Натхнення

Красиві листівки з Днем батька

День батька — це прекрасне родинне свято, яке відзначається не лише в Україні, а й в усьому світі. Привітай свою рідну людину з побажаннями та красивими листівками українською мовою від EVA Blog!

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Святкування Дня батька

Всі чудово пам’ятають, що в травні святкується День матері. Але наступного місяця ми також вшановуємо своїх татусів. У 2023 році День батька відзначають 18 червня. В Україні це свято було впроваджене у 2019 році. Воно неофіційне, але є чудовим приводом привітати батька з його днем та подякувати за все, чим ми зобов’язані йому у житті.

Цікаво по темі: День матері: як привітати найважливішу жінку?

Вперше з Днем тата почали вітати в Америці. На початку 20 століття жінка на ім’я Сонора Додд вирішила офіційно подякувати своєму батькові за те, що він самостійно доглядав шістьох своїх дітей, які росли у любові та взаєморозумінні. Це сталося 19 червня 1909 року і саме з цього почалася історія святкування цього дня. Але по всьому світу свято розповсюдилося у 21-у столітті.

Традицій святкування Дня батька як таких не існує, але рідну людину завжди можна привітати приємним презентом. Це може будь-який знак уваги: необов’язково дарувати щось суттєве або дороге. Це навіть може бути красива картинка та привітання, відправлені у месенджері. Головне, висловити свою увагу до тата і просто зробити йому приємно.

Цікаво по темі: Що подарувати татові на День батька

Привітання з Днем батька

Завантажити листівку

Любий тато! Вітаю тебе з твоїм днем. Бажаю тобі великого щастя, удачі в усіх справах та міцного здоров’я. Нехай кожен день буде сповнений радістю та приносить тільки позитивні емоції!

🎉

Завантажити листівку

Ти — найкращий батько у світі. Усім, чого я досяг у житті, я зобов’язаний саме тобі. Адже ти завжди підтримував та надихав мене. Дуже вдячний тобі за твою любов та уваги. З Днем батька!

🎉

Завантажити листівку

Таточко, вітаю тебе зі святом! В цей чудовий день поспішаю обійняти тебе та надсилаю свої найкращі побажання здоров’я, щастя та успіхів. Хай все в тебе буде добре!

🎉

Завантажити листівку

Батьку, хочу подякувати тобі за життя, яке ти подарував мені. Без тебе я не став би гарною, порядною та розумію людиною, бо ти є моїм головним вчителем. Ти навчив мене всього, що я знаю та вмію. Прими мої вітання з Днем батька!

🎉

Завантажити листівку

Дорогий мій тато! Вітаю зі святом, бажаю щастя та міцно обіймаю тебе! Сподіваюсь, що в цей день, як і в кожен інший, ти відчуваєш мою повагу та любов. Всього тобі найкращого!

🎉

Завантажити листівку

Татусю, твоя донечка вітає тебе з міжнародним Днем батька! Сьогодні особливий день, коли я можу від щирого серця сказати, як я тебе люблю та ціную твою підтримку. Нема таких слів, які б описали мої почуття до тебе, але ти все це чудово знаєш та відчуваєш. Гарного дня тобі!

🎉

Завантажити листівку

Тато, памятаєш, коли я була маленькою, ти носив мене на руках і тільки так я засинала? Я згадую ці чудові часи з теплом та любов’ю. Сьогодні, в День батька, спогади особливо яскраві. Дякую тобі за них!

🎉

Завантажити листівку

Любий батьку, з твоїм днем! Нехай життя приносить лише радість, ніщо не засмучує та не розчаровує. Твої син та донька люблять тебе! Просто знай, що ми завжди поруч з тобою!

🎉

Завантажити листівку

Як мені пощастило бути твоєю донькою! Ти добрий, турботливий та веселий, про кращого тата годі й мріяти! Бажаю тобі здоров’я та надхнення кожен день життя!

🎉

Завантажити листівку

Татусю, вітаю! Ви з мамою — найцінніші люди в моєму житті! Я обожнюю збиратись разом з вами на родинні свята і саме сьогодні є чудовий привід для цього. Я відчуваю себе щасливою та любимою і дякую вам за це!

🎉

Наостанок скажемо, що твої теплі слова в День батька — це не менш важливо, ніж коштовний подарунок. Тож якщо ти любиш, цінуєш та поважаєш свою рідну людину, яка подарувала тобі життя і зробила його щасливим, то не забудь привітати його разом з EVA Blog!

Читай також:

Переглянути коментарі

Останні

Як вибрати першу секс-іграшку?

Перша інтимна іграшка знаходить жінок в різному віці. Ти однаково успішно можеш як розпочати шлях… Докладніше

Травень 21, 2024

Що потрібно знати про очищення шкіри обличчя влітку

Усі ми з нетерпінням чекаємо на літо, щоб сповна насолодитися теплою погодою, промінчиками сонця і… Докладніше

Травень 21, 2024

Як вибрати дитячий одяг для дому та сну

Купівля першого одягу для новонародженого практично завжди супроводжується думкою "Треба купити все, що тільки можна,… Докладніше

Травень 20, 2024

13 ефективних засобів для догляду за шкірою навколо очей

Позбавлена підшкірної жирової клітковини, шкіра навколо очей є найтоншою та найвразливішою. Вона перша реагує набряками… Докладніше

Травень 20, 2024

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024