Мода

Наймодніші сукні сезону весна-літо 2023 року

Сонячні промені дражнять із самого ранку, пташки щебечуть, розпускаються квіти, наповнюючи повітря своїм ароматом. Все навколо кричить про те, що прийшла весна. І не та весна, коли ти стоїш у пуховику і з весняного в тебе тільки заставка на телефоні… 😅 А та сама, в якій збуваються любовні гороскопи та прокидається бажання бути дівчинкою.

Час читання: 7 хвилин та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Щось мені підказує, що всі зимові речі вже складені та забуті, а ревізія в шафі проведена. Ти активно готуєш свій гардероб до нового сезону, шукаєш в інтернеті модні тенденції в одязі весни-літа 2023 року. Світ моди виплеснув на нас багато цікавого, тож кожен зможе знайти свої модні штучки 😎. Але сьогодні ми зробимо акцент саме на сукнях. А все тому, що наші красиві ніжки й так провели багато часу в штаннім ув’язненні. Саме час оголити їх і підкорити світ, само собою 😉.

А перед тим, як перегорнути вниз і подивитися перший модний образ у сукні, пропоную:

  • пам’ятати, що мода циклічна, тому у тебе точно знайдеться щось зі списку;
  • подивитися всі 10 варіантів і вибрати для себе парочку;
  • бути впевненою, що в будь-якій сукні ти — красуня;
  • ну і звичайно, поставити лайк цій статті ❤️ (он там, зверху👆).

Важливе питання: я завжди намагаюся зібрати образи, які можна носити в реальному житті. Але якщо тобі цікаво подивитися пару трендових прикладів з показів — пиши в коментарях і я обов’язково врахую всі побажання 😉.

Мінісукня

Цієї весни міні на підйомі. Тільки ледачий не представив їх у своїй колекції. Їх одягали на футболки, робили прозорими, поєднували з джинсами та додали купу аксесуарів. Я не буду тебе лякати треш-прикладами з показів 😄. Покажу пару цікавих варіантів, які підійдуть для жінок реального світу: повітряні форми з квітковим принтом і напівпрозора модна сукня від AYA MUSE.

@dreamsisterjane

@ayamuse

І ще варіант у поєднанні з піджаком.

@schutz

В’язані сукні

Я ж кажу — мода повертається 😂. Якби я знала, не віддавала б бабусі на шкарпетки всі свої в’язані стильні сукні… Жарти в сторону! Коли я говорила, що в’язані яскраві речі будуть трендом 2023 року, це стосувалося і суконь теж. Тож не соромтеся, діставайте спиці, схоже гурток «веселі спиці та гачок» офіційно відкрито. А що, це звичайно не коктейльна сукня, але на кожен день — просто вогонь. 🔥

@emilisindlev

@mango

Об’ємні форми

Стилісти називають об’єм, який був присутній на подіумах, майже у всіх в колекціях, показником того, що пишні силуети будуть набирати популярність. Об’ємна сукня може бути дуже короткою і милою, а може поєднувати в собі пишні форми зі строгим силуетом, та й рюші ніхто не скасовував. З огляду на те, що об’ємна сукня — це вже заява і розбавляти образ аксесуарами ні до чого.

@kikavargas_

@micahgianneli

@_aje_

@_aje_

Цікаво по темі: 14 головних трендів сезону весна-літо 2023

Довга сукня до підлоги

Сукні довжиною до підлоги без бретелей займають стійку позицію в списку трендів 2023 року. Сукні максі — це стабільність у світі моди. Вони видозмінюються, модельєри додають розріз, прибирають рукав, пришивають, розривають, але при цьому силует до підлоги залишається незмінним. Довга сукня — це мій фаворит при створенні капсульного гардероба. Адже її можна носити як самостійну позицію, так і доповнювати іншими елементами, наприклад, піджаком.

@christopher_esber

@fendi

@freepeople

Прозорі тканини

Прозорі сукні — це подарунок, який не перестає тішити. Не дивно, що тенденція прозорих суконь продовжує домінувати в індустрії моди. Згодна, що сукню-сітку мало хто вибере для походу в кіно, але частково прозорі елементи або натяк на відкритість у форматі грубої в’язки — це на межі сексу і невинності.

@houseofaama

@ayamuse

Маленька біла сукня

Усі знають, що таке LBD — це маленька чорна сукня (Little Black Dress). Усі звикли й до назви, значення та застосування. Це саме та сукня, яка має бути в кожної дівчини в шафі, вона пасуватиме до будь-якої події та завжди матиме дорогий вигляд. Але світ моди вирішив, що одна універсальна сукня, це прекрасно, але недостатньо. Зустрічайте хіт сезону весна-літо 2023 року LWD — маленьку білу сукню (Little White Dress).

@_aje_

@_aje_

Цікаво по темі: Літній офісний гардероб: як дотриматися дрес-коду і не збожеволіти від спеки

Готичний шик

Уже не раз говорила про те, що сам тренд у готичному стилі переважатиме цього року. Це, звичайно, торкнулося і суконь. Тотал блек для мене в будь-який час один з улюблених образів. І не тому, що чорний робить стрункішою 😂, просто в цьому кольорі завжди комфортно. До речі, саме час ще разок згадати про маленьку білу сукню 🖤.

@camilacoelho

@hm

Китиці всюди: ідеальна літня сукня

Ще не встигли зняти з вітрини одяг з пір’ям, як китиці закохали в себе публіку. Повітряний пір’яний поділ офіційно замінять бахрома і китиці. Подивися, які круті образи в поєднанні з елементами, що звисають.

@mango

@shopbop

@cultgaia

О так, вирізи!

Цього літа вирізи були всюди й продовжували домінувати у формальному одязі на подіумах, особливо подвійний косий виріз. Вони були та залишилися не тільки в сукнях, а й на бічній частині штанів, топах і навіть спідницях. То чому ж вирізи мали оминути сукні?

@paris__georgia

@tally_weijl

@ayamuse

@altuzarra

Сукня школярки

Цей образ бере елементи зі шкільної форми. Саме тієї, яку всі так не любили вдягати… Скромна шкільна естетика: спідниця в клітинку, білий мереживний комір, бантики. Якщо ти хочеш створити свою власну версію естетики міської школи, я б рекомендувала спершу переглянути кілька прикладів нижче і подумки приміряти їх на себе.

@dreamsisterjane

@dreamsisterjane

Ну, що скажеш? Як на мене, то вибір дуже великий, є над чим подумати. Я б точно почала поповнення гардероба на весняно-літній сезон з маленької білої сукні або чогось із пензликами… ой, я не впевнена, мені потрібно все! 🙈

Читайте також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024