Сімейні фільми на Різдво

Різдвяні канікули— чудова можливість провести час в компанії рідних та близьких. А якщо доповнити святкові вихідні гарячим какао, затишним пледом і хорошим фільмом, можна влаштувати чудовий родинний кіновечір. У новій статті у EVA Blog ми зібрали для вас найцікавіші, на наш погляд, фільми для дорослих та дітей, які допоможуть створити теплий настрій та святкову атмосферу.

«Пригоди Паддінгтона»

Гарна сімейна комедія для дорослих і дітей

Великобританія, Франція, США, 2014

Ввічливий англійський джентльмен на ім’я Паддінгтон — не хто інший, як пухнасте ведмежа! Він прибув до європейської столиці з далекого Перу — і тут на нього чекають неймовірні пригоди та веселі ситуації. Фільм, знятий за мотивами серії книг Майкла Бонда, принесе масу позитивних емоцій дітям, а дорослим дозволить відволіктися від буденних справ і добре відпочити в сімейному колі.

«Петсон і Фіндус 2. Краще у світі Різдво»

Веселий різдвяний мультик про дідуся Петсона та його кота Фіндуса

Германія, 2016

В основі мультфільму — бестселер дитячого письменника Свена Нурдквиста. Герої мешкають у невеликому селі, і одного разу дідусь пообіцяв своєму котикові влаштувати найкраще в світі Різдво. Та під час підготовки щось пішло не так, і у передсвятковій метушні Фіндус намагається допомогти своєму хазяїнові. На героїв чекає багато пригод та веселих ситуацій за участі друзів і сусідів. Чи вдасться їм влаштувати найкраще у світі Різдво? Дивіться продовження історії у мультфільмі «Петсон і Фіндус 2»!

«Париж опівночі»

Оскароносна романтична комедія для затишного вечора

США, Іспанія, 2011

Головний герой — письменник і романтик, який дивом потрапляє у минуле та зустрічає легендарних особистостей — Хемінгуея, Пікассо та інших. Герой давно здогадувався, а тепер точно розуміє: він належить до цього часу і повинен лишитися в ньому назавжди. «Північ у Парижі» — чарівна казка для дорослих з іронічними діалогами, цікавим сюжетом і легкою ностальгією — її хочеться передивитися знову.

«Принцеса на Різдво»

Цікава й тепла мелодрама для сімейного перегляду

США, 2011

Головна героїня фільму Джилс після смерті сестри стає опікуном двох племінників. На дівчину чекає багато труднощів, але, як і в будь-якій Різдвяній казці, біди відступають, а на їхнє місце приходить справжнє диво. Неочікувано в житті родини з’являється дідусь, який запрошує їх провести святкові канікули не будь-де, а в справжньому замку! Тут на них чекають нові зустрічі та приємні сюрпризи, а як розвиватиметься історія героїні, дивіться у фільмі «Принцеса на Різдво».

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

«Чотири Різдва»

Комедійна мелодрама про сімейні цінності

Германія, США, 2008

Головні герої — закохана пара Кейт і Бред, які вирішили провести Різдво з батьками. Але ситуацію ускладнює те, що батьки обох розлучені. Тож молодятам доведеться встигнути побувати одразу в чотирьох місцях. Простий, на перший погляд, сюжет насправді зачіпає серйозну тему родинних відносин. І хоча автори віднесли цей фільм до жанрів комедії та мелодрами, його ідея полягає не в тому, щоб посміятися з проблем поколінь, а в тому, щоб не віддалятися від близьких та будувати щирі відкриті стосунки.

«Старий Новий рік»

Романтична комедія з затишною святковою атмосферою

США, 2011

Фільм розповідає про різних людей з великого міста з різними проблемами та характерами, і кожен з них намагається встигнути те, що не встиг протягом року: реалізуватися на новій посаді, заспівати для перехожих на Таймс Сквер, відвідати хворих батьків, приділити час дітям, виправити помилки минулого… У цьому фільмі є все: і елементи драми, і веселі комедійні моменти, і романтика великого міста. «Старий Новий рік» заряджає святковим настроєм і бажанням творити дива.

«Кейт і Лео»

Весела фантазійна мелодрама для дітей та дорослих

США, 2001

Він — справжній джентльмен, герцог Олбанський, що чарівним способом потрапив до сучасного Нью-Йорку. Вона — ділова жінка, що успішно будує своє життя в сучасному світі. Здавалося б, у реальному житті їхня зустріч неможлива, та у світі кіно можливо все! Як розвиватиметься романтична історія молодих людей з різних світів, дивіться у фільмі «Кейт і Лео». Хоча його сюжет простий та передбачуваний, переглядати це кіно хочеться ще і ще, адже воно дарує масу позитивних емоцій та зігріває в будь-яку погоду.

«Поганий Санта»

Комедія з елементами криміналу для веселої компанії

Германія, США, 2003

Головний герой фільму — не простий Санта Клаус: він має темне минуле, побував у в’язниці, любить міцно випити та кілька разів був жонатий. Щороку на Різдво він грабує магазин, і не збирається нічого міняти в своєму житті. Але на шляху героя зустрінеться маленький хлопчик, що повірив у його добрі наміри та Різдвяну казку. Тож цього разу Різдво злодія буде інакшим: йому доведеться творити дива та стати трохи добрішим. Не дивлячись на дещо вульгарні жарти, «Поганий Санта» сповнений Різдвяної атмосфери та створює гарний настрій.

Бажаємо приємного перегляду й гарного відпочинку!

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

26 Квітня, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

26 Квітня, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

25 Квітня, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

25 Квітня, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

24 Квітня, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

24 Квітня, 2024