Категорії: ВолоссяКраса

Огляд нової лінійки PANTENE Pro-V Miracles with Bamboo

Є дві найпоширеніші проблеми з волоссям, які здатні зіпсувати настрій, — це пошкодження та випадіння. Щоб повернути локонам силу, густоту й здоровий блиск, експерти PANTENE Pro-V створили нову колекцію доглядових засобів — Miracles. Вони зовсім скоро з’являться в Лінії магазинів EVA та на EVA.UA, тож збережіть цю статтю в закладках, щоб спробувати новинку першими. А ми тим часом розповімо про те, як і завдяки чому ці засоби працюють.

Цікаво по темі: «Зіпсувати за 7 днів: помилки в догляді за волоссям»

Усе найважливіше — всередині

PANTENE Pro-V Miracles — це потужна формула, результат поєднання багаторічних досліджень і сили природних компонентів — біотину, бамбука та кофеїну. Серед допоміжних речовин — кондиціонуючі, поживні та антиоксиданти. Усі разом вони ефективно діють на структуру волосся, зміцнюють і захищають його.

  • Біотин — це вітамін В7, необхідний для краси шкіри та волосся. Він входить до складу ферментів, бере участь в обміні речовин, процесах відновлення клітин. А ще він допомагає організму накопичувати кератин — головний будівельний матеріал для волосся та нігтів.
  • Кофеїн — джерело енергії, бадьорості й гарний антиоксидант. Часто використовується в косметиці завдяки своїм омолоджувальним і живильним властивостям. Він робить волосся гладким і блискучим.
  • Бамбук — рослина, відома своєю силою та гнучкістю. Такими ж властивостями він наділяє й волосся: глибоко живить, зміцнює, робить шовковистим і пружним.

На основі цих інгредієнтів було створено п’ять доглядових засобів: шампунь, бальзам, маска, незмивний крем і спрей PANTENE Pro-V Miracles.

Крок 1. Очищення з шампунем PANTENE Pro-V Miracles

Шампунь «Зміцнення від коренів до кінчиків» містить найвищу концентрацію живильних речовин з усієї колекції PANTENE. Його активна формула проникає всередину кожного волоска, оновлює його структуру, повертає силу та пружність. Антиоксиданти — особливі компоненти, які нейтралізують пошкоджуючі іони, попереджають ламкість. Результат — довге та до 100% сильніше волосся.

Крок 2. Зміцнення з бальзамом і маскою PANTENE Pro-V Miracles

Щоб отримати найкращий ефект, після кожного очищення використовуйте бальзам-ополіскувач PANTENE Pro-V Miracles. Його формула з біотином і бамбуком «знаходить» і піклується про найслабші місця кожного волоска.

Інтенсивне зміцнення, яке поєднує в собі силу Pro-V з унікальними властивостями бамбука і біотину, — це маска PANTENE Pro-V Miracles «Довге та сильне». Засіб допомагає глибоко зміцнити кожен волосок і зменшує їх випадіння.

Цікаво по темі: «Як правильно використовувати бальзам для волосся»

Крок 3. Незмивний догляд PANTENE Pro-V Miracles

Це засоби, які допомагають зміцнити корені та зменшити випадіння волосся. Завдяки незмивній формулі їхня дія тривала та ефективна. А ще PANTENE обіцяє, що результат буде помітний вже після першого застосування!

Спрей «Пробудження коренів» робить волосся міцним і густим завдяки своїй багатій формулі з кофеїном, біотином, бамбуком, вітаміном В3 та пантенолом. А зробити його довшим, до 100% сильнішим, знизити випадіння допомагає крем-бальзам «Захист кератину. Довге та сильне».

Відомо, що найчастіше до ламкості й випадіння призводить травмування при розчісуванні. Щоб уникнути цього, кондиціонуючі засоби (бальзам, маску, спрей і крем PANTENE Pro-V Miracles) потрібно використовувати регулярно. Вони зроблять волосся гладким, кінчики не будуть сплутуватися, і це збереже їх красу та здоров’я.

Цікаво по темі: «Випадіння волосся: чому відбувається та як зупинити»

Подаруйте собі більше днів, наповнених компліментами, разом з PANTENE Pro-V Miracles! Вигідно купити новинку ви можете в магазинах EVA або замовити доставку на EVA.UA.

Переглянути коментарі

  • Рекомендую. Купила все кроме маски( ее не видела в магазине) продуктами полность довольна, особенно несмывайкой и спреем для утолщения корней.
    Бальзами не жирнят , не утежеляют , вид волос после применения супер!!!

Останні

10 найкращих книжок для осіннього настрою

Осінь – це мій улюблений час для читання, коли за вікном похмуро і трішки дощить,… Докладніше

Жовтень 4, 2024

Тример: вибираємо крутий пристрій для твого чоловіка

Твій чоловік теж хоче бути красивим і стильним, це очевидно. Чоловічі аксесуари рясніють величезною кількістю… Докладніше

Жовтень 3, 2024

Профілактика застуди у дітей: 4 поради для зміцнення імунітету

Осінь і зима по-своєму прекрасні, але ось багато батьків не так райдужно ставляться до цих… Докладніше

Жовтень 3, 2024

Все, що ти хотіла знати про cica-крем

Тобі напевно траплялися на очі баночки з загадковою назвою «cica-крем». Неймінг, звісно, цікавий, ось тільки… Докладніше

Жовтень 2, 2024

Світла немає, а інтернет – є! Як підключити Wi-Fi, коли немає електроенергії

Я на власному досвіді кілька разів пройшла стадії заперечення, гніву та смирення, поки нарешті не… Докладніше

Жовтень 1, 2024

Як навчитися насолоджуватися осінню: поради для тих, хто сумує за літом

Листя, що жовтіє, осіння вогкість і холод, що підкрадається, здатні ввести в стан апатії як… Докладніше

Жовтень 1, 2024