Позапланові вихідні: встигаємо все і не забуваємо про себе

Карантин — це не лише час для перегляду вебінарів, читання, спілкування з родиною. Також зараз як ніколи важливо стежити за особистою гігієною і чистотою дому. Позапланові вихідні дозволяють спокійно, якісно, ​​без поспіху встигнути все, не забувши при цьому про себе та дитину. Ми зробили короткий огляд товарів, які стануть у пригоді й в господарстві, і в догляді за собою.

Позапланові вихідні: встигаємо все і не забуваємо про себе

Прання з гелевими капсулами

Неорганічні капсули KONEN (виробництва Польща) призначені для прання білих, кольорових і різнокольорових тканин у машині-автомат. Вартість гелевих капсул трохи вища, ніж у звичайного порошку, але вони краще відпирають сильні забруднення і можуть впоратися навіть із застарілими плямами.

До складу засобу входить ароматизатор з нейтральним запахом і невелика кількість кондиціонера. Він доглядає за тканиною та дозволяє повністю вимити з неї гель.

Застосовувати гелеві капсули для прання дуже зручно — досить покласти одну штуку в барабан пральної машини, завантажити речі та запустити процес. Слід пам’ятати, що кількість активної речовини розрахована на повний барабан. А якщо забруднення дуже сильні, то краще покласти 2 капсули.

Правильно зберігайте засіб! Гелеві капсули для прання KONEN виглядають дуже апетитно, і маленькі діти приймають їх за солодощі й намагаються з’їсти.

Стирка с гелевыми капсулами

Дитяче мило-пластилін

Польське мило-пластилін — це засіб і для гігієни, і для розвитку фантазії та дрібної моторики рук. За консистенцією воно схоже на пластилін. Тому дитині буде цікаво ліпити різні фігурки, а потім використовувати результат своєї творчості під час миття рук і тіла.

Не розраховуйте, що у вас вийде швидко навести лад у ванній кімнаті або відволіктися на інші хатні справи, поки малюк буде зайнятий створенням мила. Процес настільки цікавий, що захоплює навіть дорослих.

Використання: змочіть руки водою, візьміть невелику кількість мила-пластиліну і сформуйте потрібну форму. Залиште до застигання.

Склад безпечний, в нього входить гліцерин, який зволожує та захищає шкіру. Мило відмінно піниться і приємно пахне жувальною гумкою Бабл Гам. У кожній баночці-упаковці пластилінового мила захований сюрприз від Crazy Mo.

Стежте за дитиною під час гри й водних процедур, щоб вона не проковтнула шматочок засобу.

Дитяче мило-пластилін

Товари для домашніх СПА-процедур

Якщо ви звикли закінчувати звичайний вихідний релаксом, то і в незаплановані вихідні, після того як зроблені всі хатні справи, не відмовляйте собі в цьому задоволенні.

Скраб для тіла

Для очищення шкіри радимо використовувати кавово-сольовий скраб «Кава і бабасу» від українського бренду UTerra Native. У складі засобу — дрібно змелена кава і частинки срібла, вони справляються із завданням швидко та делікатно, не подразнюючи шкіру. Олії какао та екзотичного бабасу, екстракт з апельсинової цедри пом’якшують, тонізують і роблять шкіру еластичною.

Крім м’якого доглядального ефекту, цей скраб відрізняється стійким ароматом кави з цитрусовими нотками. Його тонкий запах тримається на шкірі протягом декількох годин. Також шанувальниці скрабу «Кава і бабасу» цінують його за сильний ефект ліфтингу, а все завдяки високій концентрації морської солі.

Скраб для тела

Бомбочка для ванни

Гейзер-бомба Magic wave від українського бренду UTerra Native — це порятунок для сухої шкіри, яка страждає від негативного впливу жорсткої води. У складі — натуральні витяжки з цілющих рослин, вони пом’якшують шкіру, роблячи її ніжною, еластичною і шовковистою.

Розчиняючись у гарячій або теплій воді, Magic wave шипить, вода вирує як у справжньому гейзері. У процесі активні речовини засобу нейтралізують солі водопровідної води, а повітря наповнюється неперевершеним ароматом.

Звертаємо увагу, що бомбочка забарвлює воду в блакитний колір, але тільки її, а не ванну. І це плюс.

Бомбочка для ванны

Зміцнювальний і стимулювальний спрей для волосся

Давно мрієте про розкішну шевелюру, як у Рапунцель? Тоді спробуйте концентрат від ТМ GEN 96 Genetic Lab. Він знижує випадіння волосся, стимулює появу нового і збільшує активну фазу росту.

В основі формули — лікувальний комплекс Baicapil. Це комбінація з пропандиола, аргініну, молочної кислоти, гліцину, екстрактів зародків сої та пшениці, витяжки з кореня шоломниці байкальської, бензоату натрію, глюконолактону, глюконату кальцію. Компоненти спрею проникають безпосередньо у волосяні цибулини.

Застосовувати спрей можна з 14 років як дівчатам і жінкам, так і юнакам і чоловікам. Головне — правильне використання. Нанесіть засіб на суху або зволожену шкіру голови, втирайте 1-2 хвилини масажними рухами. Не змивайте! Голову не можна мити протягом 8 годин. Робіть процедуру 1 раз на день, краще перед сном. Мінімальний курс зміцнення — 3 місяці.

Золотая маска для лица

Фінальний акорд — «золота» маска для обличчя

Коли усі хатні справи завершені, вихідний день добігає кінця, СПА-процедури для тіла зроблені, залишилося побалувати обличчя магнітною золотою маскою з пептидами GENETIC LAB GEN 63 Lift Genezis.

До складу входять пептиди, гексапептид-8, протектор Glu-Val-Trp, олія жожоба і макадамі, феритова пудра і мікрокристалічний віск. Комбінація компонентів дозволяє позбутися мімічних зморщок, загальмувати старіння, поліпшити стан і колір шкіри.

Маску слід наносити 2 рази на тиждень. Тривалість процедури — 30 хвилин. GENETIC LAB GEN 63 Lift Genezis не змивають водою або тоніком, а застосовують спеціальний магніт, який йде в комплекті.

Не забувайте, що всі перераховані товари можна замовити в інтернеті та скористатись кур’єрською доставкою.  

2 Квітня / 2020 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *