Вигравай засоби для вмивання та догляду за обличчям

Привіт! 👋 Вже скучила за конкурсами? Тоді не зволікай і вигравай засоби для вмивання та догляду за обличчям! 🤩

Вмивання є першим кроком у твоєму щоденному б’ютіраціоні. 💄 Для цього тобі потрібні засоби, які очищують, зволожують, живлять або готують обличчя до нанесення макіяжу. Саме гідрофільна олійка, гель чи пінка подбають про належне очищення твоєї шкіри. Отже, ніколи не нехтуй цим важливим етапом у б’юті-рутині!

EVA в инстаграм

Що ти знайдеш у наборі?

Ми даруємо ⭐ 4 справжніх бестселери ⭐, які стануть твоїми незамінними помічниками у щоденному вмиванні та догляді за обличчям:

  • Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil, що використовується перед вмиванням гелем або пінкою, дбайливо очищує шкіру від забруднень і залишків макіяжу без пересушення;
  • Міцелярний гель Lirene Oh, Just Peachy! з рослинними компонентами створений для комфортного демакіяжу та видалення навіть стійкої косметики;
  • Очищувальний гель для вмивання BABE Laboratorios Stop Akn Purifying Cleansing Gel регулює вироблення себуму, звужує пори, відлущує ороговілі клітини та надає шкірі бездоганної матовості;
  • Гель для вмивання Helen Yanko Skin Silk Cleansing Gel Anti-Age зволожує, розгладжує та робить шкіру осяяною.

Засоби для вимвання - Конкурс

Умови конкурсу

Кожному учасникові потрібно виконати два простих кроки:

1. Залишай свій коментар до статті:

ТОП-21 кращих гелів для вмивання

2. У коментарі поділися думкою або враженнями від цієї статті, залиши запитання чи розгорнуто розкажи, якими гелями користуєшся і чому, на твій погляд, їхні переваги?

Зверни увагу, що ми враховуємо лише коментарі, залишені до вказаної статті, а саме, ТОП-21 кращих гелів для вмивання!👆

Вибір переможця

  • Розіграш триватиме — з 20 по 27 березня 2023 року*
  • Переможця визначимо — 28 березня 2023!**

Не проґав результати та хай щастить!😀

* Переможця оберемо за допомогою сервісу random.org

** Ім’я опублікуємо в оновленні цього анонсу. А на поштову скриньку, вказану при заповненні коментаря, ми надішлемо інструкцію, як отримати подарунок!

Результати конкурсу

  • Переможниця — Ірина *****no726@*********

Вітаємо переможницю, яка отримує 4 засоби для вмивання та догляду за обличчям! Перевірте поштову скриньку і знайдіть e-mail лист з інструкцією, як отримати свій подарунок! 🎁

Переможець Конкурс Вмивання-Березень (1)

Читай також:

20 Березня / 2023 Конкурси

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Світлана

    Підкажіть будь ласка, який із цих гелій підійде для дівчини-підлітка? Чи порекомендуйте якійсь іншій. Шкіра не дуже проблемна. Дякую.

  2. Таня

    Привіт))) Користуюсь Lirene,мені подобається,але хотіла б спробувати інші засоби,думаю завдяки розіграшу спробую щось новеньке

  3. Ирина

    Очищение лица очень важное для кожи! Пользуюсь Lirene Oh, Just Peachy на мицелярной основе так как хорошо снимает устойчивой макияж.Статья ознакомила меня с характеристиками новыми средствами,которыми я с удовольствием воспользуюсь!

  4. Mila

    Використовую гіалуроновий міцелярний гель для вмивання від Нівеа.Гарно очищує шкіру та зволожує.Рекомендую.

  5. Евгенія

    Дякую! Дуже цікаві статті)

  6. Ірина

    Цікаво, ніби глянцевий журнал гортаєш.

  7. EVA Blog

    Любі дівчатка! ❤️
    Уважненько прочитайте умови конкурсу та перенесіть свої коментарі з цього анонсу до статті, на яку вказує посилання. Хай щастить у розіграші!

  8. Вікторія

    Віддаю перевагу продукції Нівеа, якщо правельно підібрати догляд по типу шкіру, то буде чудовий результат! Іноді пробую і новинки для порівння інших брендів!

  9. Світлана

    Користувалась гелем для вмивання BABE Laboratorios Stop Akn Purifying Cleansing Gel. Дуже задоволена результатом! Після нього гарно очищується шкіра, зволожена і не має жирного блиску.Всім рекомендую!

  10. Тая

    Холіка дуже подобається, інших ще не пробувала

  11. Светлана

    Добрый день. Интересный конкурс. Удивлена, что Ева вообще проводит конкурсы, не знала об этом. На данный момент умываюсь натуральным мылом ручной работы, но было бы интересно узнать чем ещё можно поддержать свою кожу, чтоб она оставалась гладкой и чистой как можно дольше.

  12. Наталія

    Для меня подходит идеально Holika Holika Soda. Покупаю уже 2й раз. Отбеливает кожу, суждает поры, очень хорошо очищает и убирает жирный блеск.
    Для сухой и комбинированной склонной к сухости коже не подойдёт, для нормальной подходит, но пользоваться желательно через 1-2 дня.

  13. Галина

    Babe laboratory топчик)))