Категорії: МодаСтиль

Що одягти на День Святого Валентина

Наближається день, на який з нетерпінням чекають усі закохані – День святого Валентина! Поки чоловіки судомно спустошують полиці з плюшевими ведмедиками, цукерками, шампанським і розносять на друзки квіткові кіоски, ми планомірно готуємо зброю точкового ураження з макіяжу, прикрас, підборів і мереживної білизни.

Це один з небагатьох днів року, коли ми – емансиповані, незалежні і самодостатні, вбираємося не для себе, а для них – мужніх, сильних, коханих. Саме тому у цій статті ми вирішили назвати наші святкові образи так само, як чоловіки лагідно називають нас самих.

Моя королева

Розкішна жінка, яка знає собі ціну.

Вишуканість, елегантність і аристократизм – ось головні ознаки цього образу. Простота класичних фасонів компенсується якістю матеріалів. У створенні королівського образу допоможуть коштовні тканини – оксамит, атлас, натуральний шовк, і не менш коштовні кольори – сапфіровий, смарагдовий, рубіновий, винний, а також чорний, срібний і золотий. В оздобленні домінують набивний малюнок, вишивка і аплікація. А от блискучих і яскравих елементів з категорії «вирви око» краще уникати, аристократизму вашому образу вони навряд чи додадуть. Це ж стосується взуття, прикрас і аксесуарів – вони повинні принаймні виглядати дорого. Так класичні туфлі-човники чорного або бежевого кольору здатні чудово приховувати власну вартість, тож обираючи класику ви маєте можливість суттєво заощадити. Маленька сумочка жорсткої форми або клатч класичної моделі мають ту ж саму особливість виглядати дорожче своєї реальної ціни.

Ідеальним варіантом святкового вбрання для образу жінки королівської крові буде оксамитова максі-сукня або шовковий брючний комплект у піжамному стилі.

Моя крихітка

Шик і гламур, зухвалість і грайливість.

В образі гламурної крихітки доречним є все, що було під забороною в образі королеви – блискітки, стрази, насичені кольори, хутро і пір’я, виразні аксесуари і прикраси. З приводу Дня Усіх Закоханих можна дозволити собі щось сміливіше за звичний образ, наприклад, сріблясту сукню з пухнастою хутряною жилеткою або шорти і кроп-топ з піджаком із об’ємними плечима. Доповнять образ масивні прикраси – кольє, намисто, браслет або сережки.

Провідну роль у створенні повноцінного образу відіграють оздоблення і деталі, тому вкрай важливо, щоб усі елементи гармонійно поєднувалися між собою, інакше ваші старання перетворяться на гротеск.

Даний образ також може бути побудований на стилістичних контрастах – сукня з мережива і шкіряна куртка, черевики у стилі мілітарі разом із пачкою, ніжний топ у білизняному стилі і джинси зі щільного деніму.

Моя кицюня

Образ звабливої кішечки.

Якщо ви плануєте вечір тет-а-тет на його території, то можна вдатися до сміливої, але безпрограшної комбінації «сексуальна білизна-шубка-підбори». Якщо у вашому гардеробі немає шуби, то це може стати прекрасним приводом для її придбання, тим більше наприкінці сезону ціни на хутряні вироби суттєво знижуються і така покупка буде виправданою в усіх сенсах. Інший вихід – придбати шубку зі штучного хутра. Вона виглядатиме не менш ефектно, а увага вашого коханого, повірте, буде прикута до іншого. До того ж шуба – це лише обгортка, головне в середині. Єдина вимога – вона не повинна бути коротшою, ніж до середини коліна, інакше образ зі звабливого перетвориться на вульгарний. А от на комплект білизни варто витратитися.

Сукню для ресторанного рандеву теж необхідно обирати правильно, оскільки в образі спокусниці важливо відчувати міру. Не забувайте про одне з правил гарного смаку – відкритою може бути тільки одна частина тіла, і бажано щоб така демонстрація не була надто відвертою. А от підкреслювати власні принади за допомогою вбрання ніхто не забороняє, тому, обираючи сукню, враховуйте свій тип фігури і її особливості.

Класичними кольорами сексуального образу, є чорний і червоний. Але будьте обережні з яскраво-червоним, він може виглядати надто агресивно. Краще зупинитися на більш стриманих і вишуканих багряному, сангіновому і карміновому.

Моє сонечко

Ніжність, мрійливість і тендітність.

М’які пастельні відтінки, легкі фактури, рюші, мереживо, круглі відкладні комірці і рукави-ліхтарики – усі ці супутники романтичного стилю стануть вам у нагоді при створенні образу дівчини-сонечка.

Правильно підібраний колір допоможе передати настрій даного образу. Пудрові відтінки залишаються найпопулярнішими відтінками пастельної гами, тож варто звернути увагу саме на них. Вони чудово поєднуються між собою, а також здатні гармонійно співіснувати з білим або бежевим.

Ефектні монохроматичні поєднання можна створити, комбінуючи будь-який тон пастельної гами з його ж відтінками різної інтенсивності. Посилити ефект переходу кольору допоможе поєднання різних фактур, наприклад, легкої гофрованої міді-спідниці блідо-рожевого кольору зі светром-травичкою більш насиченого відтінку.

З усіх фасонів суконь ніжному і романтичному образу найбільше відповідають сукні з акцентом на талії. Безпомилковим варіантом буде сукня з пишною відрізною спідницею. Аксесуари і прикраси також повинні відповідати вимогам образу. Маленька сумочка або клатч, невеличкий кулон або підвіска і сережки-пусети стануть найкращим доповненням до нього.

 

Особливий привід потребує особливого вбрання, такого, яке підкреслить ваш темперамент, передасть настрій і відповідатиме атмосфері свята кохання. Обирайте те, що вам личить, у чому ви почуваєтесь природно, і нехай цей День святого Валентина стане незабутнім для вас обох!

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

26 Квітня, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

26 Квітня, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

25 Квітня, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

25 Квітня, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

24 Квітня, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

24 Квітня, 2024