі зволоженням.

  156. Ірина

    Тональним кремом не користуюсь, так як не знаю як правильно вибрати під свою шкіру. Але при виборі крему звертаю увагу на склад, так як у мене дуже ніжна шкіра. Про косметику lirene розповідала подруга, яка нею користується. Хотілося б і мені користуватись цим брендом.

  157. Тетяна

    Люблю тональні крема легкої консистенції, особливо на літо, а головне, звертаю увагу на ті, після яких немає жирного блиску .
    Брендом Lirene ще не доводилось користуватися, було би цікаво спробувати даний продукт, та дізнатися його переваги .

  158. Ірина

    Дякую за корисну статтю!!!
    Тональний крем чи основа є обов’язковим етапом в нанесенні макіяжу, але так як у мене комбінована шкіра особливу увагу звертаю на текстуру , щоб не стягувало та не висушувало шкіру, також не останнім кроком у виборі є колір та пігментація, щоб не було жовтого відтінку, бо шкіра світла та при неправильному виборі тону виходить ефект маски. Продукцію Lirene не брала, але не проти спробувати.

  159. Оксана

    При виборі тонального крему дивлюсь на відсутність шкідливих компонентів і лише тоді — на легкість і щильність перекриття недоліків шкіри.
    Хотіла б спробувати пропонуєму косметику — з задоволенням протестую.

  160. Тетяна

    Я рідко користуюся тональною основою, але коли шукаю свій «ідеальний» варіант, то звертаю увагу на легку текстуру і формулу без олій. Для мене важливо щоб засіб був некомедогенним, хоча це складно визначити, не протестуваши. Крім того, для мене значною перевагою є і основа з SPF та стійкість.

  161. Анна

    При виборі тонального крему завжди дивлюсь на ціну — вибираю найдорожчий Хочу набір!

  162. Світлана

    Користувалась косметикою Lirene, мені вона підійшла.А саме крем для обличчя та крем під очі. Мені дуже сподобалось, що у ціей марки креми йдуть з SPF.
    Саме тональний крем від Lirene ще не спробувала.
    При виборе цього продукту найважливище для мене, наскільки тональний крем легко ложится на шкіру, його комфортность та відчуття при використанні в спекотну погоду.

  163. Мирослава

    Так як у мене пігментація( веснянки ) , тому звертаю увагу як тональна основа перекриває обличчя і чи не має жовтого підтону. Люблю експерементувати і не зациклююсь на « брендах», бо все відносно і свою улюблену тональну основу потрібно шукати !❤️

  164. Юлія

    Доброго дня. У мене суха шкіра, тому тональними засобами не користуюся, та і не особо вмію їх підберати. Косметику вибираю щоб був захит від сонця. Хочу дуже спробувати засоби цього бренду.

  165. Ольга

    Користуюсь засобами догляду за шкірою обличчя Liren вже багато років. Мій улюблений гель для вмивання для чутливої шкіри. Крем для шкіри навколо очей теж якісний. Тональний від Liren ще спробувала , але впевнена що теж якісний. При виборі тонального засобу звертаю увагу на упаковку, консистенцію , запах засобу, на тон,щоб підходив під колір шкіри, на склад, і звичайно на термін придатності.

  166. Тетяна

    У мене, переважно, суха шкіра з деякими дуже чутливими ділянками, тому, завжди використовую легкі тональні засоби, або ВВ-креми. Головна мета: вирівняти тон шкіри та щоб шкіра лишалася зволоженою. Перепробувала, майже всі бренди, які є на українському ринку. На зараз зупинилася на двох виробниках, або Maybeline, або ВВ-крем L’Oréal Pari. Перед придбанням обов’язково перевіряю наявність SPF-захисту тому, що сонечко сушить шкіру, та згодом, додає зайвий вік.
    Побачила бренд Lirene та одразу спробувала Lirene Hyaluronic Acid Vitamin C. Це ВВ-крем, який вирівнює шкіру. Перше враження: він дійсно не додає сухості шкірі, це приємно, можна відмовитися від праймеру. Вирівнює тон шкіри. Вона, ніби-то, світиться зсередини. Але при цьому, зовсім не захистив моє обличчя від сонця — довелося провести його випробування у сонячний спекотний день, так, навіть, під кремом, обличчя засмагло.
    Я дивилася, що у цій компанії є багато інших продуктів, обов’язково планую спробувати.

