Краса

Манікюр та педикюр: тренди та новинки в дизайні нігтів 2022

У розпал літа у всіх дівчаток є стандартний чек-лист важливих справ: придумати щось із волоссям, щоб було не жарко, зробити ламінування вій, щоб не витрачати час на нанесення туші, і найскладніше вкотре знайти та визначитися з дизайном манікюру та педикюру 💅.

Час читання: 5 хвилин та солодкі персики 🍑

статья доступна на русском языке

Вибір літнього манікюру звичайна справа, адже ми, дівчатка, робимо його регулярно. Усі заздалегідь готуються, моніторять, що зараз у тренді, зберігають 100 варіантів, щоб потім прийти й побачити новенький колір у свого майстра… Все, ти вже не з блакитними глянсовими нігтями, як хотіла годину тому, а з новинкою цього кабінету рожевою матовою базою 🙈.

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

З літнім педикюром все трохи простіше, є два варіанти при виборі:

  • робитимемо такий самий, як і манікюр;
  • я достеменно не знаю, але давай цей.

Цікаво по темі: Готуємо ніжки до літа: педикюр у домашніх умовах

Щоб вибрати швидше, я підготувала для тебе приклади трендового манікюру та педикюру для цього літа. Готова? Тоді, GO!

Літня палітра кольорів

🤍 Білий, молочний чи нюдовий?

Білий колір один з найбільш універсальних. Але влітку його люблять не за це, а за те, що він шикарно виглядає із засмаглою шкірою. Звичайний однотонний манікюр не показуватиму, а ось різне поєднання білого та молочного готове до перегляду.

💙 Блакитний чи морський?

Блакитний манікюр часто називають морським. Мабуть, бо він нагадує колір моря. Але цього року до моди увірвалися хвилі у прямому розумінні. Подивися скільки крутих поєднань синього та блакитного у міксі з помаранчевим, моїм улюбленим білим, але хіба це не морський манікюр?

💛 Жовтий

Як ти гадаєш, хто посідає друге місце на постаменті найкращих лаків для засмаглих рук? Звісно ж жовтий! Він підійде і для довгих, і для коротких нігтів. Головне, вибери свій варіант дизайну: хвилясті лінії чи рівні смужки, серця, золото, а може пофарбувати в омбре?

🧡 Помаранчевий

Обговоривши жовтий манікюр, ми не можемо пройти повз помаранчевого. Він, безумовно, відноситься до літньої палітри. Погодься, взимку ти, швидше за все, його не побачиш на нігтях у колеги. Враховуючи, що цей колір сам по собі дуже насичений, його намагаються не змішувати з іншими такими ж яскравими відтінками. Але і тут я знайшла цікаві варіанти)

💜 Фіалковий, фіолетовий чи бузковий?

Усі звичні з дитинства кольори трансформуються у нові. Вже не модно говорити “світло-оранжевий”, тепер він лососевий. Така сама трансформація відбулася і з фіолетовим. Я згодна, фіолетова “дев’ятка у дворі”, а нігті – фіалкові 💜.

💗 Рожевий

Дівчатка такі дівчатка. Цей вислів описує все рожеве, що можливо. Якщо хтось думає, що рожеві нігті – це підлітковий манікюр, то нііі. Це один із найпопулярніших кольорів цього літа. Багато брендів вирішили, що манікюру в таких відтінках не достатньо, і випустили цілі лінійки рожевих окулярів.

Френч та його варіанти

Як я люблю експерименти. Особливо приємно, коли у класичний френч додали краплю кольору, і він став новинкою, трендом сезону.

Цікаво по темі: Як правильно доглядати за кутикулою

Ніжний манікюр

Минулого року стало популярним додавати золото та срібло у дизайн нігтів. Ідей було багато, але тренд не затримався. Але що ми бачимо цього літа? Золото у різних варіаціях, та яких вдалих!

Кола та крапки

Немає нічого простішого, ніж поставити пару крапок. Головне – це вибрати правильне поєднання кольорів. Як просто та органічно виглядають звичайні кола! Такі малюнки на нігтях точно сподобаються багатьом.

Підлітковий манікюр

Тінейджери першими дізнаються про всі тренди, пробують щось нове, не бояться експериментів. Саме тому нижче такі сміливі ідеї манікюру. Всі ми хочемо самовиражатися, яскравий манікюр – це те, що потрібно.

Блискітки

Блискітки були, є і будуть завжди в моді. Не можу згадати жодного сезону, в якому всі ходили із нюдом чи однотонним лаком. До речі, зверніть увагу на нову тенденцію: блискітки викладають лункою біля кутикули. Мені здається, це дуже свіжо та ніжно.

Педикюр

Цього літа помічена цікава тенденція: у всіх однотонний педикюр. Ні блискіток зі смужками, ні квіточок, ні якірців. Усі пішли у класику: френч чи моноколір.

Про всі тренди та ідеї я тобі розповіла. Залишилося лише вибрати. Раджу зберегти в закладки цю статтю, адже літо ще не закінчилося, а вересень має бути теплим 😏.

 

Читайте також:

Останні

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024