Натхнення

Що форма брів говорить про характер жінки

Форма брів може не просто кардинально змінити зовнішність, а й стати потужним психологічним інструментом як для тебе, так і для тих, хто тебе оточує. Якщо дивитися на цю частину обличчя з боку фізіогноміки, то вроджена форма брів здатна частково відкрити поведінкові та моральні якості. А у світі мейку й перетворення брів за твоїм бажанням можна домогтися легкого зчитування настрою в погляді, викликати певну емоцію у співрозмовника під час зорового контакту і, звісно ж, підкреслити риси свого характеру. EVA Blog зараз розповість, як читати внутрішній світ жінки за бровами та яким чином можна змінити ставлення до себе, просто підкоригувавши цю частину обличчя.

Фізіогноміка: брови й особистісні якості жінки

У цьому контексті правильно розглядати виключно вроджену форму брів. Потрібно подумки поділити брівку на три частини, що визначають ті чи інші особливості сприйняття світу.

Щоб було простіше, уявімо, що брова – це дорога твого життя, якою ти здійснюєш забіг:

  • початок брови (від перенісся) – старт;
  • середина брови – біг;
  • кінець брови – фініш.

Густота волосся в кожній із частин розповідає про те, як ти розподіляєш свою енергію та що тобі ближче – бути лідером, підлеглим, новатором тощо. Давай детальніше.

Цікаво на тему: 26 найкращих декоративних засобів для брів

Густий початок брови плавно зменшується до кінця

Якщо ти володарка такої форми, значить вся твоя життєва енергія вихлюпується на старті. Простими словами, ти – ініціатор, креативник. У тебе завжди є в запасі маса крутих ідей, які шалено хочеться втілити в життя. Здебільшого власниці таких бровок досить легкі на підйом.

Проблема лише в тому, що у величезному потоці думок, фантазії й творчого ентузіазму безліч ідей перегорає, навіть не встигнувши потрапити в список “обов’язково до реалізації”. Тому важливо навчитися фокусуватися на найактуальнішому й одразу ж намагатися втілити все в реальність, поки горять очі та переповнюють емоції.

Густий волосяний покрив від початку до середини брови

Якщо перший типаж одразу каже “давай робити”, то власниці такої форми брів – “треба все обміркувати”. Потрібна впевненість у тому, що все буде не даремно та все вийде. І тут два варіанти:

  1. Ти будеш занадто довго зважувати всі за і проти, з великою часткою ймовірності втративши свій шанс.
  2. Тобі приведуть вагомі аргументи, що це правильний вибір. І тут весь твій потенціал розкриється моментально.

Ти – не генератор ідей, ти – їх реалізатор. Жінки з такою формою брів не просто вміють якісно та швидко вирішувати проблеми, а й люблять це робити. Вся енергія спрямована в активний рух по життю. Завдяки моральній стабільності, а також високій розумовій і фізичній витривалості досягнення поставленої мети – лише питання часу.

Цікаво на тему: Як зрозуміти, що ти недовірлива?

Густі брови по всій довжині

Власниці такої форми не люблять брати на себе велику відповідальність і дуже болісно переживають невдачі інших людей, які сталися з їхньої вини. Новатори? Ні. Може, втілення своїх бажань у реальність – твій коник? Ні. Твоя зона комфорту – це стабільна й зрозуміла ситуація навколо. Таким жінкам завжди потрібно задавати вектор руху на роботі, в сім’ї та в житті загалом. У чому ж полягає їхня “суперздатність”?

Уся енергія витрачається на завершальний етап вирішення тієї чи іншої життєвої ситуації. Так, ти потребуєш постійної підтримки з боку, але коли у всіх опускаються руки, саме в тебе завжди відкривається друге дихання та знаходяться сили подолати труднощі.

Цікавий факт: характер і поведінка мають властивість змінюватися протягом життя. Багато жінок, самі того не підозрюючи, змінюють свою вроджену форму брів під оновлені особистісні якості відповідно до визначень фізіогноміки.

Що говорять брови про характер жінки

Крім наведення краси та створення цілісного образу, жінки практично завжди вкладають у форму брів певну емоцію, яку вони хочуть донести до оточення. А яка це емоція багато в чому залежить від характеру жінки та її настрою як у цей момент, так і протягом певного відрізка життя. Тут уже, на відміну від фізіогноміки, неважливо, чи це вроджена форма брів, чи змінена, чи зовсім татуаж. Нумо загляньмо за лаштунки брів і подивимося, які таємниці про характер жінки там ховаються.

Прямі брови

Раціональний підхід – це головне кредо. Такі жінки не люблять безвідповідальних людей і спонтанних рішень. У суперечках керуються здоровим глуздом, вказуючи на те, що емоції, почуття – це прекрасно, але в усього є логічне пояснення. Може здатися, що образ нагадує сувору вчительку із зібраним у пучок волоссям і масивною довгою указкою. Але ні. Дівчата та жінки з прямими бровами просто практично ставляться до свого часу й особистого простору. І їхня чуттєвість, жіночність, а також уміння любити відкривається тільки перед близькими. Чудові керівники та прекрасні мами – мабуть, найкраща характеристика.

