Категорії: ДітиМатеринство

Огляд новинки: підгузки-трусики від Lucky Pin

Уже знайомий багатьом батькам і малюкам бренд підгузків Lucky Pin розширив свій асортимент. І тепер випускає продукцію для активних непосид, які пізнають світ, — підгузки-трусики. М’які та повітряні, як хмаринка. Надійні, як мамині руки. За доброю традицією ми в Єва Блог презентуємо новинку, щоб у деталях розповісти про всі особливості.

Цікаво на тему: «Як вибрати підгузки?»

На чистоту: про зручність підгузків-трусиків для дітей

Рухливість і прагнення малюка до активностей — це перший дзвоник для батьків про те, що як альтернативу класичним підгузкам можна розглянути трусики. Точний вік тут не назвеш. Але є один чіткий сигнал. Як тільки енергійність дитини заважає надіти на неї звичайний підгузок із бічними липучками, можна пускати в хід іншу «артилерію».

Для зміни одноразових трусиків не потрібно укладати непосиду на спину. Це особливо зручно на прогулянці, у дорозі або в гостях. Поглинальний шар з абсорбентом добре утримує рідину, перетворюючи її в гель — принцип роботи ідентичний з підгузками для немовлят. Як зазначає більшість матусь, трусики допомагають у привчанні до горщика: їх потрібно всього лише приспустити, а не повністю знімати. З певного віку дитина зможе це робити самостійно.

Основні критерії вибору:

  • резинка — має бути м’якою і добре розтягуватися;
  • висота посадки і фіксуючі елементи — якісні трусики виготовлені з урахуванням будови і рухів дитини, тому не натирають і не тиснуть;
  • розмір підбирайте залежно від вагової категорії дитини;
  • внутрішній шар — поверхня має бути м’якою і гіпоалергенною, а сорбент швидко поглинати вологу;
  • додаткові «фішки» — наприклад, індикатор зорієнтує по ступеню наповнюваності.

Порада від Eva Blog: між кожною зміною трусиків дотримуйтесь гігієнічних правил, влаштовуючи повітряні ванни протягом 10 хвилин.

Огляд підгузків-трусиків від Lucky Pin

Новинка Lucky Pin — підгузки-трусики, які зустрічають по одежі! Саме з яскравої упаковки із зображенням анімацыйних звіряток починається перше знайомство з продукцією бренду. Приємний бонус малюкам від виробника — це добірка ігор-малюнків зі зворотного боку кожної пачки. Їх можна використовувати під час захопливих занять для розвитку пізнавальних процесів. Словом, функціонал обгортки дуже продуманий.

Цілком виправдовує очікування і внутрішній зміст. У трусиків Lucky Pin дуже м’яка поглинальна поверхня, яка пропускає до шкіри повітря. А для захисту від протікань передбачені спеціальні манжети.

Також буде цікаво: «Дитяча косметика: якими повинні бути способи догляду за новонародженими»

Підгузки-трусики Lucky Pin представлені у 3-х видах.

  1. Зелена упаковка Lucky Pin 4 розмір — 46 підгузків розраховані для дітей вагою 9–14 кг. На звороті упаковки зображені барвисті картинки — чудовий підручний матеріал для вивчення кольорів. Гра може тривати і довше, якщо запропонувати згрупувати картинки за темами (наприклад: овочі, фрукти, тварини, рослини тощо).
  2. Помаранчева упаковка Lucky Pin 5 розмір — 42 трусиків підходять малюкам вагою 12–17 кг. Картинки захоплять оригінальною подачею теми «Протилежності». Розглядаючи образи для зіставлення, малюк навчиться розрізняти розміри, стани, смаки тощо.
  3. Бузковий пак Lucky Pin 6 розмір — це 38 трусиків для дітей вагою 15–25 кг. Зображення зі зворотного боку також допоможуть зайняти малюка на якийсь час, адже знадобиться перерахувати стільки предметів!

Переваги трусиків Lucky Pin перед іншими виробниками:

  • вони практично не помітні під одягом — інноваційна технологія AirLaid робить вироби тонкими;
  • еластичний поясок надійно фіксує, але не обмежує рухів дитини під час активностей;
  • їх зручно знімати: достатньо розірвати бокові шви;
  • індикатор наповнення сигналізує про наповнюваність: коли жовта смужка тьмяніє і повністю зникає, необхідно змінити підгузок.

Також цікаво: «Як заохотити дитину чистити зуби»

І ще один приємний момент — учасниці Клубу Щаслива мама часто отримують додаткові знижки на продукцію бренду Lucky Pin. Тому якщо ви ще не з нами, обов’язково приєднуйтесь, щоб першою дізнаватися про знижки. Всі актуальні пропозиції клубу зібрані в одному місці.

Lucky Pin — це товари, які викликають довіру з першої покупки. Та головне: дозволяють малюкові пізнавати цей світ із комфортом!

Останні

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024