Категорії: КрасаМакіяж

Помада-олівець: які бренди пропонують цікаві варіанти?

Помада-олівець вже завоювала прихильність багатьох жінок і цілком заслужено отримала статус бьюті-тренду. Якщо ж ви поки що не відкрили для себе цей продукт, то радимо вам не втрачати можливості і якнайшвидше з ним познайомитися. Ми впевнені, що після цього знайомства помада-олівець стане вашою незмінною супутницею й обов’язковим предметом у вашій базовій косметичці. А до того ми розповімо, чим цікава помада-олівець, як використовувати  цей косметичний засіб і який бренд обрати.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Чому помада-олівець – це must have?

Помада-олівець – це дуже практична річ, з якою макіяж губ стає легким і зручним. А ще вона дозволить зекономити та звільнить місце у вашій косметичці, тому що поєднує у собі олівець і помаду. Крім того, ви можете з легкістю підкорегувати макіяж будь-де і за будь-яких обставин. Тож якщо ви любите багатофункціональні засоби, якими зручно користуватися, тоді вам однозначно сподобається помада-олівець.

Як використовувати цей продукт?

Як ми вже зазначили, зручність використання – це головна фішка помади-олівця. Весь макіяж губ виконується у два етапи. Спочатку ми окреслюємо контур губ, а потім заповнюємо їх кольором – швидко і без зусиль! Помада-олівець має м’яку кремову текстуру, що дозволяє наносити її рівномірно, отримуючи насичений колір, який залишиться з вами надовго. Насиченість кольору можна регулювати натиском, а також наносячи помаду у кілька шарів.

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 кращих помад для губ

Помада-олівець сама по собі вже достатньо стійка. Якщо ж обставини вимагають ще більшої стійкості, тоді радимо попередньо нанести на губи трішки тональної основи. А якщо ви бажаєте досягти більшої матовості, можна злегка припудрити нафарбовані губи.

На відміну від багатьох матових помад, якісна помада-олівець значно менше сушить губи. Проте якщо шкіра губ помітно суха, перед використанням матової помади її бажано обробити скарбом.

Цікаво на тему: Як правильно доглядати за губами

Обираємо бренд

EVA Blog підготував невеличку добірку помад-олівців, які є дуже популярними, стійкими й точно сподобаються вам.

GlamBee Pencil Lipstick Cream

Помада-олівець GlamBee подарує губам насичений відтінок і сатиновий фініш. Вона має приємну текстуру, дуже стійка, зберігає губи м’якими та шовковистими. А завдяки великій палітрі відтінків помада-олівець зможе задовольнити найвибагливіші смаки.

Maybelline New York Super Stay Ink Crayon Lipstick

Яскравий колір на весь день — це те, що ви отримаєте з помадою-олівцем Super Stay Ink Crayon від Maybelline. Після нанесення помада абсолютно не відчувається на губах, а колір залишається так само насиченим впродовж тривалого часу. На вітчизняному ринку ви знайдете 15 відтінків, від нюдових до яскравих.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Ніжна кремова текстура і наявність у складі олій авокадо, жожоба, ши та манго роблять помади Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm придатними для використання навіть за таких проблем, як чутливість, сухість і лущення шкіри губ. Помада має форму стіку, завдяки чому вона легко наноситься і витрачається економно. Колір лягає м’яко і досить добре тримається. Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm представлена у 11-ти відтінках, серед яких  ви зможете вибрати модний відтінок на свій смак.

Цікаво на тему: Як збільшити губи за допомогою макіяжу: 3 актуальні техніки

Pupa Shine Up! Lipstick

Помада-олівець Pupa Shine Up! Lipstick – це чудовий засіб на кожен день. Стійка та високопігментована помада має вишуканий мерехтливий фініш, легко наноситься і розподіляється, а після нанесення не відчувається на губах і не стягує їх.

2B Pop Up Lips

До складу помади-олівця від 2В входять бджолиний віск і ланолін, які живлять і зволожують шкіру губ. Сама помада має шовковисту текстуру, не скочується і не розтікається, легко розподіляється і добре тримається на губах.  Насиченість відтінку легко регулюється натиском і кількістю шарів.

Topface Focus Point Matte Lip Paint

Якщо ви шукали ідеальну матову помаду-олівець, то вважайте, що ви її знайшли! Зустрічайте – Topface Focus Point Matte Lip Paint. З цим витвором косметичного мистецтва вам гарантований інтенсивний матовий колір вже після першого нанесення. Кремова текстура забезпечує м’яке нанесення на шкіру та рівномірне покриття, а ще не сушить шкіру, що дуже важливо! Ця крихітка чудово вписується у будь-який макіяж.

Сподіваємося, що нам вдалося відкрити для вас щось нове і цікаве про такий продукт, як помада олівець. Як використовувати  її ви теж знаєте. Залишилося обрати помаду на свій смак, а тестом на стійкість нехай стане солодкий поцілунок з коханим чоловіком!

 

Читайте також:

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024