Якщо хочеш підкреслити таку форму, використовуй класичний олівець або якісні тіні для брів.

Тонкі брови

Цю форму часто порівнюють з одним знаком Зодіаку, а саме з Близнюками. Власниці тонких брів, з одного боку, боязкі, стримані в емоціях і з обережністю підходять до вирішення тих чи інших питань. Але з іншого, прояв упертості, непохитність думки й ухвалення кардинальних рішень без зайвих роздумів – це звичайні будні жінок із тонкими бровами. Потрібен просто вагомий привід, щоб розкрився інший бік характеру. У молодих дівчат він проявляється набагато частіше.

Якщо брови тонкі й рідкісні, підкреслити їхню форму можна за допомогою олівця-лайнера, роблячи штрихи у напрямку росту волосків. Для тонких і густих брів ідеально підійде гель або мило для укладання.

Широкі брови

Дівчата та жінки з широкими бровами не тікають від відповідальності і їх не лякають життєві труднощі. У людях цінують не слово, а виключно справу. Ні, не тому, що надто вимогливі. Просто за своєю натурою представниці прекрасної половини з широкими бровами є практиками, а не теоретиками, і мистецтво красномовства для них не відіграє особливої ролі. “Не розкажи, а покажи як треба” – завжди це повторюють собі й хочуть бачити у своєму оточенні якомога більше таких самих людей.

Якщо хочеш підкреслити широкі брови – уклади їх за допомогою гелю.

Брови зі зламом

Минуле залишається в минулому, а ставлення до майбутнього – тільки вперед. Впевненість у своїх силах, вилучення уроків зі своїх помилок і високий рівень мотивації робити все якісно поєднуються в вразливій і творчій натурі. Власниці брів зі зламом не потребують жалю, але й не відмовляться від допомоги. Це самодостатні жінки та дівчата, які чітко розуміють, чого хочуть від життя. А якщо виявиться, що їхнє розуміння виявилося хибним – минуле залишається в минулому…

Фіксувальний гель, туш для брів і сухий олівець – це мастхев для підкреслення такої форми.

Довгі брови

Власниці довгих брів харизматичні, чуттєві та завжди відкриті до спілкування. Прекрасні подруги й ті самі знайомі, які завжди вислухають, а за потреби й допоможуть. Безконфліктні та життєрадісні, душа будь-якої компанії.

Легкий макіяж за допомогою олівця або тіней прекрасно підкреслить цю форму.

Висхідна брова

Потужний, вибухонебезпечний, яскравий темперамент – це головна риса власниць висхідних брів. При цьому такі дівчата вміють переконати спокоєм, отримати бажане байдужістю і залишитися в тіні, бувши головним винуватцем події. У рисі характеру закладено образ фатальної жінки, який може запросто змінитися на люблячу дружину, прекрасну матір і вірну подругу.

Помадка, туш, олівець, тіні – висхідна брова любить виразність.

Вигнута брова

Викликає відчуття суворої натури, але насправді власниці вигнутих брів найчастіше добрі, чуттєві й з м’яким характером… до пори, до часу. Жінки та дівчата з такою формою брів уникають конфліктів, суперечок та інших неприємних ситуацій. Однак якщо вже вони опинилися в центрі подій і зворотного шляху немає, то “відчуття суворої натури” перестане бути відчуттям і проявить себе у всій красі.

Без якісного олівця для брів зробити таку форму виразною й красивою практично нереально.

Як форма брів може вплинути на твоє життя

Брови – це ключова частина архітектури обличчя. За допомогою них ти можеш відкрити свій внутрішній світ, роблячи акценти на досить тонких матеріях. Міміка заворожуючого Екс-ан-Провансу, холодний погляд Арктики або відображення свободи та веселощів Ріо-де-Жанейро у твоєму дзеркалі душі.

У деяких жінок за своєю природою сексуальний, загадковий, милий або суворий погляд. А комусь ніяк не вдається домогтися бажаного образу, навіть перепробувавши 100 і 1 варіант мейку. Я тобі гарантую, що справа у формі брів і результат на 70% залежить від правильно підібраної форми. Брови можуть кардинально змінити тебе й ставлення до тебе оточуючих. По-перше, ти отримаєш від свого погляду елемент вираження характеру, якого бракує, і тим самим підвищиш самооцінку, а також вгамуєш спрагу до самовираження. По-друге, люди можуть змінити до тебе ставлення в потрібний для тебе бік.

А ти знаходиш зв’язок між настроєм, характером і формою своїх брів? Обов’язково поділися в коментарях. І не забудь поставити вподобайку, якщо ця стаття була тобі цікавою.

Читай також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024