Категорії: КрасаМакіяж

Літній макіяж 2019: найгарячіші тренди

Що змушує нас з таким нетерпінням чекати на прихід літа? Сонячне світло, тепло і яскраві барви, легкість буття і авантюризм — це те, що ми очікуємо від найспекотнішої пори року.  І ці ж літні настрої ми із задоволенням переносимо у свою косметичку, бажаючи створювати неповторні образи.

Щоправда гучні подіумні і інстаграмні б’юті-тренди не завжди виглядають на нас природно і органічно в спекотну літню погоду. Тому ми поговоримо про максимально практичні і одночасно модні тенденції макіяжу літа 2019.

Натуральність

Натуральний, природний макіяж — це вічноактуальний літній тренд. При створенні природного макіяжу головна ставка робиться на ідеальну шкіру. Для цього нам знадобляться наші незмінні б’юті-помічники: база під макіяж, BB, CC, або тональний крем, консилер і хайлайтер.

Актуальні основи під макіяж:

  • Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser коригуюча — вона надає обличчю оксамитовості і вирівнює тон, приховуючи будь-які недоліки всього за кілька хвилин.
  • L’Oreal Paris Infailible base, прозора.  Цей матуючий засіб, здатен приховати пори, вирівняти тон обличчя, зробити його ідеальним.

 

Тональні засоби:

  • Тональний крем GOSH BB All in One.  Цей багатофункціональний засіб одночасно доглядає за шкірою і надає їй бездоганного вигляду.
  • Тональний крем Bourjois HEALTHY MIX Вітамінне сяйво. Секрет ефективності тонального крему — фруктовий коктейль в його основі. Формула продукту збагачена натуральними екстрактами, які сприятливо впливають на стан шкіри.

 

Консилер і хайлайтер:

  • Консилер-кушон для обличчя від ТМ Max Factor RADIANT LIFT з сяючим ефектом додасть легке сяйво тьмяній або втомленій шкірі.
  • Хайлайтер від GlamBee Rainbow допоможе створити макіяж з ефектом мерехтіння.

 

Натуральний макіяж, звичайно ж, не обмежується однією лише шкірою. Навіть у легкому літньому макіяжі доречне промальовування брів і ліній повік.

 

Олівці для очей та брів:

  • Олівець для очей COLOR ME Premium Waterproof Eyeliner, його легке натиснення лишає по собі тонку і бездоганну лінію, що не розмазується і не обсипається після нанесення.
  • Олівець для брів Bourjois SOURCIL PRECISION.

 

Ви також можете використовувати тіні натуральної палітри і туш для вій з легкою текстурою, щоб зробити погляд виразнішим.

 

Туш для вій:

  • Isabelle Dupont Hypnotic Long Lash. Ніжна кремова текстура огортає кожну волосинку, роблячи вії довгими і густими, а силіконова щіточка допомагає розподілити туш рівномірно.

Тіні для повік:

  • Тіні для повік Ninelle Artist подвійні компактні складаються з двох кольорів, які цілковито доповнюють один одного.

 

Для природного макіяжу губ використовуйте блиск з відтінком, наближеним до власного кольору, або зовсім безбарвний.

 

Макіяж губ:

 

 

Підводка нижньої повіки

Виділення нижньої повіки контрастною пігментованою підводкою або олівцем – дійсно цікавий прийом, який зійшов з подіумів і сторінок глянцю. Ідеально промальована лінія вій робить обличчя більш яскравим і виразним. У цьому вам допоможе стійка і зручна у використанні рідка підводка для очей Maxi Color Play eyeliner.

 

Епатажні помади

У цьому сезоні у вашій косметичці обов’язково має знайтися місце для помади або стійкого блиску неймовірного відтінку: від насичених червоних, малинових, марсала і сангрія, до білого, сірого, блакитного та синього.  

Звичайно, подібні відтінки передбачають детальне продумування усього образу.

 

Трендовий макіяж губ:

 

 

Ефектні стрілки

Розпис навколо очей у стилі Клеопатри став одним з найгарячіших трендів цього літа. На піку популярності художні стрілки в небесно-блакитних, цегляних, соковито-жовтих тонах. Оригінальність ліній вражає і робить макіяж ультрамодним. Для ефектного і стійкого макіяжу використовуйте рідку підводку для очей Ninelle One Touch.

 

Тіні для повік

Чуттєвий «смокі» як і раніше з нами, тому не поспішайте ховати тіні темної палітри до осені.  В якості вечірнього, такий макіяж буде доречний будь-якої пори року.

Компанію млосним «димним очам» склали ніжні спокійні відтінки з ефектом пудри, які підійдуть витонченим натурам, і кітчеві кольори для сміливих і яскравих любительок епатажу.

Тіні для повік:

 

 

І звичайно не варто забувати про догляд за шкірою обличчя! Адже саме влітку стають особливо помітними навіть найменші дефекти, а руйнівний ультрафіолет впливає на шкіру найбільш активно. Щоденний догляд і використання захисних косметичних засобів допоможуть вам уникнути типових для цього сезону проблем і зроблять ваше літо повним краси і легкості.

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024