Мода

Модні поєднання кольорів PANTONE в одязі 2022-2023

Купуючи нову сукню, шарф чи пальто, ми навіть не замислюємося над тим, що за нас вже все вирішили. Достатньо зайти до 2-3 магазинів жіночого одягу, щоб зрозуміти штани кльош – це писк сезону.

Час читання: 3 хвилини та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Але не все так просто, друзі. Починаючи з 2000-х, інститут кольору Pantone оголосив один колір “Кольором року”, від якого і будувалися всі дизайнерські колекції. Як показав час, одного кольору для створення тренду на цілий рік недостатньо. Тому Pantone перед Тижнем мод осінь-зима 2022-2023 р. у Нью-Йорку озвучив 15 головних кольорів.

Швидко подивившись на всі кольори, перша думка “Щооо? І як це зібрати до купи?”… Попри ці швидкоплинні питання, все чудово поєднується між собою. Віце-президент Pantone Color Institute Лорі Прессман сказала:

Яскраві кольори для самовираження

10 яскравих кольорів, які допоможуть розбавити звичні та спокійні відтінки осені та зими 2022-2023 р.

PANTONE 18-1552 Lava Falls – Водоспад лави

Ми звикли, що “водоспад лави” – це колір наших губ на будь-яке свято. 😅 Але як ви дивитеся на цей зухвалий колір для куртки чи теплого костюма? Червона помада, чорна тепла сукня та пальто кольору Lava Falls. 🔥

PANTONE 14-0851 Samoan Sun – Самоанське сонце

Теплий жовтий, що скажеш? Це ідеальний колір для сонячного осіннього дня. Парк, алея в сухих кольорових листочках, в руках ароматна кава… Описала ідеальну фотосесію. 😊 Тепло стало тільки від думки про жовтий светр.

PANTONE 16-1358 Orange Tiger – Помаранчевий тигр

Помаранчевий тигр, ррррр… 🐯 Весь минулий рік кожна друга модниця мала нейл дизайн з принтом тигра, а вже восени 2022 року ми купуємо помаранчевий плащ. Всі засмаглі красуні ідеально підкреслять свою засмагу будь-якою річчю цього відтінку.

Цікаво по темі: Капсульний гардероб: що це таке, як скласти приклади капсул

PANTONE 17-2624 Rose Violet – рожево-фіолетовий

Нікого не здивує цьогорічний рожево-фіолетовий колір. Ну погодьтеся – це був найпопулярніший колір цього літа. Ну і що, що для зими він яскравий! Як хочемо, так і самовиражаємося…🙃 Це не я придумала, а Лорі Прессман.

PANTONE 18-6024 Amazon – Амазонка

Після жовтого, помаранчевого та рожево-фіолетового цей насичений зелений колір під назвою “Амазонка” нікого не здивує. До речі, з помаранчевим та коричневим він чудово поєднується.

PANTONE 14-2806 Nosegay – Букет

Ніжний рожевий колір, як пелюстка чайної троянди – саме так інститут Pantone представляє цей колір для зими 2022-2023 р. Між нами, дівчатками, цей колір і не виходив із моди, просто ми його називали “пудровий”, а тепер він “Букет”.

Цікаво по темі: Тренд на жовто-блакитний: які модні бренди підтримали українців

PANTONE 14-4618 Waterspout – Водяний смерч

Водяний смерч у мене асоціюється трохи з іншим відтінком синього та блакитного, але сперечатися не будемо. Прекрасний колір як для зими, так і для осені. Його легко поєднувати з іншою палітрою модних відтінків цього сезону.

PANTONE 18-1148 Caramel Café – Карамельне кафе

Колір кави, карамелі та шоколаду завжди в моді. Не обов’язково чекати щорічних новин про тренди, щоб купити собі, як мінімум, сумку у відтінках карамельної кави.

PANTONE 19-4127 Midnight – Північ

Уявляючи опівніч, думаєш про щось загадкове, про вечір, який змінить усе. Не знаю, як багато таємниць приховує цей колір, але точно знаю, що він підніме настрій холодними вечорами.

PANTONE 18-0625 Martini Olive – оливка Мартіні

Я б не сказала, що ”Оливка мартіні” – це колір для самовираження… Порівняно з рештою, він здається нудним. Але це не заважає йому потрапити до тренду цього сезону.

Кольори спокою та комфорту

Улюблена базова палітра для всіх пір року. Ці відтінки є у кожного в гардеробі. Їх легко поєднувати не лише між собою, але й з іншими яскравими та динамічними кольорами. На основі цих кольорів будується більшість базових гардеробів. Урочисто зустрічайте, кольори спокою та комфорту:

Давно не було такої розбіжності палітри кольорів. Чекаю з нетерпінням осінньо-зимовий сезон. Стільки яскравих пропозицій та передбачень. А які кольори чекаєте ви?

 

Читайте також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024