Категорії: МодаТренди

Модні тренди весна-літо 2020: чим поповнити гардероб після карантину?

Перша хвиля весняних потеплінь нагадала, що настав час проводити сезонну ревізію гардеробу і складати перелік майбутніх покупок, якими можна буде потішити себе після карантину. Ми ж традиційно аналізуємо новинки сезонів моди і публікуємо огляд найбільш носибельних трендів, щоб ви могли повернутися до активного соціального життя в нових стильних образах. Отже поговоримо про модні тенденції 2020 року.

Тотальний денім

Джинсовый total look вже вкотре очолює модні тренди. Дизайнери вже не перший рік віддають деніму провідну роль у своїх колекціях. І ми цілком з ними згодні, адже джинсові комбінезони і костюми – це не тільки стильно, але й зручно та практично. Крім класичного деніму на піку популярності варений джинс, що більше нагадує техніку тай-дай, та денім у пастельних відтінках. Найбільш актуальними фасонами, крім джинсів mom та незмінних скіні, будуть «банани» та широкі «труби».

Пончо

Строкате пончо з етнічним візерунком – актуальний statement-елемент, який вдихне нове життя у ваш базовий весняний гардероб. Для створення оригінального і практичного образу достатньо простих джинсів, водолазки, черевиків і аксесуарів.

Якщо ж етнічні мотиви – не ваша тема, можна зупинитися на мінімалістичному пончо асиметричного крою, або пончо з класичним принтом: «гусячою лапкою» або тартаном.

Мереживо і кроше

Напівпрозорі візерунчасті тканини і тонке плетіння налаштовують на ніжність і романтичність. Жіночна сукня з мережива або у техніці кроше зобов’язана зайняти місце у вашому весняному гардеробі. Її можна носити просто на спідню білизну, на тонку туніку або довгу майку, з кардиганом або маскулінним піджаком, а також можна поєднати з денімом або шкірою.

Рюші, волани, рукави-ліхтарики

Самим лише мереживом романтика цього сезону не обмежується. Пишні лялькові сукні з гіпертрофованими воланами, рюшами і рукавами-ліхтариками стали однією з провідних тем показів SS 2020. Щоправда сукні схожі на тістечка виглядають надто інфантильними і гротескними, щоб носити їх поза подіумом. Тому, якщо ви бажаєте адаптувати цей тренд і не виглядати дивакувато, радимо придивитися до суконь, частково оздоблених асиметричними рюшами або воланами.

Бра

Сексуальні бра впевнено витісняють кроп-топи. Якщо ви достатньо смілива для такої відвертості, тоді пропонуємо взяти даний тренд до уваги. Головне правило – поєднувати бра з більш стриманими елементами гардеробу. Радимо носити його з брюками або спідницею з високою талією та жакетом або легким кардиганом.

Екзотичні принти

Тропічні квіти та фрукти, екзотичні птахи та тварини і зелене море амазонської рослинності на сукнях, піджаках, костюмах та аксесуарах стали однією з головних окрас подіумів. Ваше літо у кам’яних джунглях також наповниться свіжими барвами з цими яскравими екзотичними принтами, тому обов’язково беремо цей тренд до уваги.

Геометрія у ч/б

Клітинка, смужка, горох, орнаменти у чорно-білому виконанні були є і будуть актуальними елементами індивідуального стилю. Вони доречні у будь-якому дрес-коді і будь-якій ситуації. А ще різкий контраст чорного і білого з одного боку натякає на дуальність характеру, а з іншого робить вас цікавою особистістю.

Жилети

Доповнює модні тенденції 2020 класичне тріо: піджак, брюки та жилет. Власне щоб створити трендовий образ, достатньо й самого жилета. Його можна носити замість топа разом з брюками або короткими шортами брючного крою.

Трендові кольори

І наостанок кілька слів про модні тренди у колористиці. Найцікавішими кольорами сезону SS 2020 стали насичений синій, яскраво-червоний, рожевий, фуксія, перламутрові і золоті тканини, схожі на фольгу або обгортку від цукерок.

Усі ці кольори можна використовувати самостійно або в якості акцентів у повсякденному образі.

Останні

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024