  167. Ірина

    Тотальним кремом не користувалась, бо не знаю як його вибрати. Але звертаю увагу на текстуру тоналки, бо шкіра в мене чутлива до кремів. Думаю, спробувати цю фірму. Я чула за неї тільки хороші відгуки.

  168. Вікторія

    Коли обираю тональний крем обов‘язково звертаю увагу на текстуру та яким буде покриття. Важливо щоб текстура не була важкою та не окислювалася на обличчі через певний час. Правильно обраний тон дуже важливе для мене, бо мушу виглядати на всі 100 та навіть більше. Багато спілкуюся з людьми певного кола, мушу тримати марку) Ідеальний тональний не має виглядати, як маска на обличчі. Має бути непомітне покриття, ніби його взагалі нема. Добре виглядати при різному освітленні. Обов‘язково з ним шкіра має бути охайною та здоровою. Відчуття зволоженої, але не так щоб було відчуття обличчя в олії. Блиск має викликали шляхетний лоск. Та не треба яскраво виражаної отдушки. Тональний від цого бренду ще не використовувала, але дуже хотілось би спробувати:)

  169. Марія

    Засобами цієї фірми уже користувалась. Мені подобається,але саме тонального ще не мала. У вашому магазині тестила, але так в не підібрала по тону.

  170. Ірина

    Звертаю увагу на рівень захисту від сонця і вибираю з матуючим ефектом

  171. Надія

    Вітаю. Літом користуюсь ВВ- крем від Lirene, задоволена, наноситься легко, та досить добре комбінується з пудрою. Обличчя має приємний природній колір. Зимою навіть самий світлий відтінок для мене затемний. Хоча ймовірно я не дуже переймалась пошуком . Тональним коритуюсь рідко через світлу шкіру , але використовую пудру. Для мене тональний крем має бути приємної текстури та гіпоалергенним.
    Дякую за цікаві статті автору.

  172. Надія

    Добрий день. При виборі тонального орієнтуюсь на склад, бренд, якість. Найбільше для мене важлива легка текстура, крем має гарно лежати на шкірі( не текти, не скручуватись і т.д. ) Брендом « Lirene» ще не користувалась. Буду рада спробувати

  173. Олександра

    Тональним кремом довго не користувалась, тому що ніхто не навчив ні обирати, ні використовувати. Потім експериментувала з різними бюджетними Потім надовго знову не користувалась. В мене комбінований тип шкіри, і майже всі тоналки сильно сушать деякі ділянки. Окрім того, як бліда як міль із шафи, тому колір теж має значення. Зараз користуюсь переважно ВВ кремами, але дуже нечасто. Зазвичай не користуюсь нічим, особливо влітку. Даю шкірі дихати.

  174. Ruslana

    Завжди звертаю увагу на текстуру тонального, як він співпадає з кольором моєї шкіри, в літні період обираю тональні з спф. Хочеться спробувати тональний цього бренду

  175. Юлія

    При виборі тонального засобу орієнтуюсь в першу чергу на перевірений бренд, чи підходить він жирній шкірі обличчя, обов’язково — наявність SPF-фактору та матувального ефекту, також має значення щільність покриття (влітку-легке). Із косметики Lirene був тільки тонік для обличчя, дуже сподобався.

  176. Катерина

    Звертаю увагу на текстуру тонального засобу , а також на його пігментованість , аби не жовтив шкіру .
    Косметику Lirene не пробувала , але чула про неї. Буде шанс познайомитись .

  177. Катерина

    Доброго дня. В мене був крем для обличчя для жирної шкіри, підійшов нормально, висипання не створював. Тональний крем не пробувала. Для моєї шкіри підбираю з матуючим ефектом легкої консистенції . На літо бажано із захистом від сонячних променів.

  178. Оксана

    Дякую, стаття дуже цікава та корисна. При виборі тонального засобу для мене важливе легкість і прозорість засобу, щоб він був непомітний, але приховував недоліки. Тональні засоби від Lirene ще не спробувала, але користуюсь декоративною косметикою цієї марки: туш для вій, олівець для губ, тіні для повік. все дуже подобається.

  179. Юлія

    При виборі тонального засобу в першу чергу орієнтуюсь на перевірений бренд, невідомого виробника не купувала. По-друге, дивлюсь чи підходить тональний крем жирній шкірі обличчя (щоб не було ефекту маски і був матувальний ефект) і щоб був SPF-фактор. Із косметики Lirene спробувала тільки тонік для обличчя — досить непоганий.

