Мода

Наймодніші тренчі сезону 2024-2025

Якщо ти ще не прикупила собі тренч, то я наполегливо рекомендую це зробити. По-перше, він має мега стильний вигляд і буде в моді ще й у 2025 році, а по-друге, з ним ти зможеш створювати найрізноманітніші луки. І щоб твій новенький плащ не був таким банальним, як у всіх, пропоную познайомитися з найбільш трендовими фасонами. 

@toteme

Обираємо модний тренч на осінь-весну

Класичним тренчем вже нікого не здивуєш – так подумали провідні доми моди й вирішили внести невелику різноманітність у модельний ряд верхнього одягу. А нам не залишається нічого іншого, як слідувати цим трендам, щоб виділятися з натовпу. Отже, що ж краще брати.

Об’ємний тренч з довжиною міді

На самому піку популярності тренчі з А-силуетом. Так, вони злегка об’ємні й до цього потрібно звикнути. Але давай будемо відвертими – кого колись зупиняв оверсайз? Довжина плаща може бути середньою або до коліна, тож обирай той варіант, який «сидітиме» на тобі ідеально. 

@tods

@tods

@streetrends

@therow.com

Цікаво по темі: Прості прийоми стилізації одягу, які ти можеш використати прямо зараз

Укорочений тренч

Цікавий і сміливий фасон. Зовні такі тренчі нагадують куртку, яка ледь прикриває сіднички. Виглядають дуже класно і будуть чудово підкреслювати довжину ніг.

@zara.com

@zara.com

Цікаво по темі: 28 ідей модних образів в стилі office core

Кроп-тренч

Якщо ти думала, що тебе більше нічим здивувати, то ти помиляєшся! Як щодо мінітренча? Це просто розрив шаблонів. Якщо тобі хочеться виділятися серед лейтенантів Коломбо на вулиці та збирати захоплені погляди, тоді цей варіант точно тобі підійде. Стильно, неординарно, та й зрештою, чому б і ні?

@cos.com

@zara.com

@zara.com

@zara.com

Цікаво по темі: 8 причин, чому твій гардероб виглядає нудно

Максітренч

Довгий плащ залишається в моді, хоча багато дівчат почали хвилюватися, що він віджив своє. Спокійно, без паніки – продовжуємо носити та комбінувати з різними образами. 

@therow.com

@minimalstreetstyle

Цікаво по темі: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Тренч із родзинкою

Актуальними будуть моделі з різними вставками (наприклад, на комірі або манжетах), злегка збільшеними плечима та акцентом на талії (не забуваємо, що вінтаж увірвався в тренди), високим горлом або навіть з нетипових тканин. Такий тренч однозначно заслуговує на твою увагу. Багато брендів, як-от TODS і ZARA, експериментують з тканинами та фасонами, створюючи більш зухвалі та цікаві речі. Шкіряний тренч або тренч-кімано – це щось новеньке.

@tods

@cosstores

@cos.com

@burberry

@zara.com

Цікаво по темі: Наймодніші тренди взуття осінь 2024

Не тільки бежевий

Якщо ти не можеш дивитися на світлі тренчі, які вже всі заносили до дірок, в цьому і наступному сезоні можна сміливо вибирати плащ інших відтінків. Сірий, чорний, графітовий, темно синій, яскраві відтінки та принти – словом, вибрати є з чого. Тож кидай виклик любителям бежевих плащів і вирізняйся серед них по-своєму. 

@hm

@kassleditions

@kassleditions

@burberry

Тренч – це класика, яка, напевно, ще не скоро покине модний олімп. Він давно став символом впевненості, стилю та елегантності. З ним можна створювати абсолютно будь-які образи й при цьому залишатися неймовірно стильною. Тому, якщо ти зараз у пошуку модного верхнього одягу, наполегливо рекомендую тобі придивитися саме до тренчів.

Не забудь поставити вподобайку статті, якщо вона була цікавою

 

Читайте також:

Останні

12 гідних науково-фантастичних фільмів і серіалів

Хто з нас не мріяв вирушити в космос, зустріти інопланетян, «погуляти» паралельними всесвітами або зазирнути… Докладніше

Жовтень 10, 2024

Бісаболол у косметиці: для чого потрібен та добірка найкращих засобів

Натуральні компоненти – один з найголовніших критеріїв, який кожна з нас висуває до косметичного засобу.… Докладніше

Жовтень 10, 2024

Захисний бар’єр шкіри: що це та як його відновити

Анатомічні шари шкіри давно визначені й, що важливо, добре вивчені. Я вже коротенько зачіпала тему… Докладніше

Жовтень 10, 2024

Гід по келихах: із чого пити улюблені напої

Ти коли-небудь замислювалася, чому для кожного напою потрібен свій келих? До того ж для кожного… Докладніше

Жовтень 9, 2024

Здоров’я і краса в одному флаконі: найкращі маски для твого волосся

Кожна з нас мріє про шикарну шевелюру, блискуче, живе волосся, від одного погляду на яке… Докладніше

Жовтень 9, 2024

Чи потрібен крем з SPF взимку

Відсутність сонцезахисного крему в зимовому догляді за шкірою – груба помилка, якої припускається багато хто.… Докладніше

Жовтень 8, 2024