Материнство

Позапланові вихідні: встигаємо все і не забуваємо про себе

Карантин — це не лише час для перегляду вебінарів, читання, спілкування з родиною. Також зараз як ніколи важливо стежити за особистою гігієною і чистотою дому. Позапланові вихідні дозволяють спокійно, якісно, ​​без поспіху встигнути все, не забувши при цьому про себе та дитину. Ми зробили короткий огляд товарів, які стануть у пригоді й в господарстві, і в догляді за собою.

Прання з гелевими капсулами

Неорганічні капсули KONEN (виробництва Польща) призначені для прання білих, кольорових і різнокольорових тканин у машині-автомат. Вартість гелевих капсул трохи вища, ніж у звичайного порошку, але вони краще відпирають сильні забруднення і можуть впоратися навіть із застарілими плямами.

До складу засобу входить ароматизатор з нейтральним запахом і невелика кількість кондиціонера. Він доглядає за тканиною та дозволяє повністю вимити з неї гель.

Застосовувати гелеві капсули для прання дуже зручно — досить покласти одну штуку в барабан пральної машини, завантажити речі та запустити процес. Слід пам’ятати, що кількість активної речовини розрахована на повний барабан. А якщо забруднення дуже сильні, то краще покласти 2 капсули.

Правильно зберігайте засіб! Гелеві капсули для прання KONEN виглядають дуже апетитно, і маленькі діти приймають їх за солодощі й намагаються з’їсти.

Дитяче мило-пластилін

Польське мило-пластилін — це засіб і для гігієни, і для розвитку фантазії та дрібної моторики рук. За консистенцією воно схоже на пластилін. Тому дитині буде цікаво ліпити різні фігурки, а потім використовувати результат своєї творчості під час миття рук і тіла.

Не розраховуйте, що у вас вийде швидко навести лад у ванній кімнаті або відволіктися на інші хатні справи, поки малюк буде зайнятий створенням мила. Процес настільки цікавий, що захоплює навіть дорослих.

Використання: змочіть руки водою, візьміть невелику кількість мила-пластиліну і сформуйте потрібну форму. Залиште до застигання.

Склад безпечний, в нього входить гліцерин, який зволожує та захищає шкіру. Мило відмінно піниться і приємно пахне жувальною гумкою Бабл Гам. У кожній баночці-упаковці пластилінового мила захований сюрприз від Crazy Mo.

Стежте за дитиною під час гри й водних процедур, щоб вона не проковтнула шматочок засобу.

Товари для домашніх СПА-процедур

Якщо ви звикли закінчувати звичайний вихідний релаксом, то і в незаплановані вихідні, після того як зроблені всі хатні справи, не відмовляйте собі в цьому задоволенні.

Скраб для тіла

Для очищення шкіри радимо використовувати кавово-сольовий скраб «Кава і бабасу» від українського бренду UTerra Native. У складі засобу — дрібно змелена кава і частинки срібла, вони справляються із завданням швидко та делікатно, не подразнюючи шкіру. Олії какао та екзотичного бабасу, екстракт з апельсинової цедри пом’якшують, тонізують і роблять шкіру еластичною.

Крім м’якого доглядального ефекту, цей скраб відрізняється стійким ароматом кави з цитрусовими нотками. Його тонкий запах тримається на шкірі протягом декількох годин. Також шанувальниці скрабу «Кава і бабасу» цінують його за сильний ефект ліфтингу, а все завдяки високій концентрації морської солі.

Бомбочка для ванни

Гейзер-бомба Magic wave від українського бренду UTerra Native — це порятунок для сухої шкіри, яка страждає від негативного впливу жорсткої води. У складі — натуральні витяжки з цілющих рослин, вони пом’якшують шкіру, роблячи її ніжною, еластичною і шовковистою.

Розчиняючись у гарячій або теплій воді, Magic wave шипить, вода вирує як у справжньому гейзері. У процесі активні речовини засобу нейтралізують солі водопровідної води, а повітря наповнюється неперевершеним ароматом.

Звертаємо увагу, що бомбочка забарвлює воду в блакитний колір, але тільки її, а не ванну. І це плюс.

Зміцнювальний і стимулювальний спрей для волосся

Давно мрієте про розкішну шевелюру, як у Рапунцель? Тоді спробуйте концентрат від ТМ GEN 96 Genetic Lab. Він знижує випадіння волосся, стимулює появу нового і збільшує активну фазу росту.

В основі формули — лікувальний комплекс Baicapil. Це комбінація з пропандиола, аргініну, молочної кислоти, гліцину, екстрактів зародків сої та пшениці, витяжки з кореня шоломниці байкальської, бензоату натрію, глюконолактону, глюконату кальцію. Компоненти спрею проникають безпосередньо у волосяні цибулини.

Застосовувати спрей можна з 14 років як дівчатам і жінкам, так і юнакам і чоловікам. Головне — правильне використання. Нанесіть засіб на суху або зволожену шкіру голови, втирайте 1-2 хвилини масажними рухами. Не змивайте! Голову не можна мити протягом 8 годин. Робіть процедуру 1 раз на день, краще перед сном. Мінімальний курс зміцнення — 3 місяці.

Фінальний акорд — «золота» маска для обличчя

Коли усі хатні справи завершені, вихідний день добігає кінця, СПА-процедури для тіла зроблені, залишилося побалувати обличчя магнітною золотою маскою з пептидами GENETIC LAB GEN 63 Lift Genezis.

До складу входять пептиди, гексапептид-8, протектор Glu-Val-Trp, олія жожоба і макадамі, феритова пудра і мікрокристалічний віск. Комбінація компонентів дозволяє позбутися мімічних зморщок, загальмувати старіння, поліпшити стан і колір шкіри.

Маску слід наносити 2 рази на тиждень. Тривалість процедури — 30 хвилин. GENETIC LAB GEN 63 Lift Genezis не змивають водою або тоніком, а застосовують спеціальний магніт, який йде в комплекті.

Не забувайте, що всі перераховані товари можна замовити в інтернеті та скористатись кур’єрською доставкою.  

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024