  180. Юлия

    При выборе тонального крема в первую очередь обращаю внимание на состав. Он не должен вредить ни коже, ни экологии. И обязательно: не тестироваться на животных!!!Выбираю на натуральных компонентах. Крем не должен забивать поры, кожа должна дышать и выглядеть естественно. Так же важно, чтобы включал в себя и уходовые компоненты.

  181. Анна

    У мене жирна шкіра і я багато років користуюсь Lirene City Matt колір натуральний 204, він найкращий! Тішуся, що косметика Lirene тепер в Єві! Ви супер!

  182. Галина

    Дякую за інформацію що подана у статті. Думаю поради від фахівців EVA будуть мені у нагоді. Дізналась багато цікавого про нанесення тонального засобу.
    Коли купую тональний крем, звертаю увагу на упаковку, чи зручно користуватись, для якого типу шкіри та для якого віку тональний крем. Окрім цього, як кожна люба жінка обираю колір, що мені підходить.
    В магазинах EVA завжди можна отримати консультацію та пораду фахівця у виборі косметничного продукту.
    Дякую, що є EVA, яка піклується про нас.

  183. Наталія

    Lirene
    Для мене бренд яким я користуюсь більше 5 років. І товари я ділю у них на 3 категорії: я в захваті, класний, та пробувала кращі.
    Користуюсь як серії догляду так і декоратиками.
    З категорії улюбленці рекомендую та покупку повторю: Lirene Nature Matte Foundation, Зволожувальний безалкогольний тонік для обличчя, Lirene City Matt Compact Powder, Відновлюючий крем-маска для шкіри стоп 2в1, Концентрована сироватка для обличчя
    Lirene C+E Vitamin Energy Serum
    Не в захваті: Легкий зволожувальний крем під макіяж «Oh, Just Peachy!» SPF 30, Lirene Odswiezenie Lactima 12H Fresh Intimate Hygiene Wash
    Загальне враження досить достойний бренд, у якому можна знайти товар якій підійде саме тобі, має класні якості та товар має приємну віддушку.
    Однозначно для пошуків досттойного товару за помірну ціну рекомендую, що засоби по догляду як тіла так і обличчя, так і декоративну косметику.

  184. Тамара

    Раніше я рідко користувалася косметикою,але з роками все частіше почала звертати увагу на дефекти шкіри тому потроху а потім все частіше почала використовувати косметики за 40+ особливо в літнку використовую легкі ВВ креми,бо не тільки важливо для мене скрить дефекти ,але щоб необтяжувати влітку шкіру в спеку . Першочергово звертаю увагу щоб креми ,тональні основи не забивала пори і добре знімалося ввечері. Консультант в магазині запропонував крем від lirene спробувала,та дуже вдячна консультанту EVA бо була приемно вражена!

  185. Лариса

    Тональним кремом від фірми Lirene не користувалась раніше, проте думаю вони гарні як і мінеральні пудри з ефектом сяяння.
    При виборі тонального засобу звертаю увагу на склад і текстуру. не подобаються жирні тоналки.

  186. Анжеліка

    Доброго дня!
    Приємно що блог Eva цікавиться думкою потенційних клієнтів про свій товар.
    Тональними кремами користуюся давно і постійно. Найбільше звертаю увагу при виборі тональної основи на зволоження, текстуру, колір та відгуки покупців. Даю перевагу кремам з легкою текстурою. Для мене важливо щоб був зволожувальний ефект так як маю суху шкіру обличчя. Краще якщо засіб немає насиченого запаху. Зрозуміло, що вибираю такі тональні основи де ціна і якість збалансовані. Дуже добре якщо крем має сонцезахисні властивості.
    На жаль тональними засобами від Lorene ще не користувалася. Обов’язково спробую.
    Бажаю всім гарного настрою і краси!

  187. Інна

    Бажаю виграти бокс

  188. Дарія

    У першу чергу звертаю увагу на склад засобу,щоб там не було шкідливих для шкіри та довкілля речовин,а також — чи є у засобі доглядові компоненти,тому зазвичай купую не просто тональний крем,а bb або сс крем.

  189. Оксана

    Будь-яку новий засіб тестую на зап’ясті. Відразу видно колір тону, якої консистенції, як лягає. Так, щоб «вау» — зустрічається рідко і коштує дорого, тому більш доступні варіанти перевіряю досить часто)

  190. Оксана

    При виборі тонального крему, віддаю перевагу натуральним відтінкам, щоб обличчя не було, наче під маскою. Виробник також важливий при виборі, не брала б крем незнайомого бренду.

