Сяй та чаруй разом з AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo —  вигравай набір косметики на EVA Blog!

Красунечки, починаємо новорічну магію! Викликаємо блиск і переливи північного сяйва з нової колекції від Vivienne Sabo AURORA BOREALIS та створюємо святковий настрій. І звичайно, що ж за свято без конкурсів з крутими подарунками! Тож читай умови та мерщій долучайся!

Які подарунки підготували?

Призовий фонд конкурсу – два блискучі набори косметики з колекції AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo:

Умови розіграшу:

Блискучі переливи колекції AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo вже готові їхати до тебе, залишилось кілька кроків:

  1. Залишай коментарі до статті з оглядом новинки: Розкіш північного сяйва у новій колекції AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo.
  2. У коментарях дай свободу своїм враженням від нової колекції. Які продукти найбільше сподобалися? Які ідеї для новорічних макіяжів з’явилися? А ще нам завжди цікаво дізнаватися власні фішки подруг EVA Blog у створенні стильних святкових образів!
  3. Коментарі до цього анонсу також будуть враховуватися!
  4. Серед коментарів, що були залишені з 9 по 19 грудня 2021 року , ми виберемо двох переможниць за допомогою сервісу random.org. 

Двох переможниць визначимо 20 грудня 2021 за допомогою сервісу random.org. Їх імена опублікуємо в оновленні цього анонсу. А на поштову скриньку, вказану при заповненні коментаря, ми надішлемо на e-mail інструкцію, як отримати подарунок!

Всім удачі!

UPD: Конкурс завершено!
Вітаємо переможниць, які отримують подарунки від EVA Blog та Vivienne Sabo:

  • Варвара var****6@***** 
  • Ірина *****viy@******

Ми надішлемо на ваш e-mail лист з деталями, як отримати подарунок! Не забудьте перевірити поштову скриньку! 

9 Грудня / 2021 Конкурси

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Варвара

    Спочатку дуже зраділа, а потім дуже розчарувалась так як подарунок не отримала(

  2. Дарья

    Глиттеры это идеально для зимних макияжей! На фоне сверкающих гирлянд можно и потеряться))) А так – затмить! Голосую за глиттеры как лучший продукт зимы и этой коллекции))

  3. Марія

    Дуже хочу блискучий набір косметики з колекції AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo, адже навіть на фото можна чітко побачити що косметика якісна а блискітки мерехтять як вогники на ялинкі ;)) Загадаю бажання і вірю що Миколай подарує мені даний набір )

  4. Виктория

    Крутий розіграш. Хочеться перемогти й побалувати себе чимось новим у мейку ‍♀️

  5. Аннп

    Коллекция очень необычная, мне она веет нечто морозное. Локаничный стиль оформления. Хайлайтер из этой коллекции уже заказала ❄️

  6. Ольга

    Дуже сподобалась ця колекція, особливо тіні і глітери! Все, що треба для яскравої новорічної вечірки. Також сподобався олівець для очей

  7. Світлана

    Перед святом- саме те, що треба) Яскраво)

  8. Ирина

    Сияюще новогодняя коллекция!!! И такие суперские пастельные оттенки!!! Просто предвкушение праздника!!! И маленькая мечта :))

  9. Оля

    Дуже сподобалась новорічна серія, особливо палітра тіней і блиск для губ

  10. Варвара

    Вау блестяшечки просто сияние звезды не иначе!! Палетка отлично подойдет под любой нарядный образ и сделает его еще лучше)

  11. Светлана

    Замечательный набор для создания как новогоднего образа так и повседневного. Приятные цвета, уже хочется попробовать.

  12. Марина

    Крутий розіграш. Дуже хочу перемогти і спробувати новинку.

  13. Наталя

    Мої діти були дуже задоволені таким подарунком

  14. Тетяна

    Дуже святкова серія косметики. Новорічний макіяж з такою паоеткою тіней вийде неймовірний, а глітер додасть свою родзинку. Найбільше сподобався блиск, він неймовірний. Ідей новорічного макіяжу можна втілити безліч, але не обійтися без святкових глітерів. Одною з фішок макіяжу з таким блиском є його фіксація, щоб не було липкості від губ

  15. Наталя

    Які ж приємні та “легкі” кольори, завдяки яким можна створити ніжний образ вдень і швиденько додати блиску/сяйва на вечірку чи корпоратив. Дуууже рідко користуюся, але аж захотілося спробувати і не тільки на свята.

  16. Наталія

    Дуже хочу спробувати палетку тіней і блиск. У палітру з 8 відтінків змогли втиснути все, що може стати в нагоді і при денному макіяжі, і при різних варіантах святкового. Цікаво, а на очах тіні такі ж яскраві, як і в палітрі?

  17. Оксана

    Чудова палітра для яскравого образу!

  18. Оксана

    Глітери- це щось неймовірне. Хочу спобувати нанести їх на пробір волосся

  19. Катя

    Це так круто, що за допомогою таких конкурсів можна відчути знову себе маленькою, і повірити в диво. Звісно ж немає гарантії що я виграю, але всеодно весело. Гадаю із таким набором можна зробити як і легкий так і яскравий, блискучий макіяж. Дякую що даруєте нам свято.

  20. світлана

    хочу спробувати зробити макіяж на святкування нового року

  21. Інна

    Вже аж захотілося свята, щоб сяяти з такою косметикою.