Куди поїхати на Новий рік та Різдво

Зовсім скоро Новий рік, і якщо ви ще не вирішили, де його зустрічати, але точно знаєте, що не вдома, пропонуємо вам нашу добірку цікавих місць для святкування. Обирайте те, що вам цікаво, пакуйте валізи й не забудьте прихопити з собою гарний святковий настрій!

Ідеї для подорожі Україною

Маєток Святого Миколая

Щоб відчути атмосферу чудес, можете відправитися разом з дітьми в Маєток Святого Миколая, який знаходиться Івано-Франківської області (с. Пістинь). Зупинитися, щоб відзначити Новий рік, туроператори пропонують у Львові, Чернівцях, Івано-Франківську або в готелі посеред Карпат, а звідти вже відправляються на екскурсію в с. Пістинь. Тут ви та ваші діти зможете відвідати цікаві екскурсії, зустрітися з самим Миколаєм та навіть поговорити з ним, тож яскраві зустрічі й теплі спогади вам гарантовано!

Сніжна казка у маєтку Святого Миколая

Село Десяти Музеїв

Ще одне цікаве місце для сімейних новорічних канікул — село Колочава, розташоване в Закарпатській області. Його ще називають Село Десяти Музеїв. Найбільш популярний з них — музей побуту та архітектури Закарпаття «Старе село». Тут зібрано унікальні експонати, які допоможуть вам познайомитися з життям верховинців. Потім ви можете відвідати Колочаївську вузькоколійку — музей-поїзд. Він складається з десяти вагонів, кожен з яких оформлено в певному стилі, характерному для окремого часового проміжку. Також обов’язково відвідайте Церкву Святого Духа, побудовану аж у 1795 році! Вона входить в число найбільш видатних архітектурних пам’яток Закарпаття.

Село Колочава називають Селом Десяти Музеїв

Хутір Диканька

Неподалік від Полтави й сьогодні стоїть хутір Диканька, оспіваний Миколою Гоголем. Коли настає Різдво, час тут ніби повертається назад, а на вулицях з’являються герої відомого гоголівського твору — Солоха, Чорт, Вакула, Оксана та інші. Дочекавшись появи першої вечірньої зорі, ви зможете відправитися в ресторан і покуштувати там 12 пісних страв. В екскурсійні різдвяні тури оператори також включають відвідування родового маєтку Гоголів та інших історичних пам’яток Полтавської області.

Хутір Диканька, оспіваний Миколою Гоголем

Берегово

Ну, а якщо на свята ви хочете не стільки розважитися, скільки відпочити й відновити сили, рекомендуємо вам провести їх в Берегово. Це закарпатське містечко, відоме своїми термальними джерелами. Перебування в високомінералізованій воді корисно не тільки для краси, але й для здоров’я!

Найбільший з діючих басейнів заповнюється з гейзера, глибина якого 1,5 км. Басейн не має стін і даху, його розмір — 51*22,2 м, а вода в ньому містить 32 мікроелемента! Є в Берегово й криті басейни, які за своїм сервісом нічим не поступаються європейським комплексам.

Замок Берегвар — романтична резиденція графів Шенборнів

 

Куди поїхати за кордон?

Теплі краї

Традиційно найпопулярнішим і найдоступнішим південним напрямом для святкування Нового року вважається Єгипет. Відмінна можливість залишити холодну зиму вдома і поніжитися під ласкавими променями сонечка. В цей час тут немає сильної спеки, як в літні місяці, а готелі all inclusive пропонують гарний сервіс за помірну вартість. В екскурсійних автобусах не буде спекотно, тож ви зможете з комфортом відвідати визначні місця, а дивитися тут є на що: Каїр, піраміди, Сфінкс і безліч цікавих музеїв.

Підводне плавання у Єгипті

Європейська казка

Паризький Диснейленд на 31 грудня пропонує величезну програму розваг для дітей та дорослих, серед яких — ексклюзивна вечірка, новорічне шоу і багато іншого. На території парку є власні готелі, в яких ви можете зупинитися, а на зустріч Нового року відправитися в один з ресторанів і розважатися досхочу!

Ще один популярний різновид сімейного відпочинку — різдвяні ярмарки Європи. Ось кілька найвідоміших та найцікавіших з них: кельнська та нюрнбергська в Германії, страсбургська у Франції, празька у Чехії. Тут ви відчуєте атмосферу середньовічної Європи, прикрашеної тисячами ліхтариків та сотнями гірлянд, відвідаєте ароматний глінтвейн, імбирні пряники та домашні кекси, покатаєтесь на старовинних каруселях і поринете в справжню різдвяну казку.

Різдвяний ярмарок у Брюсселі

Екзотика

Як щодо морського круїзу? Якщо ви давно про це мріяли, але ніяк не наважувалися, зробіть це прямо на Новий рік! Оператори пропонують безліч напрямів: від Європи до Гаваїв та берегів Австралії. Протягом тижня або двох ви будете пливти на морському лайнері з першокласними розвагами, побуваєте в нових країнах і повернетесь назад. Купайтеся в басейні прямо на лайнері, насолоджуйтесь розкішними морським пейзажем та заходами сонця. Надзвичайна романтика та море нових вражень забезпечено!

Новий рік на лайнері Viking Star

Спробуйте зустріти Новий рік у принципово новій обстановці — і він надовго вам запам’ятається. Бажаємо приємного відпочинку!

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

26 Квітня, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

26 Квітня, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

25 Квітня, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

25 Квітня, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

24 Квітня, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

24 Квітня, 2024