  191. Наталя

    Косметика від Лірен це просто бомба, яку можна легко знайти в магазині Єва)))

  192. Нина

    Обращаю внимание на тональный крем светлого оттенка, покрытие лёгкое. Чтобы хорошо распределялась, «скользила», финиш не матовый, а сияющий. Покрытие не плотное. Для возрастной кожи должно подойти и иметь полезные компоненты в составе.
    Дочка выбирает по моим запросам. Lirene тонального крема ещё не было. Пользовалась уходом, кремами для лица.

  193. Інна

    В літню пору року намагаюся використовувати легкі вв креми, адже шкіра повинна дихати в спеку. Але маю проблемну шкіру з розацеа і висипаннями, тому приділяю увагу на те щоб крем або тоналка не забивала пори і добре перекривала почервоніння (нажаль не завжди маю хороший результат) Покищо в пошуках того найкращого бб крему. Коли побачила нову лінійку від lirene то точно захотіла спробувати, раніше користувалася засобами для догляду шкіри і була добре вражена!

    • Виктория

      Беру завжди натуральний відтінок . Обираю ВВ креми с spf . Так як потрібно захищати шкіру від уф променів . Брала декілька раз Lirene Krem BB SPF50 мені сподобався є декілька відтінків . Гарна косметика . Хочу виграти бокс щоб спробувати їх інші продукти ☺️

    • Ірина

      Тональними кремами користуюсь дуже рідко, перевагу надаю більше ВВ або СС кремам.
      Увагу більше звертаю: зволоження, пігментованість, текстура, spf
      Косметику Lirene чула, бачила навіть щось мала в асортименті (мабуть міцелярка) не згадаю
      Подарункам завжди рада чекаю з нетерпінням виграшу від Єви ❤️

  194. Христина

    Найперше ,звертаю увагу на упаковку. Потім коли тестую,на запах ,чи не задушливий,і на саму консистенцію тону.

  195. Ирина

    Тональный крем выбираю по нескольким критериям. Такие как, покрытие (лёгкое/среднее), бренд, цена, стараюсь смотреть отзывы (подойдёт для комбинированной и жирной кожи), текстура, и обязательно цвет (светлый со слегка розовым подтоном).
    Хорошо бы, иметь в косметичке стойкий тон.крем.
    Но, заметила, что всё равно отпечатывается. Например, на телефоне, головном уборе или на воротнике осенней/зимней одежды.

  196. Альона

    При виборі тонального засобу ,обов’язково,звертаю увагу на пору року)тому що літом я смугла,а зимою біліша,тож це велике має значення для мене,а також на консистенцію,бо в мене жирний тип шкіри

  197. Оксана

    Знайома з доглядовою косметикою від Lirene — чудові засоби для вмивання та креми для тіла.
    Тональні засоби від Lirene ще не тестувала. При виборі тонального засобу звертаю увагу на текстуру і ступінь покриття: не люблю занадто «важкі» та матові покриття, обираю щось більш природнє, легке та злегка сяюче. Звісно, стараюся вгадати з тоном, який підійде мені якнайкраще.

  198. Анна

    Цією лінією косметики ще не користувалась. На що звертаю увагу при виборі тонального крему, так це на відтінок, текстуру та бред, щоб більш менш був відомий в продажах.

  199. Тетяна

    Люблю косметику фірми ,,Lirene,,
    А особливо тональний крем відбілючий.

  200. Любов

    При виборі тонального засобу в першу чергу звертаю увагу на бренд. Далі вибираю те, що потрібно на цей момент. Косметикою Lirene користуюсь.

  201. Наталія

    Тональний крем — найкраща допомога при ластовинні та прищах. Тому при виборі обов’язково звертаю увагу на те, як крем тримається на шкірі та чи не скочується та не витирається від легкого торкання.

  202. Віта

    Найперше ,що звертаю увагу при виборі тонального крему це на відтінок і текстуру, щоб максимально підходив до тону шкіри.

  203. Світлана

    Спершу звертаючи увагу на відтінок, щоб максимально був схожий зі шкірою обличчя і міг прибрати тимчасово недоспані робочі дні. Оскільки влітку від сонця засмага, а взимку шкірі не вистачає вітаміну Д, то потрібно ще звертати увагу на сезон і під це підбирати відтінок. Звісно також важливо наскільки швидко впитується у шкіру тональний крем.

