Що одягти на День Святого Валентина

Наближається день, на який з нетерпінням чекають усі закохані – День святого Валентина! Поки чоловіки судомно спустошують полиці з плюшевими ведмедиками, цукерками, шампанським і розносять на друзки квіткові кіоски, ми планомірно готуємо зброю точкового ураження з макіяжу, прикрас, підборів і мереживної білизни.

Це один з небагатьох днів року, коли ми – емансиповані, незалежні і самодостатні, вбираємося не для себе, а для них – мужніх, сильних, коханих. Саме тому у цій статті ми вирішили назвати наші святкові образи так само, як чоловіки лагідно називають нас самих.

Моя королева

Розкішна жінка, яка знає собі ціну.

Вишуканість, елегантність і аристократизм – ось головні ознаки цього образу. Простота класичних фасонів компенсується якістю матеріалів. У створенні королівського образу допоможуть коштовні тканини – оксамит, атлас, натуральний шовк, і не менш коштовні кольори – сапфіровий, смарагдовий, рубіновий, винний, а також чорний, срібний і золотий. В оздобленні домінують набивний малюнок, вишивка і аплікація. А от блискучих і яскравих елементів з категорії «вирви око» краще уникати, аристократизму вашому образу вони навряд чи додадуть. Це ж стосується взуття, прикрас і аксесуарів – вони повинні принаймні виглядати дорого. Так класичні туфлі-човники чорного або бежевого кольору здатні чудово приховувати власну вартість, тож обираючи класику ви маєте можливість суттєво заощадити. Маленька сумочка жорсткої форми або клатч класичної моделі мають ту ж саму особливість виглядати дорожче своєї реальної ціни.

Ідеальним варіантом святкового вбрання для образу жінки королівської крові буде оксамитова максі-сукня або шовковий брючний комплект у піжамному стилі.

Моя крихітка

Шик і гламур, зухвалість і грайливість.

В образі гламурної крихітки доречним є все, що було під забороною в образі королеви – блискітки, стрази, насичені кольори, хутро і пір’я, виразні аксесуари і прикраси. З приводу Дня Усіх Закоханих можна дозволити собі щось сміливіше за звичний образ, наприклад, сріблясту сукню з пухнастою хутряною жилеткою або шорти і кроп-топ з піджаком із об’ємними плечима. Доповнять образ масивні прикраси – кольє, намисто, браслет або сережки.

Провідну роль у створенні повноцінного образу відіграють оздоблення і деталі, тому вкрай важливо, щоб усі елементи гармонійно поєднувалися між собою, інакше ваші старання перетворяться на гротеск.

Даний образ також може бути побудований на стилістичних контрастах – сукня з мережива і шкіряна куртка, черевики у стилі мілітарі разом із пачкою, ніжний топ у білизняному стилі і джинси зі щільного деніму.

Моя кицюня

Образ звабливої кішечки.

Якщо ви плануєте вечір тет-а-тет на його території, то можна вдатися до сміливої, але безпрограшної комбінації «сексуальна білизна-шубка-підбори». Якщо у вашому гардеробі немає шуби, то це може стати прекрасним приводом для її придбання, тим більше наприкінці сезону ціни на хутряні вироби суттєво знижуються і така покупка буде виправданою в усіх сенсах. Інший вихід – придбати шубку зі штучного хутра. Вона виглядатиме не менш ефектно, а увага вашого коханого, повірте, буде прикута до іншого. До того ж шуба – це лише обгортка, головне в середині. Єдина вимога – вона не повинна бути коротшою, ніж до середини коліна, інакше образ зі звабливого перетвориться на вульгарний. А от на комплект білизни варто витратитися.

Сукню для ресторанного рандеву теж необхідно обирати правильно, оскільки в образі спокусниці важливо відчувати міру. Не забувайте про одне з правил гарного смаку – відкритою може бути тільки одна частина тіла, і бажано щоб така демонстрація не була надто відвертою. А от підкреслювати власні принади за допомогою вбрання ніхто не забороняє, тому, обираючи сукню, враховуйте свій тип фігури і її особливості.

Класичними кольорами сексуального образу, є чорний і червоний. Але будьте обережні з яскраво-червоним, він може виглядати надто агресивно. Краще зупинитися на більш стриманих і вишуканих багряному, сангіновому і карміновому.

Моє сонечко

Ніжність, мрійливість і тендітність.

М’які пастельні відтінки, легкі фактури, рюші, мереживо, круглі відкладні комірці і рукави-ліхтарики – усі ці супутники романтичного стилю стануть вам у нагоді при створенні образу дівчини-сонечка.

Правильно підібраний колір допоможе передати настрій даного образу. Пудрові відтінки залишаються найпопулярнішими відтінками пастельної гами, тож варто звернути увагу саме на них. Вони чудово поєднуються між собою, а також здатні гармонійно співіснувати з білим або бежевим.

Ефектні монохроматичні поєднання можна створити, комбінуючи будь-який тон пастельної гами з його ж відтінками різної інтенсивності. Посилити ефект переходу кольору допоможе поєднання різних фактур, наприклад, легкої гофрованої міді-спідниці блідо-рожевого кольору зі светром-травичкою більш насиченого відтінку.

З усіх фасонів суконь ніжному і романтичному образу найбільше відповідають сукні з акцентом на талії. Безпомилковим варіантом буде сукня з пишною відрізною спідницею. Аксесуари і прикраси також повинні відповідати вимогам образу. Маленька сумочка або клатч, невеличкий кулон або підвіска і сережки-пусети стануть найкращим доповненням до нього.

 

Особливий привід потребує особливого вбрання, такого, яке підкреслить ваш темперамент, передасть настрій і відповідатиме атмосфері свята кохання. Обирайте те, що вам личить, у чому ви почуваєтесь природно, і нехай цей День святого Валентина стане незабутнім для вас обох!

9 Лютого / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *