ТОП ідей для градієнтного манікюру

Дизайн у стилі омбре міцно закріпився в манікюрних трендах і, здається, не скоро втратить свої позиції. Усе завдяки його універсальності: бажаєте легкості — обирайте м’які пастельні тони, потрібна яскравість — поєднуйте контрастні відтінки з різних частин колірного кола. Сьогодні на EVA Blog обговоримо модні варіанти дизайнів і способи створення манікюру з градієнтом.

Варіанти переходу між кольорами в градієнтному манікюрі

Це може бути класичний 2-кольоровий манікюр або такий, що складається з 3–4 відтінків, якщо довжина нігтів дозволяє. Надати витонченості коротким пальчикам і нігтикам можна за допомогою вертикальної лінії переходу. Утім, горизонтальна в кольорах класичного френчу теж цілком підійде.

Ще одна цікава й проста в реалізації ідея — різнокольорові нігті. У такому випадку беремо різні тони одного кольору та створюємо градієнт від мізинця (з найсвітлішим відтінком) до великого пальця (з найтемнішим).

 

Цікаво на тему: 10 небанальних варіантів френча

Основні способи створення градієнтного манікюру

Знаючи про способи розмиття меж між кольорами, такий дизайн цілком можна реалізувати й самим.

  • Спосіб 1. Нанести на губку відразу два відтінки так, щоб вони перетиналися і другий колір частково перекривав перший. Градієнт готовий — лишається тільки перенести його на ніготь.
  • Спосіб 2. Нанести кольори відразу на ніготь і розмити перехід між ними плоским пензликом.
  • Спосіб 3. Покрити весь ніготь основним відтінком. Потім взяти два додаткових, нанести їх на фольгу, розмити перехід пензлем або зубочисткою. Перенести градієнт з фольги на ніготь за допомогою губки.

Цікаво на тему: Новорічний манікюр: найактуальніші тренди

Трендовий градієнтний манікюр

Бажаєте створити градієнт у дусі останніх трендів? Надавайте перевагу модним кольорам 2020/21: класичному синьому, мальвово-червоному, пісочному, пильно-рожевому… Обирайте близькі тони або грайте контрастами, адже в моді — індивідуальність і самовираження.

Цікаво на тему: Кольори осені — зими 2020/2021 за версією Пантон

Крім фарб і лаків, для ефекту омбре можна використовувати блискітки або оксамитову пудру-флок. Ну, і звісно, не дуже контрастний манікюр з градієнтом — це чудовий фон для нейл-арту. Будемо чесні: об’ємний декор з намистинами та стразами сьогодні вже не в тренді. Альтернатива — нейл-арт з абстракцією або геометрією, який за бажання можна прикрасити великими блискітками чи глітером.

 

Фотоінструкція та поради по градієнтному манікюру

Для ефекту омбре підходить як звичайний, так і гель-лак. Останній не сохне на повітрі й тому з ним простіше створити рівномірне покриття з акуратними переходами.

Цікаво на тему: GlamBee ProGel: який колір палітри гель-лаків вибереш ти?

Ще кілька порад, що не будуть зайвими:

  • Якщо використовуєте для градієнта губку, попередньо нанесіть на кутикулу трохи крему. Так надлишки лаку легко видаляться ватною паличкою з рідиною для зняття, і шкіра лишиться чистою.
  • Щоб манікюр протримався довше, наносьте покриття в три шари: прозора база, основні кольори, топ. У самому кінці ще раз пройдіться топовим покриттям по передній частині вільного краю нігтя, щоб «запечатати» його.
  • Якщо вирішите піти далі й освоїти професійний манікюр у стилі омбре, купіть собі аерограф — пристрій для розпилення фарби. Він допоможе зробити переходи кольорів особливо м’якими.

Слідувати модним тенденціям чи створювати власні тренди? Вибір за вами! А придбати все для стильного манікюру й доглянутих ручок можна в EVA або на сайті EVA.UA.

Переглянути коментарі

  • Вообще амбре это ооочень красиво. К сожалению я сама не умею делать, но это супер техника. И просто и красиво

Останні

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козеріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козероги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024