  204. Ольга

    Я вже тестувала тональні засоби від  Lirene. Обрала тон, ідеально наноситься на шкіру. Я задоволена)

  205. Ірина

    При виборі тонального крему звертаю увагу на бренд,тон і текстуру,з даної лінії не користувалася засобами, але залюбки спробою.

  206. Оксана

    Дуже корисна і стисла стаття щодо підбору тональний засобів для жирної шкіри. Це такий собі вказівник до дії. Для молодих дівчат ця стаття-це застереження від помилок у догляді за своєю шкірою, враховані усі аспекти.
    Я маю суху зневоднену шкіру, але у літню пору року теж хочеться легкості і зволожннності. Тому, вибираючи тональну основу, перш за все, звертаю увагу на її зволожуючі та ліфтингові якості, рівень захисту від сонячного випромінювання і, звичайно ж, вибираю легку текстуру тонального засобу.

  207. Ірина

    Хочу спробувати!

  208. Юлія

    Обираючи тональний засіб, дивлюсь в першу чергу на його щільність. Люблю легкі текстури, які не створюють ефекту маски і не нагадують замазку. Крім того, віддаю перевагу перевіреними брендам

  209. Оксана

    При виборі тонального засобу звертаю увагу на такі речі як: зволоження, легка текстура, тон, маскимально наближений до тону шкіри, а також легкість нанесення і природній вигляд після використання, щоб був відсутній єфект»тяжкості».

  210. Ганна

    Дяже дякую за корисну інформацію.
    Зазвичай при виборі тонального засобу я звертаю увагу на рекомендації та коментарі

  211. Юлія

    Тональний крем я обираю спочатку звертаючи увагу на бренд тому що вже знаю косметика якого бренду якісна і яка мені подобається і точно підходить. Потім дивлюсь на текстуру, щоб була не надто рідка і мала хороше покриття, але при цьому щоб не надто щільне, бо не комфортно буде відчуватися на обличчі. І звісно, не менш важливе значення має відтінок, щоб максимально був схожий зі шкірою обличчя і не помітно було засіб на обличчі.

  212. Вікторія

    В мене жирний тип шкіри, тому, перш за все, звертаю увагу на те, щоб тональний засіб матував шкіру. Також важливим є те, щоб була максимально легка текстура засобу та наявний SPF-захист.

  213. Наталя

    Чудовий тональний крем! Легко розтушовується, не щільний, маскує недоліки шкіри, гарно матує. Підходить на різні пори року, але при цьому портібно ретельніше підходити до вибору тону. По ціні доступний. Задоволена результатом від Lirene!

  214. Юліана

    Тональний крем — найпопулярніший засіб у моїй косметичці! Адже цей засіб за лічені хвилини може змінити шкіру, приховавши всі недоліки.
    При виборі тонального звертаю увагу, перш за все, на бренд, текстуру, аромат, щільність покриття, так як для літа обираю легенькі вв-креми, а на холодний період — щільні класичні тональні креми.
    Тональні засоби від Lirene раніше ніколи не пробувала, хоча доглядову косметику бренду люблю і часто купую.
    Дуже цікаво протестувати новинки від Lirene!

  215. Аліна

    Тональний засіб є одним з найважливіших елементів макіяжу, який може допомогти створити рівномірний та бездоганний вигляд шкіри. При виборі тонального засобу є кілька факторів, на які варто звернути увагу:
    Тип шкіри
    Текстура
    SPF (захист від сонця)
    Алергенна безпека
    Виробник/бренд
    Вартість
    Пакування/дозатор
    Інгредієнти
    Хімічний склад
    Зручність нанесення
    Доступність
    Відгуки

  216. Аліна

    При виборі тонального засобу в першу чергу звертаю увагу на його текстуру та відтінок. Важливо, щоб текстура була легкою та рівномірно розподілялася по шкірі, не залишаючи відчуття важкості. Щодо відтінку, він має відповідати моєму тону шкіри і забезпечувати природний вигляд. Крім того, шукаю продукт зі сприятливими інгредієнтами для догляду за шкірою. Ці фактори допомагають мені знайти ідеальний тональний засіб для бездоганного вигляду.

  217. Марина

    Доброго дня.
    Давно користуюся брендом Lirene, та дуже задоволена.
    Тональним засобом даного бренду ще не користувалася, але б хотілося спробувати.
    Коли обираєш тональний засіб звертаєш увагу, на те яка в його текстуру, SPF, як добре приховує недоліки шкіри, почервоніння, висипання та пігментацію . В моєму випадку шкіра обличчя жирна, то мені хочеться матовості.

