Категорії: КрасаМакіяж

Літній макіяж 2019: найгарячіші тренди

Що змушує нас з таким нетерпінням чекати на прихід літа? Сонячне світло, тепло і яскраві барви, легкість буття і авантюризм — це те, що ми очікуємо від найспекотнішої пори року.  І ці ж літні настрої ми із задоволенням переносимо у свою косметичку, бажаючи створювати неповторні образи.

Щоправда гучні подіумні і інстаграмні б’юті-тренди не завжди виглядають на нас природно і органічно в спекотну літню погоду. Тому ми поговоримо про максимально практичні і одночасно модні тенденції макіяжу літа 2019.

Натуральність

Натуральний, природний макіяж — це вічноактуальний літній тренд. При створенні природного макіяжу головна ставка робиться на ідеальну шкіру. Для цього нам знадобляться наші незмінні б’юті-помічники: база під макіяж, BB, CC, або тональний крем, консилер і хайлайтер.

Актуальні основи під макіяж:

  • Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser коригуюча — вона надає обличчю оксамитовості і вирівнює тон, приховуючи будь-які недоліки всього за кілька хвилин.
  • L’Oreal Paris Infailible base, прозора.  Цей матуючий засіб, здатен приховати пори, вирівняти тон обличчя, зробити його ідеальним.

 

Тональні засоби:

  • Тональний крем GOSH BB All in One.  Цей багатофункціональний засіб одночасно доглядає за шкірою і надає їй бездоганного вигляду.
  • Тональний крем Bourjois HEALTHY MIX Вітамінне сяйво. Секрет ефективності тонального крему — фруктовий коктейль в його основі. Формула продукту збагачена натуральними екстрактами, які сприятливо впливають на стан шкіри.

 

Консилер і хайлайтер:

  • Консилер-кушон для обличчя від ТМ Max Factor RADIANT LIFT з сяючим ефектом додасть легке сяйво тьмяній або втомленій шкірі.
  • Хайлайтер від GlamBee Rainbow допоможе створити макіяж з ефектом мерехтіння.

 

Натуральний макіяж, звичайно ж, не обмежується однією лише шкірою. Навіть у легкому літньому макіяжі доречне промальовування брів і ліній повік.

 

Олівці для очей та брів:

  • Олівець для очей COLOR ME Premium Waterproof Eyeliner, його легке натиснення лишає по собі тонку і бездоганну лінію, що не розмазується і не обсипається після нанесення.
  • Олівець для брів Bourjois SOURCIL PRECISION.

 

Ви також можете використовувати тіні натуральної палітри і туш для вій з легкою текстурою, щоб зробити погляд виразнішим.

 

Туш для вій:

  • Isabelle Dupont Hypnotic Long Lash. Ніжна кремова текстура огортає кожну волосинку, роблячи вії довгими і густими, а силіконова щіточка допомагає розподілити туш рівномірно.

Тіні для повік:

  • Тіні для повік Ninelle Artist подвійні компактні складаються з двох кольорів, які цілковито доповнюють один одного.

 

Для природного макіяжу губ використовуйте блиск з відтінком, наближеним до власного кольору, або зовсім безбарвний.

 

Макіяж губ:

 

 

Підводка нижньої повіки

Виділення нижньої повіки контрастною пігментованою підводкою або олівцем – дійсно цікавий прийом, який зійшов з подіумів і сторінок глянцю. Ідеально промальована лінія вій робить обличчя більш яскравим і виразним. У цьому вам допоможе стійка і зручна у використанні рідка підводка для очей Maxi Color Play eyeliner.

 

Епатажні помади

У цьому сезоні у вашій косметичці обов’язково має знайтися місце для помади або стійкого блиску неймовірного відтінку: від насичених червоних, малинових, марсала і сангрія, до білого, сірого, блакитного та синього.  

Звичайно, подібні відтінки передбачають детальне продумування усього образу.

 

Трендовий макіяж губ:

 

 

Ефектні стрілки

Розпис навколо очей у стилі Клеопатри став одним з найгарячіших трендів цього літа. На піку популярності художні стрілки в небесно-блакитних, цегляних, соковито-жовтих тонах. Оригінальність ліній вражає і робить макіяж ультрамодним. Для ефектного і стійкого макіяжу використовуйте рідку підводку для очей Ninelle One Touch.

 

Тіні для повік

Чуттєвий «смокі» як і раніше з нами, тому не поспішайте ховати тіні темної палітри до осені.  В якості вечірнього, такий макіяж буде доречний будь-якої пори року.

Компанію млосним «димним очам» склали ніжні спокійні відтінки з ефектом пудри, які підійдуть витонченим натурам, і кітчеві кольори для сміливих і яскравих любительок епатажу.

Тіні для повік:

 

 

І звичайно не варто забувати про догляд за шкірою обличчя! Адже саме влітку стають особливо помітними навіть найменші дефекти, а руйнівний ультрафіолет впливає на шкіру найбільш активно. Щоденний догляд і використання захисних косметичних засобів допоможуть вам уникнути типових для цього сезону проблем і зроблять ваше літо повним краси і легкості.

Останні

10 каменів, які притягують кохання

Натуральні камені — це не лише красивий елемент прикрас у твоєму модному образі. Їх вважають… Докладніше

Травень 14, 2024

12 топових фільмів і серіалів від Netflix

Netflix — один із провідних постачальників гідного контенту в усьому світі. Щорічно під його егідою… Докладніше

Травень 14, 2024

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024