  218. Олександра

    Коли обираю тональну основу, то звертаю увагу щоб гарно перекривала недоліки, а також дуже важливий відтінок.

  219. Олена

    Колись користувалась денним кремом по догляду за шкірою обличчя від Lirene. Мені сподобалось. Ніжна текстура, не залишало вічуття жиру на шкірі та блиску.
    При виборі тонального засобу звертаю увагу на тон, для якого типу шкіри підходить, чи не може визвати подразнення, текстуру, чи гарно ложиться.

  220. Анна

    Доброго дня.
    Дякую за цікаву та дуже інформаційно збагачену статтю. Насправді, знайти тональну основу, яка підходить саме тобі, дуже проблематично.
    Нажаль, я так і не змогла правильно підібрати собі даний вид косметичного засобу, бо усі, якими пробувала користуватись, лише підкреслювали недоліки шкіри(зморшки та розширені пори). Для мене у тональному засобі, також, важлива легка, не обтяжуюча шкіру текстура та адаптація під природній тон шкіри.
    Сподіваюсь, що багато хто з тих, які уважно прочитали цей детальний допис Вашої статті, зможе тепер вірно обрати тональний засіб.

  221. Олена

    Завжди купую у Єві ! Шикарний асортимент , Шикарні ціни

  222. Анна

    У мене дуже світла шкіра. Місцями суха, жирна, постакне. Тому важко підібрати тональні засоби, щоб це виглядало натурально. Щоб шкіра дихала

  223. Алена

    При виборі тонального вперше я звертаю увагу на відтінок та текстуру , я люблю легкі, напівпрозорі , зволожуючи засоби )

  224. Яніна

    Користуюсь тональним Estee Lauder, але він має більш щільну структуру. Обовязково наношу базу і зволожую. Головне для мене, щоб тональний був легким на шкірі по відчуттю і легким в нанесенні, а також щоб був широкий вибір відтінків. На літо було б ідеально знайти такий тональний, щоб не відчувався і не видно було на обличчі. Дякую за поради. Буду пробувати інші торгові марки.

  225. Надія

    Перше, на що я звертаю увагу при виборі тонального засобу — це те, як він лягяє на шкіру. Перевагу надаю легким та сяючим текстурам, які не обтяжують, а освіжають мою шкіру

  226. Галина

    Фахівці Lirene наче списували свої продукти саме з моїх потреб! Спасибі, що знате, як зробити мою шкіру сяючою, свіжою, а головне — здоровою і доглянутою. Ви додаєте впевненості і смаку повсякденному догляду. Ви — мій ідеальний виробник! Красно дякую за задоволення, робіть нас красивими завжди!

  227. Марина

    По-перше щоб підходив тон. І звісно легка текстура, не катався і не лоснився.До вподоби матовий результат без важкості на обличчі.Щоб в результаті він є, але його ніби немає) Ідеально якщо і на речах не опиниться при дотику.

  228. Альона

    Доброго дня. Я дуже хотіла б користуватися тональної основою, але не можу підібрати. У мене змішаний тип шкіри (ширина т-зона) тож не просто.
    На що звертаю увагу при виборі — чи не забрудеює пори, ширний слід і тривалість.
    Дякую

  229. Катріна

    О, для мене дуже важко знайти тон ( в першу чергу через тон — порцеляновий, в другу через чутливу шкіру. І ще дуже дратує, коли він забивається в пори… Лірен не пробувала. Хоча, можна було б)

  230. Вероніка

    Мені дуже важливо, щоб засоби створювали максимально природній вигляд, без «маски» не обличчі, але в той же час приховували недоліки (мені, як мамі немовляти, максимально потрібно відпочивший вигляд собі малювати, бо стабільний сон — це вже давно небачена розкіш)))

  231. Марина

    Для мене тональний засіб має бути комфортним та з глоу-ефектом❤️

  232. Ліза

    Тоналка легка, не зминається. Дякую

  233. Інна

    Найперше і найголовніше — щоб при не нанесенні не було ефекту маски 🙂

  234. Наіна

    Моя кожа неймовірно суха тому підбір тонального виробу дуже відповідальний.
    І в мене незвичайний тон обличчя.

  235. Daria

    З тональними історія складна через мій неймовірно світлий тон шкіри 🙁
    Тому в першу чергу звертаю увагу чи є дуже світлий тон, потім на текстуру і обираю з легким покриттям. А протягом дня завжди слідкую за відчуттями, щоб мені було комфортно